Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Szia! Kérdésem az lenne hajzselét mivel tudok termelni. Válaszod előre is köszönöm.

2. icuka974

icuka974 Fórum-zöldfülű

Kedves Modi!
    Szeretném megkérdezni,hogy,ha az új verzióval nem látszik semmi érettnek,késznek,se föld,se fa,akkor én nem fogok tudni tovább farmozni,ha végleg kiveszik a flasht? Most még működik a flash,de amint átváltok,a cumis táblán kívül semmi grafika nem látszik.

Utoljára szerkesztett: 5.12.20
  3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Kedves Modi! Nem sokkal ezelőtt kiváltottam a 400 farmpengős területet a Hajótöröttek szigetén. Már csak egy 300-as terület hiányzik. Ennek ellenére nem történt semmi változás, nem tűnt el egy darabka dzsungel sem. Mi lehet a hiba? Köszönöm
    Gazda: aida2330 ID: 14654588

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az érési fázishoz kapcsold be az animációt a beállításoknál.

A gyengébb gépekkel rendelkezőknek készül két letölthető kliens, melyből az egyiket jövő héten kapjuk meg.

Kuzdern és icuka974 kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Biztos, hogy jó területet váltottál ki?
    Van Házikedvenc-futtató, Hajótöröttek partja és Világítótoronyhoz kiváltható terület is.
    Lapozni szükséges.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. icuka974

icuka974 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ. Újra látszik minden. Nagyon elszomorodtam,hogy talán nem játszhatom tovább a játékot. Ősidők óta farmozok. Hiányozna.

Othep kedveli ezt.
  7. Othep

Kuzdern kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Kapcsold be az animációt a Beállításoknál.

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Ameddig nem érkezik meg a letölthető kliens, nyugodtan térj vissza a Flash-hez.
    Decemberben még nem érdemes erőltetni a Unity-t.
    Illetve mutasd meg informatikai szakembernek is a gépedet, hátha csak néhány beállítást kell módosítani ahhoz, hogy Unity-ban is tudj játszani.
    Itt is van egy segítőkész gazda.
    Keresd meg bagolyban Wolf Black gazdát.(WF)Glopers farmnéven.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Igen ,jó területet váltottam ki. A Világítótorony utolsó 400-as területét, előtte még van egy 300-as. Igazad van, rosszul írtam, mert számomra az egy terület. A Világító toronyra gondoltam eredetileg. A Hajótörötteknél még ott van a 400-as kiváltandó, nem azt szerettem volna felszabadítani. Mivel, nem tudom, hogy néz ki a sziget, ha minden ki van váltva, így segítségre lenne szükségem. Eltűnik a hajóroncs, ha a Világítótorony összes területét kiváltom? A hajótöröttek szigete 400-as kiváltása szabadítaná fel a dzsungeles részt?

11. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Rendben köszönöm -:) igy teszek-:)

12. Othep

-ágianyu33- és Technics11986 kedveli ezt.
  13. Technics11986

14. Othep

Igen, köszi :)

Technics11986 kedveli ezt.
  15. szinusz

szinusz Haladó

köszönöm, csak a teszt alatti különbségre gondoltam, a flash-on nem volt vidámpark, amikor tesztben párhuzamosan futott a kétféle verzió. most is párhuzamosan fut, emiatt volt a kérdésem. Gazda: szinuszID: 1296664

Othep kedveli ezt.
  16. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Sziasztok! Van itt ez a farmaranyfa elvileg kiváltottam, de nem bíztos. Hogyan válthatom ki?

17. Technics11986

Rendben innnen pedig kivágom ami nem ide való-:)

Othep kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Elnézést, hogy ilyen sokára jelentkezem.
    Nemrég érkezett ellenőrzésre jogosult kolléga, aki megerősítette, hogy ma Világítótorony területet váltottál ki.
    Nem tűnik el a Világítótorony sem és a Hajóroncs sem teljes kiváltás után. Csak a gaz.
    Egyáltalán nem ugyanaz a két terület, hisz a Hajótöröttek partja a Bahamán van, a Világítótorony pedig a Farmon.
    Kérlek olvasd el az ismertetőket figyelmesen és nézegesd meg a képeket alaposan:
    Világítótorony - új farmos terület a dekoroknak

Hajótöröttek partja - új terület a dekoroknak a trópusokon

19. Othep

Szia.

Farmaranyfát nem lehet kiváltani.
    Eventen lehetett megszerezni, illetve Piccolo-ládából fejlődhet ki szerencsés esetben.
    Miből gondolod, hogy kiválthattad?

Kuzdern kedveli ezt.
  20. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.