Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia peter_orban7!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte a panelon a kritikus időbeli farmos belépéseidet, és megállapította, hogy:
    Az adventi naptár első ajándékát december elsején nem vetted át, mert azon a napon a játékban sem voltál bent.
    Ez látható az ellenőrző panelen:
    November 30-án az utolsó belépésed a farmra 2020-11-30-án 06:44:28 órakor történt.
    Decemberben az első belépésed a farmra: 2020-12-02-án 09:07:35 órakor volt.
    Kimaradt a december elsejei nap a farmodon, ezért is nem vetted (nem vehetted) át az elsejei ajándékot.
    Rackó napi belépési ajándékod is egy napi csúszásban van, (összhangban a leírt időpontokkal).
    Az sem állja meg a helyét, hogy már elfogyasztottad volna az ajándék bónuszt. Nincs ilyenről, vagyis nem látható erről adat, hogy TP betakarítási bónusz S nevű bónuszt használtál volna, amit ráadásul a menüből kell aktiválni, és nem magától indul, azonnali hatállyal.
    Ezek az adatok a megadott ID számú farmodnak ellenőrző paneljén láthatók, bármikor ellenőrizhetők és visszakövethetők.
    Sajnálom, de az időben ki nem váltott ajándékok utólagosan csak FA-ért bonthatók, - mint a korábbi válaszomban levő hivatkozáson el is tudsz olvasni.

Kuzdern és Koppi kedveli ezt.
  2. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, az első szezont nem játszottam, igy nincs alap kupám, csak három függönyöm. Szeretném megkérdezni, hogyan juthatok egy kupához, lehet- e venni, vagy valami játék folyamán elérhető?A választ előre is köszönöm. ID számom 7627243,

3. Havasi_Gyopár

Szia Marosigabi!
    A legelső szezonban kapott alapkupa már csak tapasztalatpontot adó dekorációként vesz részt a játékban.
    Utána vezették be 2019. októberben a Halloween szezonnal az Alap szezon trófeát, amelyre folyamatosan rákerülhettek a fejlesztések.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/halloween-szezon.18667/
    Idézet az event leírásból:
    "Az első szezonnál, azaz most, kapunk egy dekort (Alap szezontrófea), amelyhez a későbbi szezonok idején is szerezhetünk fejlesztéseket (hasonlóan a gyár dekorhoz).
    Az esemény kezdetekor felugró ablak jelzi a dekor "bekönyvelését". A dekor a menübe kerül. Doboz/Váza ikon alatt található."

Vagyis az Alap szezontrófea megvan a menüdben, hacsak nem raktad ki területre, vagy felhőre.
    Amennyiben a most induló Ajándékozó szezon eventet végigviszed (legalább a fejlesztésig) akkor azt a fejlesztést rá tudod rakni, annyival értékesebb lesz az Alap szezonkupád.
    Jövőre meg, az előjelzések alapján amúgy is új kupát kapunk, amit a legközelebbi Szezon leírásból tudunk meg konkrétabban.
    Az Ajándékozó szezonról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozó-szezon.20365/

4. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok,
    Nem enged be sehogy a farmomra .. flash playerrel. mért hiába engedélyezem .

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Karbantartás van jelenleg. >>ITT<< olvashatsz róla! ;)

Goldros kedveli ezt.
  6. Goldros

Goldros Fórumlakó

Köszönöm .. de megoldottam és sikerült .

zsani_apja kedveli ezt.
  7. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Sziasztok.
    Sajnos nem tudok ID számot írni, mert be sem tudok lépni egyik farmomra sem. Szeretném megkérdezni,megjavul ez valamikor?
    Köszönöm szépen.

8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Olvasd el a feletted lévő hozzászólást. Karbantartás van. Kb 20- 20:30-ig

zsani_apja és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  9. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Segítség!!! Nem tudok belépni a játékba. Eddig valamilyen karbantartás miatt nem tudtam, most meg egyszerűen nem tölt be. Mindig visszaugrik a kezdőlapra. Sem a Flash, sem a Unity nem megy. Mit csináljak? Nem tudok felkészülni a holnapi eventre. És még az adventi naptárt sem tudtam ma kinyitni. Köszönöm.
    Micimaci68 gazda

Most végre sikerült. Órák óta hiába próbáltam. Biztos megijedt, hogy "beárultam"xD
    Bocsánat, de nem tudom, hogy kell a hozzászólásokat összevonni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.12.20
  10. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

még mindig karbantartás van,várok még fél órát és aztán felhagyok a mai napra hogy valamit csináljak a farmon.

11. Melanie0410

Melanie0410 Járnitanuló

Végre vége a karbantartásnak, de normálisan játszani még mindig nem lehet, állandóan kidobál. Léphetek be újra, de 2-3 perc múlva újra kidob! Segítség!!!!!!!!

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Irták, hogy csúszásban vannak, nincs még vége a karbantartásnak

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Sziasztok!
    Sajnos, még nincs vége a karbantartásnak, ezért további türelmeteket kell kérnünk.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. blue2000

blue2000 Fórum-zöldfülű

Annyit azért minimum írhattak volna a hivatalosban, hogy nyugodtan feküdjünk le, az adventi naptárról a mait levehetjük holnap is.

Fatther kedveli ezt.
  15. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    A játék használhatatlan, így felkészülni sem tudok a holnap kezdődő eventre, mert konkrétan növényt sem lehet ültetni, bár nagyon mást csinálni sem. Nem volt időm ma úgy a játékra, így sajnos korábban nem tudtam elültetni a növényeket egyik farmon se a felröpik miatt.
    Az adventi naptár mai ajándékával mi lesz, mert azt sem tudtam mindegyiken átvenni?
    Egyébként a fórum se az igazi, mert lassú, akadozik.
    Az event kezdést nem ártana eltolni, mert felkészülni sem lehetett rá.
    Én tovább nem tudok várni arra ma, hogy használható legyen a játék. De valami információ jó lenne, hogy mi lesz az adventi ajándékokkal, mert FA-ért nem fogom kinyitni őket, az is biztos!

16. Havasi_Gyopár

Szia blue2000!
    Ez nem olyan egyszerű helyzet, mint sokan esetleg gondolják.
    Akkor lehet hivatalos kiírást készíteni, ha engedélyt kapunk rá.
    Nem ígérhetünk olyat, amit Te kérsz.
    Mi moderátorok is várakozunk.
    Amint lesz hír, megosztjuk azonnal itt a fórumon.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és URBANICS kedveli ezt.
  17. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Unity-vel elindul a farm, a Flash az nem indul el.
    A karbantartás majdnem tökéletes, csak hát ez így nem az igazi és igazán hosszúra sikeredett.
    Az arany rekeszbe engedi a bónuszokat berakni, a gyémántba semmit.
    Azért ezen még van bőven munkálkodniuk, hogy a farm tökéletes legyen és használhatóan játszható legyen.

Utoljára szerkesztett: 8.12.20
    Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  18. blue2000

blue2000 Fórum-zöldfülű

Szia, persze, tudom, onnan "fentről" vártuk volna. :)

GA-BI-O-Farm és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Szia Szama!
    Azt, hogy lesz karbantartás, mindenki már múlt hét csütörtök délután megtudta:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karbantartás-2020-december-8-kedd.20349/

https://board-hu.farmerama.com/threads/karbantartás-2020-december-8-kedd.20349/#post-1147166
    Ennyi információnk van jelenleg. Mi is várjuk, hogy megkapjuk a hírt, hogy sikeresen befejeződött a karbantartás, és visszakapjuk a kedvelt farmjainkat.
    Biztató viszont, hogy egyes játékosok már be tudtak lépni a játékba.

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Lehet nekem véletlenül sikerült belépnem a farmra, csak hát semmi sem úgy működik ahogy kellene.
    A rekeszekbe a bónuszokat nem lehet elhelyezni, így aratni sem merek.
    Nem lehet területet váltani, bár a birka talicskázik és a 100 %-k után meg áll, de nem lép be a területre.
    Nagyon remélem ezek a hibák reggelig ki lesznek javítva, hiszen a játék akkor élvezetes, amikor minden hibátlanul működik és a jelen állapotra ezt nemigazán jellemző.
    ID: 2116615

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.