Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. palvesz

palvesz Utánpótlás-írogató

Semmit nem lehet csinálni a farmon. Sem aratni, sem Rackót sem adventi naptárat megnyitni.... 23.17 perc van.... elegem van belőle!!!!

2. -greycat-

-greycat- Aktív író

El ne kiabáljam: FFx-szal léptünk be, csak az unity műxik, de nagyon lassan, úgyhogy csak Rackót meg a naptárat nyitottuk. Viszlát holnap!

zoldert kedveli ezt.
  3. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek.

Sajnos a hosszúra sikeredett karbantartás után, finoman fogalmazva, pocsék lett a Flash-val történő játék lehetőség. Hosszú időt vesz igénybe az alap betöltése is, ami nem csodálkozom, hiszen a betöltés alatt nem egy ablak az ablakban betöltést is "végre kell hajtani" a rendszernek. A Firefox és a Google is ezalatt maximálisan "zabálja" a gépet, úgy a RAM-ot, mint a winchestert és mindent. A gépemre telepített ASC program monitorán minden 99-100% "teljesítménnyel" dübörög. S mint írtam, mindez Flash "alatt".
    Szerény véleményem szerint, nagyon "leminimalizálták" azt a számítógép konfigurációt, amelyen a játék képes lesz a Unity "alatt futni".

Szép estét, jó éjszakát, jó játékot kívánok mindenkinek.

Kuzdern kedveli ezt.
  4. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Frissítés után már a Unity sem indul el a birkák 100 %-on jól el vannak és semmi sem jelenik meg.

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia zoldert!
    Köszönjük a jelzésedet, ez biztató.
    Nálunk még a karbantartásra utaló kép jelenik meg, és várjuk a központ hivatalos értesítését a karbantartás befejezéséről, hogy közzé tehessük.

GA-BI-O-Farm és zoldert kedveli ezt.
  6. ~F1Fnagirl

~F1Fnagirl Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem Flash-sel is elindult. A farmterületek közötti váltogatás nekem is elég lassú, de azon kívül nekem működik a játék.

7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó estét kívánok mindenkinek !

Egy kis hiba a hosszúra sikeredett karbantartás után.
    Flash alatt a paszuly-sorból semmi nem látszik, áttették a Unity-be ????????? 8)

Utoljára szerkesztett: 8.12.20
  8. zoldert

Minden nagyon lassú és nehezen tölt be. A pontos idő a farmomon :cry:
    Komolyan van még mit dolgozni a központban, hogy mindenkinek menjen a farm hibátlanul.
    Időközben a prémium tagságom lejárt és ma már meg sem merem hosszabbítani ilyen későn.
    Reménykedem reggelre sikerül minden hibát kijavítani és az event is el fog tudni indulni, no nem az előre jelzett időpontban, hiszen senki sem tudott a felröppenőre felkészülni.
    Jó éjszakát mindenkinek!

GA-BI-O-Farm és foresttom kedveli ezt.
  9. muci555

muci555 Járnitanuló

Sziasztok sajnos nem tudom használni a játékot mert nem tudok aratni így ültetni sem. Lehet,hogy valamit nem jól csinálok bekel jelentkezni valahova vagy mit csináljak segítsetek ID 5927815

10. Goran

Goran Fórum bárója

Nekem Exploreren Flash alatt minden műxik!

zoldert kedveli ezt.
  11. zoldert

Én Google Chrome-l próbálkozom, ahogy eddig minden működött, most pedig semmi sem tökéletes.

maya és Samborg kedveli ezt.
  12. -greycat-

-greycat- Aktív író

ThinkC. M91p-vel dolgozunk, 9 éves használt gép, most 85 E volt úgy, hogy 30 E-ért vadiúj az erősebb grafikus kártya, és vadiúj SSD-van (!) benne HDD helyett, viszont még win 7-tel. A Ffx és a Chrome valóban nem takarékoskodik az erőforrásokkal, de legalább biztonságos. Az unity béta nagyságrendekkel gyorsabb volt, mint a Flash - reméljük, h. a karbantartás után minden rendben lesz. Kitartást és eredményes gazdálkodást mindenkinek - szerintem tegyük el magunkat holnapra... -greycat-

13. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Sziasztok, sajnálattal vettem észre tegnap du-án ,hogy nem tudok belépni a kisebb baj az hogy a mai eventre nem tudtam hosszú érésűt ültetni , de sajnos Rackó napjai is elvesztek le nullázodott, és az adventi ajándékot is csak FA ért lehet megvenni vissza lehet majd állítani ezeket vagy elvesztek?

Lillapilla73 kedveli ezt.
  14. farkiati

farkiati Utánpótlás-írogató

Csatlakozom!!!
    Rackó 1 nap, adventi "ajándék" 8 FA... köszönöm!
    Ismét társasjáték... juhu! ja nem! Új kitalálása ennyire nem megy?

15. onlineanya

onlineanya Fórum-zöldfülű

Helló nincs learatva és az unity -ben ezt mutatja ,mintha learattam volna de ott az érték és adja is... a Tp-t

Csatolt fájlok:

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal további kivizsgálásra.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal további kivizsgálásra.

18. |Tamás|

Szia!

Ismert hiba, hogy nem mutatja az érési ciklust, de bekapcsolod az animációt, akkor mutatja. Ettől függetlenül ez hiba, jelentve van, de nem tudjuk megmondani, hogy mikor kerül javításra, nem mi javítjuk.

19. agimontain

agimontain Járnitanuló

Üdvözlök mindenkit. Itt pár sorral feljebb azt írod, hogy az unity gyors volt. Nekem a VOLT-on van a hangsúly. Eddig valóban az volt. Hajnali 3 órakkor és most 7.25' is csak talicskáznak a bírkák. 10' után váltottam a régire.

Fatther kedveli ezt.
  20. Tarkica-ca6

Tarkica-ca6 Fórum-zöldfülű

Exploreren miért nem műxik? És Firefoxon sem lehet belépni, bár ott legalább a kezdőoldal bejön.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.