Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vasladi

vasladi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a tegnapi ajándékokkal mi lesz? Bukik az egész "Advent"?

2. Goran

Goran Fórum bárója

Én most arattam exploreren minden gond nélkül

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Folynak az egyeztetések, de ha gondolod, addig írj a Supportnak. Egyelőre nem tudjuk a végkimenetelét hogy központilag lesz javítva, vagy nekünk kell kézzel megvizsgálni a jelzéseket.

4. Szama

Szama Fórum veteránja

Szia!
    Értem, tehát az, hogy a karbantartás után használhatatlan a játék az a játékos hibája, és nem a BP hibája? Nem a karbantartásról szól a vita, hanem arról, hogy a játék használhatatlan utána. Múltkor is volt már karbantartás, de akkor nem volt gond, és ha visszanézed, akkor nem is volt így tele a hiba topic a játékosok részéről.
    Azért ugye azt vágjátok, hogy a játékos nem tud 0-24-ben a játékban lenni, vagy mindenre is felkészülni? Reggel tudtam farmozni, utána már csak délután jutott volna rá időm, vagy este. Reggel pedig még túl korán lett volna az eventre való felkészülésnek. És nem gondoltam azt sem, hogy a karbantartás után használhatatlan lesz a játék.
    Azért ezt tényleg ne verd már rá a játékosra, hogy az ő hibája az, hogy használhatatlan a játék egy karbantartás után. Jelezném, hogy sokan nem tudták átvenni az adventi ajándékot sem, mert sehol nem volt arról infó, hogy a karbantartás után nem lesz elérhető rendesen a játék. Bár arról sem volt szó, hogy ilyen sokáig fog tartani a karbantartás. Közben meg a fórumra se lehetett nagyon bejutni elolvasni a frissebb híreket a karbantartásról. Azt meg hagyjuk megint, hogy csak a játékon keresztül lehet belépni a fórumba, hogy kérdezni tudjon az ember. Szóval volt egy eléggé egyoldalú kommunikáció a BP részéről az egész karbantartás alatt, mert a játékosok nem tudtak kérdezni. De nyugodtan legyen akkor ezért is a játékos a hibás, hiszen az nagyon megy.
    Az pedig, hogy egyes játékosok betudtak lépni engem nem vigasztal, mert én nem tudtam játszani, így lerendezni a farmokat sem. Örülök, hogy másoknak ez sikerült, de attól én még elbuktam a dolgot, ami nem az én hibám.
    Szóval tényleg tudnám értékelni végre, ha nem néznétek ennyire hülyének a játékost, és nem a játékost tennétek felelőssé egy olyan dologért, ami egyértelműen a BP hibája.
    Köszönöm!

5. |Tamás|

Szia!

Hosszú karbantartás ténye múlthét csütörtök óta ismert.
    Direkt, minden egyes hivatalos közleményben felhívjuk a figyelmet, hogy mindenki úgy tervezzen, hogy ne okozzon gondot neki a kieső időszak.
    Az, hogy sajna problémába ütköztek, és nem tudták fél 9-kor visszakapcsolni a játékot, arról valóban a Bigpoint tehet.
    Fórum linkje ha el van mentve, akkor minden gond nélkül be tudsz lépni a fórumra olvasni, sőt elárulom (süti törlés nélkül) még bejelentkezve is maradsz, tehát írni is tudsz. De írni úgyis felesleges, mert többet nem tudunk, mint amit ki is írunk, és elegendő elolvasni. Azt meg kijelentkezett fiókkal is lehet, csak kell a fórum linkje hozzá. Azt nem tudjuk lekönyvjelzőzni helyetted, meg senki helyett.
    Rackó - Adventi kalendárium : Ha hiszed, ha nem, már én is jeleztem nemzetköziben, és másik 2 ország adminja is jelzett ennek kapcsán. Zajlanak az egyeztetések, hogy hogyan tovább. Hidd el, lesz döntés. Érdemes lenne néha túl is látni a monitoron....

6. kokuszka79

kokuszka79 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ugye jól látom, hogy még nincs közölve az ajándékkód a karbantartás miatt? Köszi.

7. -bonafide-

-bonafide- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem nagyon hülye problémám lett a karbantartástól, képtelen vagyok belépni a farmerama.hu oldalról....átdob a .com-ra. Ez nem is lenne akkora baj, elvégre ott remekül megy a játék, de a játékban mentett jelszavaim oda kapcsolódnak. Lemaradtam valamiről, nincs már .hu oldal? Segítsen valaki nálam nagyobb infós guru, mert én elakadtam . Köszi

8. |Tamás|

Szia!

Azért nincs még közölve, mert nem született meg semmiféle döntés, pedig párat meg kell hozni.
    Türelem, mindent közzé fogunk tenni ha már tudunk valamit.

9. |Tamás|

Szia!

Mi erről semmi féle hivatalos értesítést nem kaptunk, de a böngészőből ki tudod szedni a jelszavad ha nem tudod, és simán elmented a .com-os verzióra.

-bonafide- kedveli ezt.
  10. vasladi

vasladi Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

11. Babybogyo581

Babybogyo581 Junior szaki

Sziasztok!A tegnapi karbantartás folyamatakor 200% termény betakarítással dolgoztam!( kb.10 órám volt még hátra)!
    + még azt hiszem 100% is volt!
    Az elveszett időt(karbantartás miatt) nem kapom vissza?
    Üdvözlettel: Babybogyo58 ID:9189069

szpiró61 kedveli ezt.
  12. -bonafide-

-bonafide- Utánpótlás-írogató

Köszönöm, megvan :)

13. |Tamás|

Szia!

Ilyen jellegű kárpótlásra nincs lehetőség.
    Karbantartás csütörtök óta ismert volt, hogy lesz. Az elhúzódása egy más téma, de mivel a játék 6 órán keresztül nem volt elérhető előtte, így biztosan nem frissen pörgetted 2 karbantartás között....

tutitanya és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  14. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot mindenkinek! Remélem, jól értelmezem, hogy az Unity már véglegesen marad.Ha így lenne, nagyon örülnék, nagyon féltem tőle, viszont probléma mentesen megy minden. Köszi a választ és köszi a munkátokat.

tutitanya kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Igen, az Unity alapú játék már marad. Ennek örülünk, hogy minden sikeres Nálad, az elismerő szavakat pedig köszönjük a magyar modi gárda nevében.

16. sapka89

sapka89 Fórum-zöldfülű

Hello, a napi ajándékoknál hiba van: ma 9.-én is a 8,-ai napot pipálja ki ami már amúgy is megvolt.Miért?

17. |Tamás|

Szia!

Mert akkor tegnap vagy korábbi napon nem vetted át.

18. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, nem tudom mi a gond, ami idáig nem volt, ( kivéve tegnap ) néhány perce egyáltalán nem tudok a farmomra belépni.
    A segítséget köszönöm. ID: 2190199 farm: Fenyvesi1010

szaszipanni és Kuzdern kedveli ezt.
  19. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

nálam ugyanez a helyzet egyáltalán nem tudok belépni

azt irja ki Gateway Time- out

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.12.20
    szaszipanni kedveli ezt.
  20. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

504 Gateway Time-out és megy az aratógépem

Téma állapota: