Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. borbala70

borbala70 Járnitanuló

A kép mutatása per pillanat nem megy ) De le írom hogy hol vannak , melyik felhő soron , a, mézeskalácsház,képregény ,gesztenye, diótörő, mászócsoport ,fortyogó puncs . Ha nem akkor így jártam de nagyon szépen köszönöm !

ÜDV borbála70 ID 23274222

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tematikus felhősorok esetén szürkével az van jelölve, milyen elemeket lehet oda kihelyeznünk. Lezárni ezeket csak akkor tudod, ha a menüből azokat oda kihelyezed.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

3. babo0810

babo0810 Aktív író

a mozihoz annyit én is hozzátennék kb bő féléve nálam egyáltalán nem működik a mozi elvétve a kérdőiv én speciál ezt igazságtalannak tartom van aki szinte naponta mozizik van aki fél évente sem üdv

Barnabás és MUFIKA kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Senki nem ígérte hogy maximálisan kihasználható a mozi. A mozi működése nagyban hasonlít az ingyen farmarany szerzéshez. Amennyiben van szponzor cég aki támogatja a Bigpointot, akkor bekerül a reklámfilmje a mozi kínálatába.

5. MUFIKA

MUFIKA Utánpótlás-írogató

MUFIKA ID 24073082 éS MÉG JÖVÖK VISSZA, és megírom a többi farm nevét és ID számát is, ahol nem tudtam beváltani a kódot, na meg utána be se lehetett lépni a Forumba, mert hibaüzenetet irt ki. Akkor mindjárt írom a többi farm nevét is.
    ERDÖDYANETTE ID 33802630 tiger_maya ID 23422357 ANCINAGYI ID 39624004 Remélem jót írtam. ma is megprobáltam, de ma se váltotta be az aji kódot.

Utoljára szerkesztett: 28.1.15
  6. tiger_maya

tiger_maya Utánpótlás-írogató

ezek a játékok és id számok voltak, MUFIKA, ID 24073082 ERDÖDYANETTE ID 33802630 tiger_maya ID 23422357 ÉS
    ANCINAGYI ID 396240004

köszi előre is a választ.

7. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztük, a kód működik rendben, és még nem is váltottad be őket. Kérlek másold ki a kódot a géppel, és ne gépeld.

8. őszanyóka75

őszanyóka75 Fórum-zöldfülű

nincs a piacon bahás növény ,állat egyszerűen eltűntek se eladni se venni nem tudok nem mutatja a gép

9. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

Amennyiben ezek után sem jelenik meg, akkor Kérlek add meg a nevedet és User ID számodat.

őszanyóka75 kedveli ezt.
  10. Petrezselyem*

Petrezselyem* Utánpótlás-írogató

Prémium tagsággal 600 a trágyadomb mérete. De hogyan lehet, hogy ugyan attól a felhasználótól 5 - 6 db 600-as tétel kerül egymás után a piacra?

11. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Amikor még olcsóbb volt a trágya, felvásárolt 600 db-ot és plafon áron kitette a piacra. Ismét felvásárolt 600-at és azt is kitette a piacra és így tovább.
    Sok kis aprópénzhez lehet így hozzájutni.

12. Petrezselyem*

Petrezselyem* Utánpótlás-írogató

Köszi szépen!

13. chris.redfield28

chris.redfield28 Fórum-zöldfülű

sziasztok lenne egy kérdésem hogy a ajándékozási egyezmény mikor lesz lesz e ebbe a évben is válaszotokat elöre is köszönöm.

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk róla. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

15. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Sziasztok!
    Nálam eltűnt az event ismertetőből a táblázat, amelyikben látni lehetett, hogy melyik ablakocskában mit kérnek, és mi az ajándék.
    Megköszönném, ha belinkelnétek a táblázatot.
    Köszike

16. Laboviti

Szia!
    Kérlek, másik böngészőn keresztül nyisd meg a játék fórumát és ellenőrizd az érintett táblázatokat.

17. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok!
    Úgy gondoltam ezt a hibát most leírom nektek, mert nem első esetben tapasztalom a kerek keréknél.
    Ép kb 10 perce forgattam a kerék lefagyott vártam de semmi, kénytelen voltam frissíteni majd elvette a forgatást amiért nem kaptam semmit meglehet nézni mivel nem először fordul elő most jelzem jó lenne visszakapnom a forgatást végül is járna egy ajándék.
    köszi.... babi358 ID:13085312

18. Laboviti

Szia!
    A kerekkeréknél a "megszerzett nyeremények" címszóra kattintva ellenőrizheted a jutalmaid listáját.

19. babi358

babi358 Fórummogul

megnéztem nincs benne, de a forgatás lehetőségét se kaptam vissza, tehát a forgatás lement igaz lefagyott így nem tudhatom azt se mit nyertem volna, csak az aratás dolgok vannak meg. Ezt is benyelem már lassan hozzászokom . Azért köszi

20. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Pedig látnod kellene a "Megszerzett nyeremények"-nél, amúgy a mai pörgetésed 3150 CSP volt.
    Ha még most sem látod, akkor frissíts, vagy végezz el egy ki-belépést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.