Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Vannak letöltési problémák a kliensel, de nem mindenkinél.
    Pontosan mi nem sikerült? Meddig jutott a folyamat? Milyen hibajelzést kaptál?

Amit meg lehet próbálni az eddigi jelzések alapján:
    -Rendszergazdaként belépve és engedélyeztetve elhárul a fehér háttér
    - Vírusírtónál engedélyezték az ..exe fájt, és el tudták indítani a játékot
    - A hibásnak érzett alkalmazást a gépről letörölték, majd újra telepítették, letöltötték, így már tudták használni

2. lily6817

lily6817 Fórum-zöldfülű

Megint elkezdődött a tegnapi, hogy csak 55 % ig tölt :( :(

Nagy sokára sikerült belépni :eek:

3. Kékmadár1

Szia!
    Elsőként egy F5 frissítés ajánlok. Ez nálam többnyire beválik.
    Böngészőváltást próbáltál? Flash vagy Unity verzióban nem tölt be.
    Kitakarítottad a gépedet?

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Sajnos nem találok olyan képet amit küldtél Nincs könyvjezősorom

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Neked kell lépésről lépesre oda kattintani, amit pirossal bekereteztem és beszámoztam.
    Első lépés a jobb felső sarok. Aztán lenyílik a menü. Kiválasztod azt a sor, ami mellett a 2. szám van. Megjelenik a másik kis ablak. Katt oda, ahol a 3. szám van.

6. TOPI41

Nagyon jol értem amit leírtál de nekem csak az eszközök és a kedvence vannak na meg a kilépés

7. Veg_

Veg_ Utánpótlás-írogató

Hmmm... Letöltöttem a klienst. A böngészőben van egy szép, nagy farmom. Bő arasz magas, kétarasz széles, hurrá, látok.
    Letöltöttem a klienst. Kaptam egy kisujj magas, kétújj széles kis madárpiszkot, aminél azt se tudom, földet, fát, vagy tárgyat látok, és két perc alatt nem találtam meg az aratógépet. Hiába böködtem a teljes méret gombot, sehogy se lett teljes méret. Azt hagyjuk, hogy - ami a legrosszabb volt sokáig a drakennál is - nem jegyez meg semmit, mind a nyolc farm pontos farmnevét és jelszavát pengén, hiba nélkül kellene minden alkalommal beírni, akkor is, amikor farm/20 sec. alapon végig rohannék lekapni a napi cuccost. Hátizé... Tehát:
    1. irtó pici, amilyen szemem van, talán tiz évesen még láttam volna, 13 évesen már tuti nem.
    2. megjegyezhető jelszavak és felhasználónevek kellenének, különben kell a fenének.

8. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! Na kezdjük az elején.Én már délutántól az új verzióval játszom.Simán betöltött, és a területek közt is redesen lehett vele közlekedni. A dekoros területeket ,s a felhőket nagyon lassan töltötte be.A szerecsekerék sajnos nagyon beteg volt, mert csak vánszorogni tudott.A felhőknél voltak dekorok, amiket nem olvasott be, ott már a pörgő virág sem jelent meg. A bahás dekorterületen pink színű plecsni van két dekor helyén.A két új dekoros terület viszon rendesen betöltott, nem volt lassu. Akkor úgy gondoltam, betöltöm a klienst, hátha jobb lesz. Sehogy sem boldogultam vele, ezért kértem a fiamtól segítséget. Távkapcsolatban megpróbálta nekem letölteni, de neki sem indul el.Megnézte, a letöltés rendbe van, megtörtént. A processzor 100%-on pörgött, de a renszer nem hajladó elindulni. Ezután már most este 8 óra után visszatértem a játékhoz. Le akartam aratni a beérett termést, de még géppel is nagyon nehezzen ment. most jelenleg ott tartok vele mint az első tesztelés alkalmával, sehogy sem akar elfogadhatóan dolgozni.

9. kannap

kannap Járnitanuló

De a 3 kicsi pontra kattintottál?

10. Kékmadár1

Szia!
    A farm beállításoknál lehet növelni a méretet.
    A neveket jelszavakat sajnos be kel írni egyelőre, de reméljük ez változni fog és megjegyeztethető lesz.

11. Kékmadár1

Szia!
    Vannak letöltési problémák a kliensel, de nem mindenkinél.
    Pontosan mi nem sikerült? Meddig jutott a folyamat? Milyen hibajelzést kaptál? Milyen oprendszer van a gépeden?

Amit meg lehet próbálni az eddigi jelzések alapján:
    -Rendszergazdaként belépve és engedélyeztetve elhárul a fehér háttér
    -Vírusirtónál engedélyezték az ..exe fájt, és el tudták indítani a játékot
    -A hibásnak érzett alkalmazást a gépről letörölték, majd újra telepítették, letöltötték, így már tudták használni

A Unity verzió lassulására Böngészőváltást vagy takarítást javaslok.

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. TOPI41

Neken nincs 3 pici pontom

13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Alul a tálca megvan?

14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szerintem mára kapcsold ki a gépet. Holnap indítsd újra és a chrome-ot indítsd el, mert most olyan böngészőben vagy, ami gyakorlatilag semmire se jó.
    Amikor így elakadsz, ki kell mindent kapcsolni, újra elindítani és mindent az elején kezdeni. Nem pedig mindenhová kattintgatni.

Pihenj és holnap figyelj oda, mit indítasz el!

senga77 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. gippi

gippi Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Az lenne a kérdésem, hogy 1 ip cimre csak 1 farmot lehet majd csinálni letöltés után? Köszönöm elöre a választ.

16. Kékmadár1

Szia!
    Nem csak egyet.
    Belépésnél azt a farmnevet és a hozzá tartozó jelszót írod be amelyik farmmal éppen játszani akarsz.

17. szupi76

szupi76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! nekem nem sikerűlt telepiteni nem engedi a futatást mert nem talál valami belépési pontot

18. dorci2005

dorci2005 Fórum-zöldfülű

Szerintem nincs élő ember akinél ez a kliens működik.
    Itthon 4-ből 3 gépen nem fut, elindítva fehér képernyő minden gépen. Rendszergazda módban indítva természetesen, telepítés után restart. Mindegyik windows 10 x64. 8-16GB ram intel corei7, 1000/1000net.
    Azon az egy laptopon amin bejön nem tudni mitől a többihez képest. Ryzen5 van benne. Nem is rendszergazda módban fut.
    A kis atom procis netbook-on is fut, ugyanúgy win10 de csak 2gb ram, itt se kell rendszergazda futtatás.
    A gépen amin indul kis ablak van. Használhatatlan így. A unity is használhatatlanul lassú. Csak flash player-rel fut rendesen.

Utoljára szerkesztett: 10.12.20
  19. Veg_

Veg_ Utánpótlás-írogató

Az biztos jó, de hol lehet beállitani ezt a madárpiszkot? Még a vetőgépet se látom, hol van, mint említettem...

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell elhinned, de vannak Játékosok, akiknél fut a gépükön az önálló kliens program.

Ne általánosíts, arra kérlek.

Nagyon jó, hogy a saját gépparkotokról, gépparkodról írtál. A feltételrendszereket is említetted.

Tudnod kell, tudod is, az önálló kliens azon Játékosok számára készült, akik nem a legmodernebb gépekkel rendelkeznek, kisebb a rendelkezésükre álló gép teljesítménye, de a játékot szeretnék még játszani.
    Számukra készült ez az alkalmazás, ez a program, mely nem böngészőfüggő, hanem egyszerű letöltéssel a gépükről játszható.

Még a szokott keret nem áll rendelkezésre, de lesz majd.

Maga a farmkép szokatlan, de a monitor méretéhez igazítható. A beállítások menüben kaptunk egy zoom kapcsolót, amivel változtathatjuk a méretet. (A "téma" kapcsoló előtt megtalálható a beállítások menü első oldalán.)

Ezek, és egyéb más információk a közleményekben elolvashatók részletesen.

Mindenkinek magának kell eldönteni, melyik típusú programelemmel fogja, tudja játszani a farmjátékot.

Lesz, akinek a böngésző alapú Unity változat lesz a befutó.

Lesz, aki az önálló kliens alkalmazással fog farmozni. (ez is unity változat)

Az köztudott, hogy a flash alapú játék nem fog tovább működni.

Kérlek, időd függvényében tájékozódj a fórumon a közleményekből, a témához nyitott beszélgetős topicból.

Köszönöm előre is az együttműködésedet!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.