Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Persze hogy visszaugrik a kicsiny képre a farm a betöltést követően.

Ahogyan a farm betölt (kis kép), akkor ne foglalkozz a keret hiányával.
    Kattints valamelyik farmterületre, kérlek!
    Akkor már látni fogod(kicsiben is) a szokásos jobb felső hármas ikonsort.
    beáll1.png

A középső ikont kell választanod.
    bal sor utolsó ikon.png

A standard beállítások
    standard.png

A mentést követően a kép a számodra kiválasztott méretben fog látszani.

Hajrá, tedd meg a lépéseket, kérlek szépen. Bízz magadban! Menni fog.

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nekem mobilon is betöltött a Játék. Igaz kissé lassú, de ennek ellenére be tudtam lépni a farmra ! :)
    Pedig nem fiatal a mobil sem. (Galaxy J5.6)

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. mamarygen

Szia!

Gondolom, hogy a mobil böngészőjét, a Chrome-ot használod most a játékhoz.

Sok sikert kívánok.
    A lényeg, hogy a játék felülete elérhető. Hogy lassabb, azt most fogadjuk el kezdeti állapotnak. Bizonyára lesz gyorsabb is.

Sali~*.* és Koppi kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Igen! :)
    A múltkoriban letöltöttem egy játékot és az csak úgy indul el, hogy az Unityt használja.
    Innen gondoltam, hogy megpróbálkozom a dologgal. Bejött ! :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia!

Kérlek, ezt a látványt most fogadd el.
    Ha bekapcsolod az animációt, lesz változás, de az zavarhat is.

Van megoldás, hogy az állapotokat, a beérési időt követni lehessen. Az információs buborékot ajánlom ehhez igénybe venni.

Nem lehet várni azonnal gyors reakció időket.
    Kérlek, türelmesen kattintgass, csak akkor lépj a következő akcióba, ha az előző folyamat végére ért.

Köszönöm a megértésedet!

Koppi kedveli ezt.
  6. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem is a mobilon betöltött jelenleg 100%-on van és pörög a virág, így nem tudok vele jelenleg semmit sem csinálni, mert nagyon, de nagyon lassú.

7. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Kedves Modik!

Érdeklődni szeretnék, hogy a farm már automatikusan az új verzióra lépett? Vagy újra teszt van (nem olvastam erről tájékoztatást)?
    Nem kívántam még új év előtt ezt használni, az az egy nap is katasztrófa volt.

Előre is köszönöm a tájékoztatást.
    BM

8. mamarygen

Szia!

Bizonytalan vagyok a leírásod tartalmával. Sok dolgot nem körvonalaztál.

Mi az a hiba, mikor jelent meg, amiről írtad, hogy 5 jegyű kódot kér "valami"???

Fizetési próbálkozásod volt a letölthető kliens programban?

Kérem, írj részleteket.

Köszönöm!

9. tifani56

tifani56 Junior szaki

Sziasztok letöltöttem az uj elérhetőséget de csak a képet adja be semmi eérhetőség nincs.köszönöm a segitséget

10. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Megtaláltam a ZOOM funkciót, csak az a baj,hogy a 125% nagyítás, már kitakarja a kép alsó részén lévő képet, így nem látható az ott
    aratára váró terület egy része. Pedig még ezzel a nagyítással sem teljes nagyságú a kép! Ajjaj!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. petone2011

petone2011 Járnitanuló

Nálam lassan tölt, de szépen működik az aratás, viszont levelet nem tudok írni a szomszédnak.Nem a klienssel játszom.

12. HuniForever

HuniForever Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Unity online verzióval, illetve a letöltött klienssel sem tudom "aratni" a képen látható dolgokat. Illetve bizonyos termékeket kitakar (lilával látható) Kattintásnál kijelöli a nevem s az ID-t, majd a következőnél leveszi, majd ismét kijelöli.

Csatolt fájlok:

• aaaa.PNG
      aaaa.PNG
      Fájl mérete:
      1.2 MB
      Megtekintések:
      53
  13. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Sírok... inkább fizetnék az adobénak, ha feljavítanák a flasht - és ezt komolyan mondom, mert ez valami siralom..
    A klienst nem lehet nagyobbra venni, teljes képernyősre, és ráadásul, úgy látom, minden felhasználó nevet újra be kell pötyögni.
    Köszi.. :eek: A beolvasásról nem is beszélve. Vagy kevesebb képet kellene felpakolni, leegyszerűsíteni az egészet, vagy nem tudom, de két percbe beletelik, mire beolvassa a kezdő oldalt.
    Nekem tragédia - nem tudom, mások hogy vannak vele.
    Szóval, van énnekem türelmem, bőven, de ami sok az sokkkk.

14. Beorn

Beorn Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az új verzióval nekem még mindig problémám van. Az ólaknál még mindig csak többszöri kattintásra hajlandó betakarítani és tápot berakni. Erre van valami megoldás?

15. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem olyan problémám van, hogy láthatatlanok néhány elemeim a farmon. Például a kerge kertben lévő neon díszek (kacsa stb) nem jelennek meg viszont, ha az üres helyre viszem a kurzort - ahol egyébként lenne az adott elem - akkor kiírja, hogy például neon kacsa és, hogy mennyi idő van vissza még, amíg be tudom gyűjteni a tapasztalatpontokat.
    Gazda: ViVcSi0212ID: 1918056

16. szamócaanyóca

szamócaanyóca Utánpótlás-írogató

alig engedi használni az aratógépet ,csak több frissítésre ami meg iszonyú lassú.kérem vissza a régit

17. oroszneevanagyi70

oroszneevanagyi70 Járnitanuló

Sziasztok! 7 óra óta kínlódok az új módival, semmi sem olyan amilyennek kellene lennie! Nincs beérett növény jelölve, a betöltés egy borzaklom, minden átlépésnél, a vetési képek rettenetesen kicsik, " szemüvegesek és idősek " ne játszatok! A malom nem tud keverni a mostani eventhez, nincs benne a keverendő és szükséges ikonkép. Az ajándékozási ablak szintén nagyon rossz a régi sokkal jobb volt, át lehetett tekinteni, itt a szintek kiírása felesleges. Elnézést, de ez az új " módi " úgy rossz ahogyan van.Így játszani már csak méreg és nem öröm!

tigrincs55 és János60 kedveli ezt.
  18. tigrincs55

tigrincs55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az Észbontó éj a játék közben lemerevedett és semmit nem tudok csinálni, kilépni sem. Ha újratöltöm a Farmot és rámegyek a játékra, ugyanaz a lemerevedett kép fogad.
    Mit csináljak???
    Ez a unity verzió az agyamra megy, én is kérem vissza a régit.

János60 kedveli ezt.
  19. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Csak mondom, mint tippet, mert próbálgatom, míg nincs késztetésem kidobni a laptopot.. -
    az F11 billentyűvel sikerült teljes képernyőre venni és így jobban látni a képeket. Persze, halvány lila fogalmam nincs, hogy került a google-ba a játék, de valahogy átirányított a kliensről. Hát? Teljes zavarodottság van nem csak a fejemben, de a látványban is.
    Oda vannak a szép grafikák, valami körvonal van a veteményes képek körül, lehet, ha azt levennék onnan, könnyebben beolvasná szegény masina.. - meg ezt a rengeteg virágot...
    Ja, és persze nem azt ültetek, amit akarok, mert eltűnik az egér mutatója a gépnél, és ahová éppen talál, azt a növényt ülteti.
    Valami "helyes" alap-beállítást nem lehetne eszközölni? Mit hol állítsunk át, hogy menjen is a játék??

jancsika64 kedveli ezt.
  20. mamarygen

Szia!

Kérlek, tájékozódj a közleményekből, az unitys leírásokból.

https://board-hu.farmerama.com/thre...ás-unity-webgl-verzió-és-önálló-kliens.20385/

Vannak látványbeli eltérések, de ezt most így kellene elfogadni.
    Lesznek bizonyára majd később változások, de most az a lényeg, hogy minél többen a saját gép erőforrásai alapján eldöntsük, melyik típusú programmal vagyunk képesek játszani.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.