Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mogyi

Mogyi Aktív író

Szia,szerintem rejtsd el a tálcát ( jobb gomb a tálcán-beállítások-tálca elrejtése asztali módban--ekkor eltűnik a tálcád és láthatod alul is a játékmezőt.Próbáld meg így.

2. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy az unity verzióban a billentyűzetre bizonyos esetekben soha nem fog reagálni a játék?
    Például paszuly "aratása" aratógép nélkül.
    Flash verzióban kattintottam az aktiválni kívánt felhősorra baloldalt, jött a felugró ablak hogy akarom e aktiválni a bónuszt, és elfogadta ha enter-t ütöttem. Így viszonylag gyorsan tudtam "aratni".
    Unity verzióban nem fogadja el ha enter-t ütök, így oda vissza kell húzogatnom az egeret és kattingatni! Ami nálam a több mint 450 felhősornál lényegesen nagyobb munka és több idő!
    Köszönöm a választ előre is!

3. ukata2

ukata2 Utánpótlás-írogató

Hol találom a téli háttérképeket?

4. Kukori84

Kukori84 Utánpótlás-írogató

Valóban nagyságrendekkel gyorsabb, de nagyon zavaró, hogy nem tudni mikor érett meg a termés mert ugyanolyan a képe mint amikor elültettem. Nagyon zavaró, hogy minden belépéskor újra be kell írni a nevet, jelszót, különösen, hogy nálunk 6-an játszanak ugyanazzal a géppel, és nem mindig a gazdája, hanem az arat aki éppen ráér.

5. birka64

birka64 Járnitanuló

Sziasztok! Letöltötem a új farmerama klienset, telepítettem minden rendben megy csak az ablak fele akkora, mint a képernyő, átméretezni nem lehet, kinyitni nagyobbra nem lehet. Viszont én nem találom ezt sem sokkal gyorsabbnak. Így maradok a réginél.

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a hét végén, 48 órán át flash nélküli játék van.

https://board-hu.farmerama.com/thre...ás-unity-webgl-verzió-és-önálló-kliens.20385/

Érdemes alaposan és részletekre kiterjedően átnézni a közlemény anyagát, a hozzá készült ismertetőket (link a szövegben kattintható)

7. mamarygen

Szia!

Ez így van. De most a terhelési próba a fontos.

Nagyon kell figyelni, türelmesen kellene aratni, mindent visszanézni a sikeres játék érdekében.

Kitartást, együttműködést kérünk Tőled is, és Mindenkitől!

8. mamarygen

9. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Na és az egerem dupla kattintás (3. gombja) sem működik. Így minden egyes mezőre amit be akarok gyűjteni 2x kell kattintanom az eddigi 1 helyett. Ez most komoly????

10. mamarygen

Szia!

Most a terheléses próba van "napirenden".

Ami hibákat, észrevételek jeleztetek, azok továbbításra kerültek.

Kérjük, most figyelmesen és aprólékosan, helyenként időben lassabban intézzétek a betakarításokat, a farmos teendőket.

Köszönjük az együttműködést!

11. mamarygen

Szia!

A leírásodból arra következtetek, hogy a letöltéses kliens módszerrel játszotok.

Most még körülményes a több farm adatainak a beírása, de várható majd később változás.

Az adott közleményben is van erre utaló információ többek között:

https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-kliens-letölthető-unity-alapú-számítógépes-alkalmazás.20373/

12. mamarygen

Szia!

Igen, ez most ilyen helyzet.

A nagyon sokat tudó egér funkciója most nehezen érvényesül.

A terheléses próba (48 óra időtartamában) a fő feladat mindannyiunk számára.

Ha lehetőséged van, koncentrálj s kattintásoknál a pontos feladatvégrehajtásra, majd elleőrizd is le, mi az eredménye.

Türelmet, megértést kérünk.

Köszönettel!

13. fothy65

fothy65 Utánpótlás-írogató

sziasztok ez igy nem jem jo nagyon lassu

14. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Szia!
    Rendben megértem, köszönöm a választ!
    Amit jeleznék hogy nálam a kerge kertben van több olyan "elem" amit nem tudok begyűjteni:
    -Van olyan amit látok hogy kész van mert ott a felkiáltó jeles táblácska de rá se tudom vinni az egeret, mindig átugorja
    -Illetve van olyan is ami kész van begyűjteném de hiába aratom, nem gyűjti be, továbbra is ott a felkiáltójel hogy "kész" van!
    Plussz rózsaszín négyzetek jelennek meg össze vissza!

15. Kukori84

Kukori84 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. Várok türelmesen.
    Hogy ne nyissak két ablakot, ide írom, hogy nekem is olyan egerem van amiben van duplázó funkció, de nálam működik.

16. bali740

bali740 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, ez káosz 2 perc játék után lefagy fekete folt rosszabb mint legutóbb

pupi78901 kedveli ezt.
  17. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Köszönöm! Ezt is megpróbálom!

Mogyi kedveli ezt.
  18. ..Sarah9..

..Sarah9.. Junior szaki

Szia kedves Modi! Sajnos ez a verzió még mindig tele van hibákkal! nem lehet a felső föld kockát learatni a területeknél. mert a jelző táblácska elé ugrik. Már a próba napokon is hiba volt, ami sajnos nem került azóta sem javításra. Nem mindegy, hogy terménybónusszal, de akár anélkül is aratható e.
    A tenyésztős beadás szörnyű, üresen jelenik meg, nem tölt be. rengeteg időt vesz el.
    Kérem vissza az előzőt, amivel zökkenő mentes volt a játék! Ennél már a belépés sem egyszerű, legalább a hónap végéig hagynák. Bocsánat, nem tudom mi nyitotta ilyen nagyra a lapot!

19. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Sziasztok! Most miért kell szórakozni amikor event van se be se ki, próbáltam betölteni ezt az új verziót ez sem megy.Most olyanokat tudnék mondani........

lala3654 kedveli ezt.
  20. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok learattam a főfarmon de vetni már nem tudok lefagy minden, nem reagál újra belépek de akkor sem enged vetni ID53736413

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.