Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Sziasztok! Sajnos több hiba is van, akadozik a játék, nem lehet tenyészteni nem minden terület látható vagy csak nagyon lassan töltődik be. ID 11455360

2. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Bocsi de a malom sem működik.Id 11455360

3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elhiszem, hogy nehéz és idegesítő, de most csak ez van.

48 órás a teszt. Utána pár napra visszaáll a flash, de utána VÉGLEG megszűnik. Magyarán csak a unity marad. Hiába kéri vissza bárki a régit, nem lesz már többet.

Muszáj tesztelni. Igen, úgy, hogy a flash-t lekapcsolják. Ezt nem tudják mások megcsinálni csak a játékosok a sokféle gépeikkel, sok országban. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak MINDEN hiba kijavításán.

Legyetek türelemmel. Olvassátok el a sok-sok közleményt, amit kiadtunk erről. Tegyetek meg minden tőletek telhetőt a gépetek beállításához. Ebben nem tudunk sem mi, sem a központ munkatársai segíteni. Csak magatok, vagy egy hozzáért ismerős.
    A hibákat folyamatosan jelezzük. Vannak prioritások, amikkel kiemelten foglalkoznak. Ez pedig az, hogy a lehető legtöbb, azaz minden játékos el tudja indítani vagy a böngészős, vagy a kliens változatot. Ez most a fontos.
    Tudjuk, hogy akad, hogy lassú. De jobb lesz, bízzatok benne!

Óriási feladat ez. Nagyon sok dolog készen van, de még sok van hátra.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. kanti89

kanti89 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsèget kèrek! Hiàba töltöm le a kliens-t nem bírom megnyitni mert azt írja ki ,hogy "A fàjlt nem lehet megnyitni"! Telefonra ès tabletra is ezt írja! Az unity verzió pedig szőrnyen lassú semmit nem tudok vele kezdeni! Vàlaszokat előre is köszönöm!

5. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

A háttérben látható címerre kattintva....... csak ez látszik és csak áll áll. Három farmot kellene aratnom és az aratom csak forog. Mondjátok azt, hogy vége a játéknak mindenki találjon másikat, DÜHÍTŐ NAGYON.

Bugyogos54 kedveli ezt.
  6. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Nem működik a malom, csak az első és az ötödik oldal látható az eventhez tartozó meg sehol sincs,hogy lehet folytatni az eventet? Id 11455360

7. cicamama51

cicamama51 Utánpótlás-írogató

szép napot csak annyit szeretnék kérdezni mikor nyitják ki az adventi ajándék ablakot???erről a minden farmra külön feltöltendö unityihez már nincs miért reagálni a többö játékos megteszi, de az hogy eventkor kísérleteznek volna hozzá szólásom ,de inkább nem teszem további Jó játékot mindenkinek icu

mucus252 kedveli ezt.
  8. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Azért kezd ám teli lenni a bakancs... - a klienst letöltöttem, aztán eltűnt a gépről. Túl azon, hogy nem lehet kezelni, a piacra nem tudtam váltani, mikor trágyát kellett vennem, és a piacon sem engedte meg a vásárlást.
    Ha belépek, csak sima szántóföldet látok, a növényeket nem látom, fogalmam sincs, mi hogy van beérve/megérve és hol tartok.
    Ha elkezdjük a klienst letölteni, akkor miért nem marad a helyén? Miért nem lehet teljes oldalra venni, vagy nagyítani? A munkás kupont be akartam váltani, nem engedte. Nem akarok beleszólni a programozók munkájába - természetesen - de lehet, a "kályhánál" kellene kezdeni - és ebben a javaslatban nincs rossz indulat.
    Utóirat, a felhőre azt írja, nincs kész sor, pedig biztos full van, mert még ma nem jártam ezen a pályán.
    Tényleg? Hogy lesz így kész az event??

tigrincs55 és Neni60 kedveli ezt.
  9. rekucya

rekucya Utánpótlás-írogató

a klienst letöltöttem, cirka 40 perc mire futtathatom, és mi történik? kiírja, hogy hibás fájl...akkor hogy is van ez???????????????? A bónuszoknak és a munkásoknak annyi:cry:

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
  10. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Na, most vagyok kész!
    Nem engedi a munkás kupont aktiválni, és nem enged arató gépet venni - túl azon, hogy nagy hirtelen a 96 órás ugrik be 30 farmaranyért - de még így sem lehet megvenni. Valami emailt küldjetek majd legyetek szívesek, ha lehet boldogulni, mert ez így nem fair, kiborító, de nagyon!

11. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Nálam kliens nélkül (kicsit lassabban mint eddig a flash), de jól működik. Kivéve 6 farm közül ezen a farmon:Matyi2004 ID: 41516722.
    Ki- belépés, tisztítás után is szép rózsaszín háttérrel csak a kép alsó harmadában látszanak a kitevők.
    Köszönettel várom tanácsotokat.: Edit

12. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Feladom,nem kínlódom tovább.ennyit az eventről.

13. Imi1969

Imi1969 Utánpótlás-írogató

letöltöttem a klienset, de csak a főfarmra tudok belépni. Rákattintok bármelyik területre a százalék szerint betöltődik de nem lép be a területre.

14. hskriszta

hskriszta Utánpótlás-írogató

Feladom, nem érdekel, nem kínlódom. Elegem van. órák óta próbálok belépni, nem sikerül. Félórát várok, hogy letöltsön a kliens, aztán meg még sincs sehol... Unity se tölt be.... asztali gép, tablet, telefon... mindenhol ugyanaz... a nagy semmi. Bánom, hogy ebbe az eventbe belekezdtem egyáltalán. Minden megy a levesbe így.. vasárnapig be se nézek, úgy sincs értelme , bukok nem kevés munkát, energiát,bónuszokat... de ha ez így lesz jan.1-től, akkor pápá farmerama....

szamócaanyóca, mucus252 és Sauvage kedveli ezt.
  15. paloooo

paloooo Fórumelemző

Ahhh..., full GÁZ!
    Nos..., a piacnál hiába választom ki a területet (farm / baha), mindent egybevetve vannak a termények / állatok / stb..., s ráadásul nem is ABC rendben! KATASZTRÓFA!
    Rányomok a "bahás" szimbólumra, kb 5 sec mie kijelőlődik..., s bedobja az egeret, disznót, bölényt..., stb az elefántok mellé!!! Akkor minek kellett a jól bevált piacot szétbombázni? Azért mert jól müködött?!
    Most káosz van az egész piacon is..., ez volt a cél?
    Nem értem a fejlesztőket, minek csinálja, ha 1x nem lesz felhasználóbarát és körülményes lesz a használata?!
    Valaki elmagyarázná!!!
    - terület váltás 6 - 8 sec
    - lassú minden (pedig egy szuper géppel játszom!)
    - a piros jelző számok sem tünnek el.
    - 18:00-tól lehetetlen játszani, a térképen bármelyik területre kattintok, nem tölt be semmit!
    - ha a letöltött kliensel probálom, mihelyt az első kattintást végzem, lefagy!
    - amíg a böngészős változatot használtam, ha átmentem egy másik böngészőfülre és 10sec után visszajöttem..., levolt fagyva a játék..., s kezdhettem előlről a 15 perces betöltést!!!
    DÜHÍTŐ..., így játszani nem lehet, s eventezni pedig végképp esélytelen!

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/dz0U

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
    szamócaanyóca és magdi06 kedveli ezt.
  16. maralblex

maralblex Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tenyészteni nem lehet,kártyapaklit csak a baha malomba lehet mert az event sem működik.ID45922419

17. halak

halak Junior szaki

Sziasztok!
    Nálam Is ugyan az a helyzet, a százalékot betölti, magát a területet nem adja oda, egyetlen egy oldalon sem, pedig reggel gyönyörűen működtek a dolgok, nálam is a feleségem gépjén is, most a 2 gépen ugyan az a hiba!!

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

15 perce várok, de nem tölt be.Most is azárt tudok ide irni, mert most beengedett,de nem tölt be.Borzasztóan idegesitő.Ha nem nyúltak volna hozzá, még most is lehetne játszani,nekem az unity eddig elég jól működött!!!!!!

19. zsikancs

zsikancs Fórum-zöldfülű

Kérdem én miért pont karácsony elött kell szarakodni? Élvezhetetlen egy játék miért nem jó ugy ahogy volt ami egyszer már bevált. Nem hogy azon katognának hamár otthon kell tölteni az ünnepeket akkor rövidebb játékokat is játszhatnánk.KÉSZ VAGYOK ETTŐLLLLLL.

20. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Sziasztok!
    Sajnos én már idős vagyok, és kuka vagyok a számító géphez. Játszani tudok, de azon kívül semmit.Kb 1 órája próbáltam belépni mire végre sikerült.Próbáltam telepíteni a Kliens-et ,de ezt írja ki a gép, ha futtatni akarom: Az eljárás belépési pontja(SetDefauultIIDirectiores)nem található a DDL-ben.(KERNEL32.dll).
    Ne nevessetek ki, de nekem ez sajnos kínai.
    Persze közben beengedett, azért tudok most írni ide.
    Ha, tudtok segíteni, megköszönöm.
    Üdv.
    ID48950763 -picikefarm-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.