Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Sziasztok! Semmi sem működik rendesen!Az eddigi programmal sem,nagyon lassú!

2. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Ez egy katasztrófa!!! Alig bírtam belépni, megpróbáltam letölteni a klienst, kiírta, hogy hibás letöltés, úgyhogy sokra mentem vele. Elvileg a gépem megfelel a feltételeknek, ami ott ki volt írva.Én buta vagyok ezekhez a számítástechnikai dolgokhoz, de a férjem ért hozzá.Most akkor mi a helyzet?
    A szupertrágya fáim fogalmam nincs, milyen állapotban vannak.nem is érdekel.

3. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még mindig láthatatlanok bizonyos elemek a farmomon. Vagy pedig, mint a villogós karácsonyfa fénysor villódzik össze-vissza.
    Gazda: ViVcSi0212ID: 1918056

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Meg tudnád írni pontosan, hogy mely változattal próbálnál játszani.

Most két lehetőség közül lehet választani:
    Böngészős unity verzió (flash kapcsoló nélkül)
    Ennél nincs más feladat, csak a farmos belépés, majd a szokott rend szerinti munka a játék felületén.
    De csak abban az esetben, ha a saját gép alkalmas a unity böngészős változatához.

Másik lehetőség, egy letölthető kliens alkalmazás, mely a kisebb teljesítményű gépekhez ajánlott.

48 órán keresztüli tesz van most.

https://board-hu.farmerama.com/thre...ás-unity-webgl-verzió-és-önálló-kliens.20385/

5. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Akkor lehet,hogy túl okos a gépem ehhez a klienshez, mert azt írta, hogy hibás letöltés?:)

6. mamarygen

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy leírod, mely változattal farmozol.
    Unity vagy az önálló kliens?

Azt tudnod kell, írta a hivatalos ismertető is, hogy vannak javításra váró szituációk, opciók.

Nincs minden készen.

Ha lehetséges, akkor azokról ismételt bejegyzést most nem kérünk már.

Leadott, ismert hibák. Idővel lesz javítás majd.

Köszönöm a megértésedet!

7. ViVcSi0212

Szia!
    Sima Unity verzióval, nincs letöltve a kliens.

8. mamarygen

Szia!

Csak Te ismered a géped műszaki kondícióit.

Mi a hivatalos ismertetőben jeleztük, melyek az alap követelmények.

Ha elvégezted az összehasonlítást, akkor magadnak kell dönteni, a klienssel játszol, vagy mert működik a gépeden a böngészős unity platform, azzal farmozol.

Senkinek nem kell duplán terhelni a gépét, ha az egyik módszer már sikeres játékot biztosít.

Köszönöm az együttműködésedet!

Andzsi1971 kedveli ezt.
  9. mamarygen

Ha működik a farm, még ha lassabban is, de van sikerélményed, akkor a klienssel nem kell foglalkoznod.
    Bizonyos hibák ellenére is játszani tudsz, az jó dolog.

A kliens egy alternatív megoldás. Leginkább a kisebb teljesítményű gépekkel farmozók számára.

Köszönöm a válaszodat.

10. ViVcSi0212

Én köszönöm a választ! ^^

11. mamarygen

Szia!

Kérlek töröld le a gépről ezt a letöltést, ezt az alkalmazást.

Később majd ismét meg kellene ismételni az egész folyamatot.

Telefonon nem érdemes ilyen letöltést kezdeményezni!

Kérlek, vesd össze a műszaki paramétereket, a közlemény és a saját gépek adatait egyeztesd le.

Ha működik nálad a böngészős unity verzió, ha még lassan is, akkor figyelj arra.
    - ne legyen más alkalmazás, más oldal megnyitva a gépeden,
    - legyen tiszta a gép, kitakarított,
    - figyeld a folyamatokat, milyen lépések azok, melyek nehezen mennek.

Különösen fontos lenne most a 48 órás terheléses szakaszban a lassabb munkavégzés, nem a futtában aratok, majd kilépek és mással foglalkozom elhatározás.

Ez a kérés mindenkinek szól.

Nagy együttműködést, nagy fegyelmet kíván tőletek, tőlünk.

Ha így teszel Te is, sokat segíthetsz a fejlesztőknek, segíthetsz itt a fórumon is.

Köszönöm.

12. Ancsa7070

Ancsa7070 Járnitanuló

Regisztráltam, gyászolok az én drága farmomnak vége, ez az új nekem nem tetszik.:cry:

rozecska kedveli ezt.
  13. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok! Ez a Unity valami katasztrófa csak forog és tölt minden, 30perc alatt nem sikerült learatnom,miért erőltetik ha nem működik!!!
    Sajnos így élvezhetetlen a játék!!!:wuerg::wuerg:

Bugyogos54 kedveli ezt.
  14. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok! Valami agyrém,hogy pl. az elhasználódó dekor dobozok aratásakor folyton visszaugrik a sor elejére. Továbbá minden egérmozdulatra folyamatosan elmegy minden,majd a következő pillanatban helyére áll.Amúgy összességében viszonylag gyors. A fáknál nem látszik az érés fázisa.Köszönöm! Melcsi67

Bugyogos54 kedveli ezt.
  15. .cyklon

.cyklon Utánpótlás-írogató

Letöltöttem amit kell, és egy nagy fehérséget látok... nem értem miért most kell ezt tesztelni feladat közben... kapunk pár ajándékot vigasztalásként, de ez hatalmas bosszúságot okoz nekünk...

Bugyogos54 kedveli ezt.
  16. editke2004

editke2004 Járnitanuló

Miért nem tudok a régivel játszani? :(

17. mamarygen

Szia!

Mit jelent, hogy letöltötted, amit kell?

Az önálló kliens alkalmazás egy alternatív segítség.

Azon Játékosok számára, akik számítógépe kisebb teherbírású, régebbi típusú.
    Ők, illetve a gép nem tudtak megbirkózni a böngészős unity verzió használatával.
    Ők kaptak egy lehetőséget, hogy ezzel az alkalmazással, ha gépükre feltelepítették, akkor onnan indítva (böngésző használat nélkül) farmozhassanak.

https://board-hu.farmerama.com/thre...tő-unity-alapú-számítógépes-alkalmazás.20373/

Mindenkinek a saját gépe műszaki adatait magának kell összehasonlítani a leírt alap követelményekkel.

Ezek ismeretében lehet eldönteni, melyik módszerrel farmoznak.

Most 48 órás terhelési teszt van. A flash segédprogramot lekapcsolták.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ás-unity-webgl-verzió-és-önálló-kliens.20385/

18. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.A klienset most sem tudom letölteni. Legalul a következő olvasható.A játék futtatásához szükséges minimum követelmények alacsonyabbak. Ez mit jelent és mit kellene csinálni. Kérek szépen választ. Lehet, hogy soha nem lehet a Klienset letölteni? ID:44223616.Köszönöm.

19. rozecska

rozecska Junior szaki

Azt hiszem itt az idő,hogy búcsút vegyek a játéktól.mostanival lehetetlenség játszani. sokáig tölt,elugrik a kép csak szürkeség marad. olyan mintha be sem ért volna a növény.Keservesen jutottam idáig szerettem mert ki kapcsolt. De most vége mint már sok szomszédom feladta én is ezt teszem.Látom nem csak én vagyok így.Megpróbáltam a letöltést de ki írta,hogy nem alkalmasak a minimum követelmények a játékhoz.Windos 10 van a többit nem tudom.Örülök,hogy ilyen is van és tudom,hogy a régi verzió meg szünik de találhattak volna megoldást.

20. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Megint -kata1939- vagyok.Az előbb nem irtam meg, hogy Unity-al játszom. A klienst akkor hagyjam és ne foglalkozzak vele?

Matyi2004 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.