Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szamócaanyóca

szamócaanyóca Utánpótlás-írogató

szia én win7-tel játszom,lassan akadozva hibákkal megy.én is fontolgatom az abba hagyást,mert ez csak kínlódás.

rozecska kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mi nem tudjuk, hogy milyen a géped műszaki feltételrendszere.
    Ha a letöltés hibaüzenete azt írja, a minimális követelmények alacsonyak a futtatáshoz, akkor a kliens sem tud települni.

Szeretnélek kérni, keress hozzáértő informatikust, aki meg tudja vizsgálni a gépedet. Tud javaslatot tenni a fejlesztésre, a kiegészítésre.
    Amíg a hozzáértő segítőd helyben gyűjt információt a gépedről, addig nem tudsz játszani.

Ha meglesz a vizsgálat eredménye, akkor a további lépéseket lehet megtenned.

3. maya

maya Fórumprofi

Csatlakozom, nemcsak lassú, tele van hibával, a kurzor eltünik minden lépés után, avetőmagos tábla nem marad a helyén ugrál mást vet mint amit szeretnék, kínlódás az egész ennyit nem ér a játék, pedig szerettem a kezdetektől játszom, de azt hiszem ez a vég. Sem az asztali gép sem az új laptom nem alkalmas ezek szerint. Rengeteget költöttem hogy mindenem meglegyen a farmon. Kár volt ennyi pénzt és energiát beleölni. Nem lehetett volna más alkalmazást találni ami jó lenne??

Goldros és moric67 kedveli ezt.
  4. -manoka-90

-manoka-90 Fórum-zöldfülű

csatlakozom az előttem szólóhoz......még sokan leszünk így

5. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

szép napot komolyan gondolták a fejlesztők ,hogy akinek több farmja van ahányszor belép egy nap a farmjair annyiszor zongorázza végig a futtatást, vagy a többi játékos is jelszó név stb???lehet valamit nem jól értelmeztem???

Akela kedveli ezt.
  6. .cyklon

.cyklon Utánpótlás-írogató

A klienst letöltöttük, és egy nagy fehérség látható... nem egyedül vagyok gondban, hogy nem lehet játszani, betakarítani. Eddig minden jól ment a játékban, most teljesen átvariáljátok, úgy hogy rajtunk tesztelitek a játékot. Nagyon sokan így feladják, ahogy én is gondolkozom ezen, mert csak kínlódás így a játék. Először módosítsátok a játékot, fejlesszétek, és csak ha stabilan megy a farm, akkor toljátok le a torkunkon az új verziót!

7. szofi54

szofi54 Fórum-zöldfülű

mivel régitipusu gépem van be sem tudok lépni, akkor nekem vége a játéknak?

8. PTézi

PTézi Utánpótlás-írogató

Egy bazi nagy fehérség az egész! Komoly? Megy egy jó event, beleöltem egy csomó mindent, aztán kuka az egész! Az Uptasián tök jól áthidalták ezt a Flash-mizériát, működik a játék! Rengeteg farmert fogtok bukni.......

moric67 kedveli ezt.
  9. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Unityvel játszom, lassan bár, de be tudtam lépni, nehézkesen megy nálam is a területváltás, de azért az is sikerült, a szezonra is be tudtam adogatni amit kértek a vevők, viszont az event felülete nem működik nálam, most nem gond, mert max.2 napig azt nem használom, de januártól ez már gond lehet.

10. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Unityvel játszom, menet is rendesen egy darabig, de most csak margaréták és birkák

11. .cyklon

upload_2020-12-11_15-32-23.png upload_2020-12-11_15-32-23.png

ez is egy hiba...

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Elhiszem, hogy feszült vagy!
    Kérlek, ne támadj!
    Nem vagyok, nem vagyunk a fejlesztő csapatban.
    Mi itthon, Magyarországon szabadidőnkben segítjük a fórumon a Játékosokat.

Saját gépről dolgozunk. Többen nem is erős, új típusú gépen játszunk, közvetítünk, adunk információt, segítséget.

Kérlek, tekintsd át a műszaki feltételeket, mennyi az, ami a Te, Ti gépeteken létezik.

Hiszem, hogy el tudod dönteni, milyen feltétel hiányzik esetlegesen.

Ha szükséges az önálló kliens, akkor azt kellene használni, amennyiben a rendszerkövetelmény engedi.

Egyszer kell csak letölteni, ha van rá hely a gépen.
    Lehetőleg minden más alkalmazás mellőzött legyen, hogy sikeresen betöltsön ez a programelem.

13. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Szia Erzsi!
    Már Beszéltünk róla, hogy win10-hez nem kell a kliens.
    Üdv: Edit

14. .cyklon

Nem támadok, de a véleményemet elmondhatom.
    11 éve játszom a farmon. Eddig örömmel, boldogan vártam a különböző feladatokat.
    Most viszont képtelenség bármit is kezdenem, nem tudok semmit sem csinálni a farmon. Elszomorít, hogy a sok év, az anyagiak elvesznek.
    Letöltöttem a klienst, de nekem ez nem segítség, csak egy fehér kockát látok, farmerama felirattal. Annyira nem gyenge a laptopon, hogy ne lehessen így játszani.
    Ezt a kieső 48 órát, hogy tudjátok kompenzálni? Apró ajándékokkal nem lehet egy feladatot befejezni... hosszabbítsátok meg 48 órával, az mindenkinek segíthet.

15. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Letöltöttem a kliens de a Downloadsmeg akadok Nem tudom hogy hogy kell tovább lépnem Kérlek ha tudsz képet küldeni ahol lépésről lépésre mutatná a teendőket Minden alkalommal be kell irnom a felhasználo nevemet És hogy lehetséges meg nagyobítani a a mezőt Túl kicsi a mező Sokáig pörög a virág Elég sokára léptet be a játékba Lassú lassú lassú Válaszod továbbra is várom Köszönöm

16. -szelesdomb-

-szelesdomb- Járnitanuló

Nagyon lassú a játék. Sajnos én is többször rákattintottam a kliens letöltésre. Milyen probléma lehet ebből? -szelesdomb-

17. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Szia Szeretném megkérdezni hogy mi az win 10 Nekem minden alkalommal Feljön az a fránya Kliens telepités Nem adnál tanácsot hogy hogy lehetne el tüntetni A neve TOPI41Ne haragudj hogy zavarlak

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Egyelőre be kell írni a nevet jelszót minden alkalommal.
    Nagyobbítani a farmod beállításainál lehet.
    A lassúláson és a többi problémán dolgoznak a központban. Türelemmel várjuk ki amíg végeznek.

19. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

szia nekem vin 10 van és iszonyúan lassú. letöltöttem a klienst az nagyon jó gyors szuper,csak nem lehet kinagyítani- vagy még is??

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Töröld le a klienst.
    Majd telepítsd újra.
    De ha a többszöri letöltés ellenére működik akkor használd nyugodtan.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.