Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos ez is probléma. Egyelőre nincs megoldás.

2. jutka777

jutka777 Fórum-zöldfülű

Nekem is a win 10 van, és rettenetesen lassú, én nem töltök le semmit, hanem elköszönök a játéktól. Minden játékos társamnak,és a játék készítőinek, és mindenkinek aki a játékkal kapcsolatban dolgozik, Áldott Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, Szeretteitek Körében.

3. lambi04

lambi04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék tápot vásárolni, de sehol nem találom. Kérek egy kis segitséget. köszönöm.

Michelino57 kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Szia!
    A farm beállításainál találsz nagyítási lehetőséget.
    upload_2020-12-11_16-31-57.png

5. Kékmadár1

Szia!
    -Felső szűrön jelöld ki az állatokat.
    -Középsőn, maradhat a mind.
    -Alsó szűrőn a tápokat.

6. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

köszönöm meg van kicsit jobb. köszi a türelmet

7. Voom

Voom Járnitanuló

Üdv.,
    A klienssel második nekifutásra be tudtam lépni, mindent meg tudtam csinálni amit akartam, de a fórumba nem sikerült belépnem, csak ha átváltottam a unity-re.
    Kicsit fura, hogy kicsit kicsi a farmom, de ha átállítom nem jó a felbontás. Majd megszokom. Örülök, hogy működik. Köszönöm. J

Michelino57 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Szia!
    Friss hír a fórumra lépéssel kapcsolatban. Lehet a kliens bezárása és újra nyitása kell a fórum eléréséhez.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítások-2020-12-11.20395/

Voom kedveli ezt.
  9. Michelino57

Michelino57 Utánpótlás-írogató

Üdv. !
    Nekem sajna a klienssel sem működik rendesen. Nagyon lassan tölt be és ha bejött ott is minden lassú. :( Valamilyen tippet, segítséget tudna valaki ?! Nagyon rossz így játszani, ráadásul négy farmom van. Előre is köszönöm !

10. Kékmadár1

Szia!
    2 nap, és még visszatér a Flash. Addig csak a kliens és a Unity van.
    A fejlesztők dolgoznak a problémákon. Bízzunk benne mielőbb megtalálják a megoldást.

11. sieraq

sieraq Fórum-zöldfülű

sziasztok nem lehet belépni nem tudom telepíteni a kliens programot valami DLL nibát jelez.Ez csak nállam van?

12. Kékmadár1

Szia!
    Nem csak nálad. Már jeleztük a központnak ezt a hibát.
    A türelmedet kérem addig.
    javaslom töröld a gépedről és telepítsd újra a klienst.
    De csak úgy telepíts, ha előtte letörölted a korábbi letöltést.

13. babi-kovacs

babi-kovacs Utánpótlás-írogató

Érdeklődnék hogy klienssel be tudok lépni,működik is.De hogy lehet nagyba kirakni?Teljes képernyő funkció nincs.

14. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.A kliens telepitése addig sikerült, hogy a farmot megnagyitottam, azután eltünt. Nem volt fa kerete, nem tudom hová lett.Még azt szeretném kérdezni, van még egy másik farmom is, ott is külön kell a telepitést csinálni? Még meg is nagyitottam de nem a legnagyobbra. hogy hová lett azt nem tudom.ID:44223616. Most mit tudok tenni. Nem is gondoltam, hogy 1 óra hosszáig megy a telepités.Kérek szépen választ.Köszönöm.

15. 1978detti

1978detti Utánpótlás-írogató

sziasztok!valaki válaszoljon már legyen olyan kedves,hogy a NORMÁLIS farm mikor lehet elérhető??mert ez az Unity megőrjít komolyan,semmit se tudok csinálni,mert fél óra mire beenged lépni,másik fél óra mire betölti az oldalt ha elkezdek learatni 2 órába telik,ennek semmi értelme se tiszta idegesítő!jah,és mi lesz az evenettel?

16. Kékmadár1

Szia!
    Teljes képernyő nincs, de lehet nagyítani a farmod beállításai között:

17. Kékmadár1

Szia!
    Szalma Panni ikont keresd a képernyődön. Rá kattintva jelenik meg a letöltött verzió.
    upload_2020-12-11_17-45-53.png

Nem kell, és nem is szabad 2x letölteni a klienst!
    Belépő oldalán, az aktuális farm nevet és jelszót kell beírni. Attól függően melyik farmon szeretnél tevékenykedni.

18. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép estét mindenkinek.
    Nálam nem látható,hogy a növények és a fák beértek.
    A unityvel játszom. Csak nálam van ,vagy másoknál is ?
    Fa keret nálam sincs,tudom nagyítani,de akkor sem teljes a képernyö,az farm nevet,és az ID számot sem lehet látni.
    Sőt az alján a fórum sem látható.

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
  19. Kékmadár1

Szia!
    Ha a Unity verzióban akadozik a játék, javaslom a letölthető kliens használatát:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

20. dancsi81

dancsi81 Utánpótlás-írogató

Halika. Szeretném megkérdezni, hogy ami beért, és van a háromszög és benne a felkiálltó jel, A kéz vagy nagy az ólakban a vájúk vagy kicsikék és nagyon nehéz haladni 5- 6 klikk a minimum ha kézzel aratok. Lehet azon javítani? Üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.