Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Hogy érted nem jelenik meg?
    A paszuly szűrőjét vagy a kereső funkiját használtad?
    -ha az összes felhősor van kijelölve írd be a keresőbe.
    -Ha a befejezetlen sorokat jelöld, ott is rá kell lelned.

A felhősor tematikus. Csak a rávaló dekorok helyezhetők ki rá. Megvásároltad azokat az eventboltban?
    Észbontó tél felhősor
    • Lezárási idő: 160:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 1 db Kerekkerék-forgatás láda VI
      • 250% TP/BTP bónusz a dekorokra 12 órán keresztül.
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyezhetők rá. (Sarki vakáció, Szezonális finomságok, Édes kísértés, Aranyhal a jégen, Északi-sark expressz )
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél.20360/#post-1146872

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Sziasztok !
    Írtam délben , tudnátok esetleg választ adni ? át akartam rendezni a farmot ezért lebontottam az ólakat, így amikor fel szerettem volna tenni a Cápát és a Rákot, azt nem engedi ott van a többi között , csak át van húzva, a többi már rendben van , meg tudnátok nézni ? visszakaphatom ?
    Köszönöm:
    Gazda: -Magdi1949-ID: 10600975
    Magdi

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia -Magdi1949-!
    A cápa és a rák korábban eventes nyeremény volt, amit a cápatenyésztés bevezetése előtt normál szigetes állattá kategorizáltak át.
    Ezért a cápa szaporítását és tenyésztését illetően változások álltak be, mivel át kellett minősíteni "normál" kategóriájúvá, ahhoz, hogy tápot keverhessünk neki, szaporíthassuk ólban és majd tenyészthessük, mint minden ilyennél a Maja majmok szentélyéből kell először a jogosultságot megszerezni a szobroktól.
    A cápatanya és a cápa tenyésztés szobrát is a Majmok szentélyéből kell kiváltani.
    Erről a kiadott, vonatkozó közleményben is olvashattál.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-előkészülete-2020-január.19073/#post-1066062
    https://board-hu.farmerama.com/threads/cápatenyésztés.19141/
    A korábban nyereményként kapott cápatanyák további használhatóságához ki kell (kellett) váltani a cápatanya jogát a Majmok szentélyéből, a 2. kamrából (30 AB).
    Azt követően lehet ismét tápot keverni nekik.
    Ahhoz pedig, hogy tenyészthesd is, az 5. kamrában a tenyésztési jogot (20 AB) kell kiváltanod.
    Nem kötelező, de segíti a folyamatot, a 6. kamrában kiváltható (30 AB) cápatenyésztés kezdőcsomag, és ugyanitt megszerezhető az ajándék szobor is (30 AB).
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    A RÁK ugyanezen folyamat következtében ugyancsak normál szigetes állattá minősült, ezért a szaporításában változás állt be.
    A legutóbbi Bahamarama fejlesztéssel, a korábban event nyereményként kapott, majd később ólválogatásban is megszerezhetővé vált Ráktavacska, miután a rák "normál szigetes állat" besorolást kapott, a Maja Majmok szentélyében kiváltandó szobrot kapott. Természetesen ez a változás érintette a táp gyárthatóságát is, amely a Ráktavacska szentélyből való kiváltása után szintén folytatható.
    A kiváltás után a Piros kosárnál CSP-ért korlátlanul hozzáférhetővé vált a Ráktavacska.
    Ezen kívül, immár a terményes ólját, a Diótörőt is elkészíthetjük a városban a műhelyben.
    Bővebben itt tudsz róla olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-szigeten-2020-szeptember.19912/#post-1123446

4. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Köszönöm a választ , sajnálom, hogy nekem már meg volt talányos tenyészetből azt hiszem , és most újra ki kell váltanom
    AB -ért , kár volt átrendezni a farmokat, csak sajnos a lebontásnál nem derül ki, hogy a bahamákon belül másik szigetre nem rakható át. Nekem csak az alap ól volt meg, tápot nem kevertem szupertápot kapott,
    Azért köszönöm, így lett 116 rákom és 16 cápám. Megnéztem a rák alapól kiváltása előtt még van 3 szobor, így 200 BA kell ahhoz újra hozzáférjek a
    ráktavacskához. Szerintem akkor titok ólból nem szabadna ilyeneket nyerni mert örültem, hogy van és közben kiderül ,hogy még sincs
    szép estét
    Magdi

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia -Magdi1949-!
    Ennek is van előnye, mert ha sikerül megoldanod a kiváltást, akkor CSP-ért is tudsz venni még ólat a piros kosárnál, sőt saját tápot is tudsz nekik keverni, nem kell szupertáppal etetned ezeket az ólakat.

6. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

Sziasztok! Ma reggel vettem észre, hogy az Észbontó téli eventnél nem kapom meg a megszerzett csillagos érméket,16 bb. szereztem de csak 4 kaptam. Szerintem már jóval többnek kellene lennie. Megköszönném ha utána néznétek. Köszönöm ID.:11455360

7. artil

artil Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma reggel kikevertem a malomban három kártyát az Észbontó téli eventhez. A felhaználásnál kiírta hogy hiba van, de eltünt a kártya és a növény is. Utánna tudnátok nézni? Köszönöm artil ID: 38631410

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hány játékot játszottál le?
    Szerinted mennyi csillagos érmédnek kellene lennie?
    Honnan várod a csillagos érméket?

9. |Tamás|

Szia!

Ez egy megjelenítési hiba. Kérlek lépj ki a játékból, és ismételt belépést követően ellenőrizd.

10. artil

artil Fórum-zöldfülű

artilID: 38631410 Köszönöm szépen. Most már átom a kátyákat.

11. csöpi46

csöpi46 Fórum-zöldfülű

Szia! én is kevertem két kártyát játszani nem engedett mert kiirta hogy hiba!de én hiába léptem ki meg be nekem nem adta vissza a kártyákat!!!csöpi46 ID56314623

12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Egyszerűen nem működik semmi. A kliensen képtelenség belépni. Ha mégis, nem csinál semmit,nem jön fel semmi, fórumra se lehet belépni. Az unityvel be tudok lépni, feljönnek az ikonok, de tovább egy lépést se. Nem tudok aratni, nem tudok egyik területről lépni sehova. Lesz jobb, vagy adjam fel 9 év után? Tudtok segíteni? szemike50 vagyok, ID: 21087860. Lehet, meg se kapjátok az írásom, vagy én nem kapom meg a választ, mert nem a farmról léptem be a fórumra, onnan nem lehet.

13. |Tamás|

Szia!

Kész. Próbáld meg egy ki és belépést követően.

14. |Tamás|

Szia!

Pontosan milyen számítógéped van?
    Op rendszer?
    Ram?
    processzor?

15. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Szomoru vagyok, az unity elég jól ment szombat , vasárnap. Most megprobáltam aratni tudok, de nem jelzi, hogy megérettek a fák. Lesz ez valaha jó vagy 10 év után adjam fel.

tigrincs55 kedveli ezt.
  16. szemike50

Win 10, 4GB Ram, 2,7MgHz processzor

17. |Tamás|

Ennek a gépnek minimális szinten elegendőnek kell lennie. Lassúnak lassú lehet, de működnie kellene. Kérlek végezz el egy géptakarítást és nézd meg utána.
    Csukj be minden olyan programot, ami nem kell (böngészőben 1 fül legyen nyitva, semmi más), TS, Skype, Discord, Zene, Youtube minden legyen becsukva.

szemike50 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Az elmúlt időszakban egyetlen egyszer nem jelezte, hogy megértek a fák, ez nem most történt vasárnapról - keddre.
    Fejlesztők tudnak róla, de nem akkora jellegű hiba, hogy azonnali beavatkozást igényelne.
    Bekapcsolt animáció mellett látszik, de ne kísérletezz vele, mert nagyon megterheli a gépet.

-tigris05- kedveli ezt.
  19. szemike50

Köszi, majd lesz valami. Az unityről gyorsabban betölt, de nem csinál semmit, a kliensről, ha jól imádkozom, egy óra alatt egyszer talán le tudok aratni, egyszer egy nap, de semmi mást, nincs fórum, semmi. Ha letörlöm a klienst, nem lesz jobb az unity?

20. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

az áhítatos láda miből lesz? véletlenül lebontottam pár kitehetőt és lehet, hogy közte volt? próbáltam visszakeresni a fórumban, de nem sikerült megtalálni :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.