Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. |Tamás|

Kliens elvileg kevésbé terheli meg a gépet, mert a böngészőben sok minden viszi a éped erőforrását.
    Így gyengébb gépeken is el tud futni.

szemike50 kedveli ezt.
  3. spora04

spora04 Járnitanuló

Szia! A kérdőjeles feladatok megoldásánál számoltam az érméket, de az összesítésnél kevesebbet adott hozzá.

4. spora04

spora04 Járnitanuló

Szia! Az elöbb a másik farmom kérdésére válaszoltam de itt ugyan az a probléma7 db helyet csak 2 db-t számított be. 78 érmém volt 7 érmét szereztem de csak 80 lett.

5. |Tamás|

Válaszok után Trivia pont jár, és nem csillagos érme.
    Kérlek olvasd el az eventhez tartozó részletes ismertetőt
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél.20360/

6. csöpi46

csöpi46 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen megvan a 2kártyám!!!

7. maralblex

maralblex Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Figyelem, hogy a kérdőjelek megválaszolásánál hány csillagos érmét kapok de az összesítésnél kevesebbet kapok ki tudja mióta mert ma vettem észre 98+ 3 az nálam 101 és nem 100 vagy nem? ÍD.:45922419

8. |Tamás|

Szia!

Kérdések után nem csillagos érme jutalom jár. Kérlek olvasd el az eventhez tartozó részletes ismertetőt ismét.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Észbontó-tél.20360/

spora04 kedveli ezt.
  9. spora04

spora04 Járnitanuló

BackOffice kedveli ezt.
  10. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok.segítséget szeretnék kérni. kipörgettem egy + l termést, és egy 100 %-os betakarítást 24 óráig. most akartam aratni és csak a 4 db-ot adja 1x1 es területről./csatni bevetve. ID számom: 17948992 köszönöm szépen.

11. |Tamás|

Szia!

Kérlek ellenőrizd, hogy pontosan mire szól a bónuszod, mert lehet hogy mondjuk csak ólakra vagy csak fákra szól.

12. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

hát igen. annyira megörültem a 100 %-nak, hogy meg se néztem mire vonatkozik, sajnos terményekre, a l pedig ólakra. elnézést kérek, ésköszönöm szépen a segítséget.

13. |Tamás|

Termény az jó, az ólak nem. Azonban nincs aktív csatnid ;)

14. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

elnézést de az újra telepitett kliens sem műkődik nekem mert nem mükődik a leszedés---fehér---F5-tel kezd 1-2 perc alatt mükődni.

15. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia moncsiárpi!
    Az előzőleg letöltött programot rendesen, teljesen törölted a "Programok telepítése és törlése" menü-pontban?
    Ha nem, akkor tedd meg légyszíves. Majd végezz egy alapos géptakarítást, és utána töltsd fel a javított verziójú klienst:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fehér-képernyő-hiba-megoldási-lehetősége.20406/
    Ezen felül ajánlom figyelmedbe BackOffice TL alábbi hozzászólását ez ügyben: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/page-69#post-1151234
    Reméljük, így sikerül neked is.

16. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

töröltem rendesen---és --ez van ne nézz h.....-k,meddig variálják még ezt az egészet.

17. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nem néztelek annak, egy szóval sem írtam ilyent. Holott előfordulhatott volna az is például, hogy csak a letöltési mappában került törlésre.
    Pedig az általad leírt hiba pontatlan megfogalmazása akár arra is engedhetne következtetni, hogy nem vagy benne szakértő.
    Viszont ha igen, akkor meg nem értem, hogy miért kérdezel a megoldás helyett?
    Én igenis bízom benne, hogy még további javításokat is végeznek a programokon, hisz az a cél, hogy minél több játékost meg lehessen tartani.

bummka132 kedveli ezt.
  18. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

na tisztázzunk mindent,csak egy probléma van nálam a kliensnél,az aratógép--farmmunkás használatáról van szó-----akkor van az hogy félig elkezdi leszedni és megáll,ilyenkor eddig kiléptem és újra beléptem és már megcsinálta,de utána nem léptem ki hanem F5-öt nyomtam és 1-2 percet várva elvégezte a munkáját-----a többi munkákat elvégezte rendesen,bár a terület váltásoknál elég sokat töltött.

19. Havasi_Gyopár

Szia moncsiárpi!
    Az ismert hibákat folyamatosan javítják a fejlesztők, addig is kérjük mindenki türelmét.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

köszönöm hogy segitett Havasi Gy Uram ---csak egy kérdésem van----hogy ez jövöben majd műkődik a flash helyett.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.