Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia moncsiárpi!
    Bár "Uram" nélkül, de igen, a Flash helyett ez kerül teljeskörű használatba, mivel e hó végével megszűnik a Flash támogatottsága.
    Ezért is folyik még a program további javítása.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

még egy fontos utolsó kérdés,rengeteg aranybanánom van----nem lehetne bármire beváltani---mivel mindent kiváltottam amit csak lehet,mert volt róla szó hogy lesznek lehetőségek átváltani----valamire.

3. vati666

vati666 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kevertem egy kártyapaklit, vettem gömböt, majd kevertettem egy másikat, de közbe játszottam az egyel amit először kevertem, de nincs második pakli sehol. Ezt megtudjátok nézni, hogy hova tűnt el? ID: 11019056

4. Havasi_Gyopár

Szia moncsiárpi!
    Nagyon sokunknak van (szerencsénkre) sok aranybanánunk. Én szívesen adnék valamennyit kezdő játékosnak, de nem lehet.
    Amint valamilyen újabb Bahamarama fejlesztés jön, oda költhetünk majd.
    Figyelni kell a hivatalos kiírásokat - ennél bővebbet egyelőre nem tudunk.

5. Havasi_Gyopár

Szia vati666!
    Arra jogosult kollégám megnézte, kérlek lépjél ki a játékból, majd vissza, a kártyapakli rendelkezésedre áll.

6. vati666

vati666 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. csibi101

csibi101 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Másfél évvel ezelőtt írtam nektek, hogy amit a Farm korszerűsítés felhősoron kapok Csengőpengő láda II-t, kivétel nélkül mindig 1000 CSP ajándékot kapok. Sajnos ez a mai napig így van még most is. Egyszer volt, hogy valamilyen event vagy esemény alkalmából szereztem egy ilyen ládát és akkor kaptam egyszer más CSP mennyiséget. Kérlek benneteket, hogy változtassatok ezen, mert szerintem annak az esélye, hogy 2 éven át mindig 1000 CSP-t kapjak egy véletlen generálású jutalomból, szerintem túlzás és egyenlő lenne a nullával.
    Emlékeztetőül az előző levelem: a #46884 hozzászólás vot.
    Nagyon szépen megköszönném, ha megnéznétek és valamit tudnátok vele csinálni.

Tisztelettel: csibi101
    ID: 17955625

8. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Kedves Modi! Már megint kártyapakli gondom van. Kiírja, hogy valami rossz, hiba történt. sajnos most 2 kártyám is elveszett. A múltkorinál sikerült az egy paklimat visszakapni, amit ez úton is köszönök! Gazda: aida2330ID: 14654588

9. Havasi_Gyopár

Szia csibi101!
    Nem mi találjuk ki és írjuk a játék programját.
    A ládák random tartalmát sincs módunkban sem befolyásolni, sem változtatni.
    Sajnos ezeket a dolgokat úgy kell elfogadni ahogy kapjuk azokat, ezzel nem tudunk segíteni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia aida2330!
    Sajnos nem tudunk ma már segíteni ez ügyben.
    Próbáld meg, ha kell többszöri ki-be lépést, menj vissza Flash -be, de a holnap reggeli órákban meg fog oldódni a megjelenésük a farmodon.
    Szíves elnézést kérünk!

11. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Kártyapaklim, 2 db ismét eltűnt.Kétszer ki-beléptem,bön.adatokat töröltem, nem akarja az igazságot.Kérek szépen segítséget. hamuska 24991697

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Most már megtalálható a kártyapakli a menüdben. Ki és belépést követően ellenőrizd.

13. |Tamás|

Szia!

Most már megtalálható a menüdben. Kérlek ki és belépést követően ellenőrizd.

hamuska kedveli ezt.
  14. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm szépen

15. zit67

zit67 Junior szaki

zit67ID: 20593569 légyszives nézzétek már meg a farmomat, mert eltüntek a kártyáim. Köszönöm

16. pemcc

pemcc Járnitanuló

MIT TEHETEK?
    Nálam még mindig zöldek a fák
    Kézzel aratni nehéz és bizonytalan és nehéz
    Van rá megoldás?

17. |Tamás|

Szia!

Elvileg most már látnod kell egy ki és belépést követően.

18. |Tamás|

Szia!

Lesz rá biztosan, de per pillanat nem élvez prioritást a javítása, mert vannak fontosabb dolgok is. Türelem.

19. Liacska77

Liacska77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bekevertem 2 Téli kártyapaklit a malomba. És mikor le akartam játszani, kétszer is azt írta, hogy hiba. Kiléptem be léptem és lám ... eltűnt a két pakli, és nem kaptam vissza a vadkártyát sem.
    Liacska77 ID: 15231623

20. |Tamás|

Szia!

Ki és belépést követően most már látnod kell.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.