Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

vége a kliensnek is ------nem tudok ---belépni ---MI A JÓ ISTEN VAN.

2. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

köszönöm szépen

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáld meg újból, nekem megy az is.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm a felvilágosítást és a munkátokat is.
    További jó munkát és szép estét kívánok Nektek.

5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Olvasom BackOffice előzetesét a "Küldetések a gazdakőrben" topikban. Az új gazdaköri feladat a "Farmerama-varázslat" (ami dec.18.-tól érhető el) Mogyorós pelét kér. Hol találok a Mogyorós peléről információt? Nevéből ítélve (pele) én állatnak gondolom, de hol szerezhető be az ólja? Kérek valakit, szíveskedjen a tudatlanságom eloszlatni!

6. Havasi_Gyopár

Szia franyo121!
    Ezt is olvasd el kérlek, és mindjárt "lőn világosság":
    https://board-hu.farmerama.com/thre...enyészet-állandó-gazdaköri-küldetéssel.20412/

7. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

8. Kenomeno

Kenomeno Járnitanuló

Kedves Admin!

Ez a lehetetlen verzió most meddig lesz? Már idén sem lehet játszani? Bíztam benne, hogy lehet játszani legalább december 31-ig.
    Mostmár marad ez a Unity?

9. Havasi_Gyopár

Szia!
    A játék informatikusai folyamatosan dolgoznak az áttérésből eredő hibák javítására, a rossz megjelenítések kiküszöbölésére.
    Itt tudsz bővebben tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-flash-letiltásának-következő-lépése.20421/

10. Kenomeno

Kenomeno Járnitanuló

Kedves Havasi_Gyopár!

Köszönöm válaszod!

Hiába töltöm le a klienst Mac-en, nem működik.

És undorodom a Firefoxtól, amit a belépéshez le kellett töltenem.

Safarin szeretném játszani, de azt nem lehet.

Kérem vissza december 31-ig. Addig engedjétek a játékot.

Aztán elengedem. Bár az elejétől itt vagyok, de így nem érdekel.

11. Havasi_Gyopár

Szia Kenomeno!
    A különböző határidőket nem mi szabjuk meg, mert nem mi vagyunk a játék dirigensei, hanem a központ.
    Mac-re még most dolgozzák ki a lehetséges megoldást.
    Legyél türelmesebb.
    Ha nem szíveled a Firefoxot, akkor miért nem Chrome-ban játszol?
    Próbáld ki, hátha abban jobban menne.
    Egyébként Flashben még mindig játszható a játék. A belépéskor ha a jobb alsó sarokban levő Flash feliratra kattintasz, akkor abban fut a játék.

12. szigonia

szigonia Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A gondom: Ha a kliensről lépek ne a farmra, akkor nem tudok a fórumra jönni, hiába kattintok rá semmi reakció. A másik, hogy a gazdakörbe belépve a kurzor virággá változik és pörög. Ezek jelzett hibák, vagy csak nálam vannak ezek a problémák?

13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Az a gondom, h nem tudok üzenetre válaszolni! Lehet tenni valamit?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

14. Havasi_Gyopár

Szia szigonia!
    Kérlek végezz egy alapos takarítást, és utána nyisd meg a klienst, majd onnét a fórumot.
    Lehetőleg ne legyen nyitva több ablak egyidejűleg.
    Működnie kell a fórumos belépésnek is, én is most ellenőriztem a farmommal, és megy.

15. szigonia

Takarítás megtörtént, nincs nyitva több ablak, eredmény hasonló. Ma raktam fel az 1.1.7-es verziójú kliens, előtte 1.1.5-tel még ment.
    Leszedtem a gépről, így az nem lehet a probléma.

16. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kliensből ha megnyitod a fórumot: Kapcsolatfelvételi_lap-alapFórumra.jpg , akkor kinyit egy ablakot a Chrome-ban vagy a Firefox-ban és már fórumozhatsz is.

17. Havasi_Gyopár

Szia Éva0315!
    A bejövő üzenetekre történő válaszadás valóban még javításra szorul.
    Amíg az történik meg, kérlek ne a válaszadás funkciót használd, hanem "új levél írása" pozíciót használd.
    Bízzunk benne, hogy idővel ez is megjavul.

Éva0315 kedveli ezt.
  18. ritkabuza

ritkabuza Fórum-zöldfülű

Megvásároltam ma a Jégcsap felhősort, azonban nem tudom beüzemelni, mivel az 1x2-es területre nem ajánl fel semmit, hogy rátegyem. Ugyanígy jártam a héten másik felhősoroknál is, ott levettem róluk 1x2-es elemeket, hogy másikra cseréljem (a levetteket kitettem simán területre). Itt is üres volt a lista, ahonnan válogathattam volna új elemeket. Így visszatettem, amiket levettem, mert azt engedte, pontosabban csak azokat engedte. Azok sem tematikus felhősorok voltak.
    Próbáltam unity, flash verzióban is, chrome és edge böngészővel. A gépem is kitakarítottam, hiába. Csak az 1x2 mérettel van gond.
    Kérlek, segítsetek megoldani a problémát.
    Előre is köszönöm! :)
    Gazda: ritkabuza ID: 14115737

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Csak azok a tárgyak tehetők a nem tematikus felhőkre, amelyeket felajánl a "rendszer" a készletedből.

Ezek szerint nincsen szabad 1*2-es méretű tárgyad, ami jó lenne a felhő pamacsaira.

Javaslom még, nézz szét a Kísértetjárta kúriában, hátha van kisebb értékű dekortárgy ebben a méretben, amit ott nélkülözni tudsz egyelőre. Az törölnöd kellene, majd a felhő pamacsát kattintva megnézni, tehető-e arra.

Van a Gazdaboltban is csp-ért ilyen méretű tárgy, bár nem pár ezer csp-be kerül, többet kell érte fizetni.

Lesz ebben a hónapban csere-event, akkor is kereshetsz partnert ilyen tárgyhoz.

A teliholdas terület is megnyílik majd, ott a múmiamedve Jack boltjából kiváltható, az garantáltan felhőre rakható 1*2-es méretű.

20. szigonia

Köszönöm a választ, de azzal kezdtem, hogy hiába kattintok rá nem enged be. De a második felvetett problémám sokkal jobban érdekelne. Ha a kliensben elmegyek a gazdakörbe, akkor eltűnik a kurzor és forog a virág, nem lehet bezárni a gazdakört, csak a klienst lehet bezárni. Ez csak nálam van így, vagy már jelzett probléma és javítani fogják?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.