Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ritkabuza

ritkabuza Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ és a sok megoldást!
    Erre nem gondoltam, hogy nem minden 1x2-es tehető ki a felhőre. Főleg azért, mert a raktáramban vannak ilyen méretű tárgyak, de ezek szerint mégsem megfelelőek. Majd most csereberélgetek, hogy mi a jó :)

2. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

A szalmafejes játékkal játszom. A múltkor még tudtam ládákat bontani most az elsőt ki tudtam, a második ládánál nem csinál semmit mindig visszaugrik a képernyő, hogy nyissam a ládát, és hiába kattintok a zöld használom gombra, semmi!! :( Ugyan ez (eddig használtam most nem megy) a helyzet a pörgetéssel. Tegnap este is pörgettem, most nem hozza be a nyereményeket, és csak a malom van! Könyörgöm! Ha már egyszer valami működik, mi a fenéért kell elrontani?!?! Tényleg azt akarják, hogy tíz év után hagyjuk abba a játékot?!? Nem vagyok informatikus, de ha egy program működik, akkor miért kell belepiszkálni?!?! >:(:oops::cry:

3. evve00

evve00 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A piacon nem tudok vásárolni!!! kiválasztom ,hogy mit szeretnek venni ,rá klikkelek es utána csak porgés és nem csinál semmit !

Gazdakor sem mukodik! csak toltoget!
    evve00 ID: 3415300

Utoljára szerkesztett: 18.12.20
  4. szarkaszofi

szarkaszofi Utánpótlás-írogató

Sajnos nem működik a piac nem nyissa meg a területeket nagyon rossz lett az egész játék

5. marisom45

marisom45 Utánpótlás-írogató

több mint 1 órája nem tudom a farmot learatni, a területek között csak kilépéssel, az sem mindig, próbáltam minden verziót

6. zselike

zselike Járnitanuló

Jó reggelt!Le arattam a vadkártyámat, bekevertemaz utolsó 2 paklimat és eltünt.Nézzétek meg hogy ilyenkor mi van .Ez kb 7 óra 22 perckor volt.

tuli57 ID:43960544

7. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm a válaszodat! További szép napot!

8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A piacot nem tölti be, nagyon lassú.Id:12183585

9. panku.macsek6

panku.macsek6 Utánpótlás-írogató

Lefagyott a piac -.-
    Mikor rendeződik?

10. henrygazda

henrygazda Junior szaki

Nálam a lekvárfőző megint nem dolgozik, a piac nem használható nem tölti be rendesen a gazdaköri feladatokat be sem tölti :oops: ID számomat sem írja ki

11. Domperke

Domperke Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tudom, hogy rajta vagytok az ügyön, de ez a Unity elég lelombozza az ember kedvét a játék iránt. Nagyon lassú, és éppen most két probléma is van.
    1. A szezonnál nem volt elég beadandó rózsa, így rákattintottam, hogy akkor veszek. Feljött az az egy áru, a szöveg rózsa volt, a képen a sárgarépa, és hiába kattintottam az árra, hogy megveszem a 300 db-ot, semmi nem történt. MAjd két pec múlva frissítettem az oldalt, és
    2. A fő farmra kattintottam, és ott bizony most a világytó torony területre kitett cuccaim vannak. Átléptem egy másik helyszínre meg vissza, de csak az van.

Köszi, hogy megnézitek!

Dömperke

Fofarmon_vilagitotorony.jpg Fofarmon_vilagitotorony.jpg

12. kollárdávid

kollárdávid Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bekevertem 2 kártyapaklit és eltűnt. Már háromszor léptem ki-be és nincs meg. Segítenétek kérlek?
    kollardavid ID 43679722

13. *kergebirka*

*kergebirka* Utánpótlás-írogató

Nem igazán vettem meg ezt az új verziót. Lassú, eltüntette a téli animációt és nem látni a fákon a termést sem. Szerintem még kéne egy kicsit javítani rajt. Ja és kidobál a játékból.

14. neubeci

neubeci Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy valaki találkozott-e már ilyen hibával? Simán le tudom tölteni a klienst (1.1.7.0 verzió) de amikor rákatt a telepítésre akkor ezt a hibaüzenett dobja ki:
    Kernel32-dll.jpg
    (A szöveg: Az eljárás belépési pontja (SetDefaultDllDirectoies) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll).
    A gépem rendszerkövetelményei jók: (Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 Intel Core i5 2,67GHz, 4,0 GB RAM, ATI Radeon HD 4300/4500 Series. Szabad helyem van 160 GB)
    Gépem+Windows.jpg
    Tisztítás, takarítás, újraindítás megvolt!
    Köszi, ha ránéztek farmnév: neubeci ID: 14144151

15. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nem csak a piac használhatatlan, hanem a gk is
    Jó lenne egy gyors javítás

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzés alapján megállapítható, hogy összesen 104 csillagos érmét szereztél.
    Ez 52 lejátszott térképet jelent.
    A malomban 47 paklit kevertél ki.
    Az induláskor kaptál 1 paklit, kompenzációként 4 paklit és a malomban előállítottál 47-et.
    Ez összesen 52 malomtermék, melyet maradéktalanul eljátszottál.

17. Wellwisher

Sziasztok!

Az általatok jelzett hibákat jelezzük a központnak.
    Amíg a javítás megtörténik, addig használjátok a flash verziót, melyet a farmkeret jobb alsó sarkából tudtok indítani.
    Névtelen1.png

A türelmeteket kérjük szépen!

rudcsi24 és -Ági48- kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Szia!

Egy ki és belépéssel frissítsd a játékot.
    A 2 kártyapakli a rendelkezésedre áll.

19. Wellwisher

Szia!

A DLL problémával kapcsolatban itt találsz egy javítási útmutatót:
    https://farmgazdak.hu/img/datacente...nity/ismerteto-megoldas_kerneldll_v958321.pdf

neubeci kedveli ezt.
  20. *PrimaDonna*

*PrimaDonna* Utánpótlás-írogató

Sziasztok, derűs pénteket! ^^

8 óra után pár perccel arattam, bekevertem 2 db Téli kártyapaklit, az 5. figurával szerettem volna játszani, de a galád elvitte a kártyáimat. :-(
    Az oké, hogy szeretne ő is játszani, de vessen, arasson, keverjen magának és játsszon azzal! xD
    Ráadásul felmutatott egy táblát ezzel a szöveggel: "Something went wrong. Please try again." Mivel oroszos voltam a suliban, és Ő angolul "csicsergett" hozzám, csak remélni merem, hogy nem csúnyát ír. Ezután megfenyegettem, hogy ha nem adja vissza a lapjaimat az ombudsmanhoz fordulok, erre kinyújtotta a nyelvét, kacsintott egyet és talán még fityiszt is mutatott. Ez utóbbiban nem vagyok biztos, hogy mert olyan gyorsan történt minden! ;)
    Kiléptem... takarítottam... böngészőt váltva újra beléptem, de azok a fránya kártyák csak nem kerültek elő.
    Edgén és a Flash verzióval kezdtem, aztán próbálkoztam Chromon az Unityvel is... eredmény semmi.

Kedves Wellwi - ha jól érzékelem Te lehetsz a megmentőm! - megtennéd, hogy ránézel a farmomra és
    jobb belátásra bírod azt a zöldruhás, kékszemüveges hamiskártyást?

A farm, ahol élünk: .Lorri. ID: 1585237

Nagyon köszi a segítséged, legyen csodás napod! :)
    Donna voltam... alig észrevétlen! ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.