Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. karika121

karika121 Utánpótlás-írogató

Honnan tudok venni Timarindusz fát?

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

3. karika121

karika121 Utánpótlás-írogató

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Érdemes szétnézni a piacon. A titokzatos csemeték termései nem függnek maja templom szobortól.

5. hanimarci

hanimarci Fórum-zöldfülű

Kinemesítettem a rózsán mindent.Olvastam, hogy másoknál ilyenkor 0 perc alatt beérik a rózsa. Mit kell csináljak, hogy mind be tudjam tenni az ablakba? köszönettel hanimarci

6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A nemesítés önmagában nem elég.
    A 0 perces növény eléréséhez feltétlenül szükséges a szüreti event felhősora (gesztenyés felhő). A nemesített növényeknél a rekeszbe tenni a szupertrágya-imádatot (25%), ha több növénynél megszerezted, akkor mindegyiket beteheted. Megeszel egy fehér ártatlanságot és egy karácsonyi sütit, aktiválod a felhőt, komfort talajba elveted az általad kiválasztott nemesített növényt, szupertrágyázod, locsolni nem kell és már arathatod is. A rózsa csak akkor lesz 0 perces, ha a rekeszbe mindkét szupertrágyás bónuszt beteszed.

7. salata80

salata80 Utánpótlás-írogató

Sziasztok hol lehet találni az érvényes ajándék kódokat meg a mostani évent hogy lehet használni a vekkert mert nem tudom

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nincs érvényben ajándékkód. Amit legutóbb kaptunk, az lejárt tegnap éjjel 23:59-kor.

Az aktuális ajándékkódokat itt olvashatod:

A lejárt kódokat itt gyűjtjük:
    A lejárt kódok részlegében lévőek már nem válthatóak be!

Az event leírását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...zülinap-Ünnepeljünk-együtt.11898/#post-156377

9. hanimarci

hanimarci Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm. Hanimarci

_tHUNder_ kedveli ezt.
  10. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni képfeltöltéssel kapcsolatosan. Valahogy nem akar nekem összejönni. A képeimből szeretnék feltölteni a fórumba. Úgy csináltam, ahogy le van írva: képkezelővel -tallózás- kép kiválasztása( ellenőriztem, megfelel minden előirásnak)-képfeltöltés- a felsősorba katt- másolás, majd próbáltam a beillesztést a fórum-média résznél, de nem tudta beilleszteni, mert ez jött be:http://kepkezelo.com/images/h16g55qei6iacexpgz5.jpg Mit csinálok rosszúl?
    És még azt is szeretném megkérdezni, hogy egy meglévő linket hogyan tudok memásolni a hozzászólásoknál?
    Köszönöm a segítséget!

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Képet beilleszteni a fórumba nem a Média ikonnal kell hanem mellette balra a képeslapocskára kattintva. Ott adod meg majd a képed linkjét, amit ide már be is tettél a hozzászólásodba.

Linket először az egér bal gombjával kijelölöd, majd a jobb gombbal kattintasz rajta. Ekkor jön elő többek közt a Másolás lehetősége. Másolsz, majd amikor be akarod tenni a szövegbe akkor ismét jobb gomb és Beillesztés.

anikó5252 kedveli ezt.
  12. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

[​IMG] Köszönöm szépen, :inlove:mindjárt ki is próbáltam! Mint látod jó lett:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.1.15
  13. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

Sziasztok:)
    Végre sikerült kiváltanom FA-ért a pékséget, már a 2.részéhez is eljutottam, de nem találom a répás kenyér gyártási lehetőséget. Az nekem hiányzik? hogyan és mikor lehetett hozzájutni?

14. -East17-

Szia!

Répás kenyér
    • Szüreti Fesztivál 2011 event alatt volt megszerezhető
    • Megvásárolható gazdaboltban (100 FA)

15. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

Köszönöm szépen a válaszod. Ezek szerint gyűjthetem ismét a FA-t.

16. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Gazdaraktár akció alatt fél áron (50 Farmaranyért) meg tudod venni.
    Sajnos most volt Gazdaraktár akció a hét elején, így az újabb felbukkanása várhatóan nem mostanában lesz.

17. GERIzland

GERIzland Utánpótlás-írogató

Üdv,

Olyan kérdésem lenne,hogy lehet az hogy már 3 napja nem kapok semmit a moziba? Egy gépen játszunk 3 farmmal és például a páromnak egymás után 4szer 5ször ad a mozi naponta! Előre is köszönöm a válaszukat!

18. -East17-

Szia!

Sajnos a moziban nem egységes és nem állandó a vetítés. Nem tudjuk garantálni, hogy minden farmon egyszerre legyen néznivaló, ez a szponzorok hajlandóságától függ, beavatkozni vagy ellenőrizni nincs módunk.

19. kiscsirke61

kiscsirke61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    tudja valaki, hogy mi az a parti malomlapát, és hogy "terem"?
    Köszi

20. -East17-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.