Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

A játék katasztrófális. Aratnom kénne,de sehol nem engedbe,jó hogy van event,igy nem lesz felhő! Minden munka ,trágya ,minden kárba vész. A kliensen sem enged és a jelszó mentés vacak,hiába írom be,csak egy nevet ment el ,van 3 farmom,rossz egy az egyben az egész!!

2. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Sziasztok! A kis farmjaimra már egy órája próbálok belépni, sajnos nem sikerül mire nagy nehezen bejön valami csak egy nagy fehér üres oldal. 3 féle böngészőt használok, a negyedik az új böngésző nélküli letöltött verzió. sajnos egyikkel sem megy. Úgy látom másoknak sem. Sürgős intézkedést várok. Köszönöm!

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    A központban már dolgoznak a hiba elhárításán.
    A türelmeteket kérjük a javításig.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. imike915

imike915 Utánpótlás-írogató

Most már be tudtam lépni, de írásban nem tudok hivatkozni semmilyen más írásra sem. Mindegy, csak ezt akartam közölni.
    Ajándékot is lehetett ide újra küldeni!!!
    Köszönöm a fáradozást!

5. tatraimargaretta

tatraimargaretta Utánpótlás-írogató

Köszönöm, visszakaptam a FA-mat, próbáltam még egyszer megvenni a csomagot, nem sikerült, de szerencsére most nem vette el a pénzem, később majd próbálkozom. a remény hal meg utoljára !:)

6. Othep

Szia.

Szívesen. :) Örülök, hogy be tudtál lépni.
    A bejövő üzenetekre történő válaszadás valóban még javításra szorul.
    Amíg az megtörténik, kérlek ne a válaszadás funkciót, hanem "új levél írása" pozíciót használd.
    Bízzunk benne, hogy idővel ez is megjavul.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszönöm a segítséget, most műx, be tudtam lépni. A kliens is működik.
    További szép napot

Othep kedveli ezt.
  8. csucsu1954

csucsu1954 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Segítséget kérek az új farm verzió nálam csak kínlódás 10 perc mire belépek majd minden játékmező után kilép a játék,már ott tartok napi 1 alkalommal próbálkozom pedig nagyon rég játékban vagyok de ez már nem játék csak bosszúság !ID:8105854

9. Othep

Szia.

A játékot folyamatosan javítják, a belépési problémáról tudnak.

A klienst is folyamatosan csiszolgatják, a legújabb verzió ez: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/

Megteheted azt is, hogy Chrome-ban vagy Edge-ben visszatérsz ideiglenesen a Flash-verzióba decemberben, amíg a játék alakul.
    Farmkeret jobb alsó sarkán találod a váltókapcsolót.

Galadriel kedveli ezt.
  10. ~Sanyi978~

~Sanyi978~ Járnitanuló

Hello bocsi de most birtam elküldeni

11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok!Ismét leírom a tegnapi kérésemet, mivel nem kaptam rá választ.
    Tegnap megvettem a jégcsap felhősort, de a negyedik felhőre nem enged kitenni semmit. Mi lehet a gond? Köszönöm, ha megnézitek.
    Gazda: lujza5353 ID: 17501746

12. Othep

Szia.

Nos, ez elég "savanyú", azaz lassú az interneted.

Flash-hez még megfelel, de a unity-hez eléggé soványka, időtúllépés miatt megszakadhat a kapcsolat.

A Kliens letöltésével megpróbálkozhatsz ( https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/ )
    Gyors nem lesz a Kliens sem az biztos, de hátha nem bontja a kapcsolatot. Ha tudsz inkább egyenlőre játssz Flash-ben.
    Még alakul a játék jócskán a Flash megszűnéséig.

Ha Wifi-ről játszol, akkor még javaslom, csatlakoztasd a géped az internet-kábelhez, akkor felgyorsul a net, hiszen közvetlen, akadálytalan a jel ilyenkor.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Othep

Szia Lujza!

Kaptál tegnap is választ.
    Itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/page-61#post-1153935

Azt tudom javasolni, hogy törölj valahonnan egy 1x2-es dekort és azt tedd fel.

Teliholdas eventekkor Jack boltjában válthatsz ki Múmiamacit, vagy eventekkor szerezz értéktelenebb 1X2-es dekorokat.

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

16. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Hol a Flash verziós farmra, hol az új verzióra nem enged belépni. Az égig érő paszulyon nem látszik, hogy le lehet aratni. Továbbra is nehéz betakarítani kézzel.Nekem elugrál amikor vetni akarok--van amikor más lesz elültetve, mint amit szerettem volna. Amikor kiakarom bontani amit az égig érő paszulyon learattam, minden egyes alkalom után vissza kell menni az elejére.

.csibe2000. kedveli ezt.
  17. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Kérhetnék segítséget? Megint elveszett a kártyám. Valamiért a kártyafordításnál azt írja ki, valami elromlott, próbáld újra.
    Csak ezen a pályán vész el örökké... - pedig itt most sok-sok plusz termésem van... - nagyon jó lenne, ha megkapnám újra.
    Köszi, ha segítetek.
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

18. Othep

Sziasztok.

A játékot folyamatosan javítják.
    A klienst is folyamatosan csiszolgatják, a legújabb verzió ez: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/
    Megtehetítek azt is, hogy Chrome-ban vagy Edge-ben visszatértek ideiglenesen a Flash-verzióba decemberben, amíg a játék alakul.

19. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok az a problémám ,hogy a mostani eventbe megvettem a felhősort ,és az összes rávalót ,de nem enged felpakolni unityben ,hanem rögtön az event felületre rak.Légyszi segitsetek ,kérlek.

20. Othep

Szia.

A játék akkor szokott visszadobni az event felületére, ha nem teljesítjük a szükséges követelményeket.
    Ellenőrizd kérlek, hogy tényleg azt váltottad-e ki, amit szerettél volna, illetve nézd meg Flash-ben is.
    Ha ezek után se rendeződik a helyzet, kérlek adj farmnevet és ID-t, hogy ellenőrizni tudjuk.

JourneyRickman kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.