Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jégmadár123

jégmadár123 Fórum-zöldfülű

Többen írták, hogy kis farmon be lehet lépni, nagyobbon nem. Engem a 225-ös szintű farm beenged, működik rendesen, illetve a barátlista nem, a 226-ra már belépni se enged.

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Vélhetőleg nem szétfüggő a belépési hiba.
    De mivel több a kis farm és csak 1 nagy van. Így esélyesebb hogy valamely kicsikre be tud lépni.

3. szinti4

szinti4 Junior szaki

sziasztok 1 órálya két birkát látom tölteni mi van már megint

4. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos még nem tudunk semmi információt, mikorra javítják ki az ismételt hibát.
    Mi is csak várakozunk, hogy mi lesz.

5. szinti4

szinti4 Junior szaki

köszi

6. ilonka48

ilonka48 Utánpótlás-írogató

köszönöm, de eddig nekem nem engedte.

7. imike90

imike90 Járnitanuló

nem tudok be lépni a játékba nem tölt

mani2004 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Szia!
    A központot már értesítettük az újabb belépési gondokról.
    A türelmeteket tudom csak kérni, bár az már mindenkinek fogytán van.

jófarmerlány és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. indigo54

indigo54 Aktív író

Ma14.30-tól mostanáig nem tudtunk játszani, ajándsékot még most sem lehet küldeni névsor hijján. Órákig tart egy betöltésd, javitást kell eszközölni vagy valaki csináljon valamit, mert igy játszhatatlan játék.

10. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Elég jó a gépem, de ma kora reggel a farmom sokszor kidobált. Azóta nem tudtam belépni :( Most léptem be, de nem enged aratni, területváltást nem enged, arató munkásokkal ültetni sem enged. Pedig nekem eddig nem volt gondom az Unityvel sem. Bízom benne, hogy javulni fog a helyzet. Fiam informatikus hallgató az egyetemen, programokat írnak, tudom nem egyszerű a helyzet, mert láttam mennyi munka van benne egy apróbb program megírásában, hogy minden stimmeljen. Kitartást mindenkinek, lesz ez jobb is.

11. indigo54

indigo54 Aktív író

Nem lehet ajándékot küldeni, mindent 3-4-szer kell betölteni. Ez a fejlesztés kár volt. Nincs értelme, ha játszani nem lehet.

12. Theeme

Theeme Törzsjátékos

ID:1820294 Theeme farmnév

Utoljára szerkesztett: 22.12.20
  13. Nyuszika1021

Nyuszika1021 Fórum-zöldfülű

2 farmra sikeresen beléptem, gond nélkül működik. A 3.-ra viszont továbbra sem sikerül.

14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Nyuszika1021!
    Próbáld meg teljesen lezárni a számítógépet, és újra indítani.
    Chrome-ban és Flashben nekem megy.

jófarmerlány kedveli ezt.
  15. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A gombaerdőben nem tudok kitenni ólakat, pontosabban meg sem jeleníti az ólakat. Pedig van denevérbarlangom, hollóhajlékom és szentjánosbogaram is. Úgy tudtam, hogy azon a területen lehetnek ólak és fák is. Jelenleg teleraktam - a nem túl nagy - területet földdel, de ettől függetlenül a raktáramban az ólaknál meg kéne, hogy legyenek. Néztem már mindenhogy "minden, ólak" fülek alatt is, de semmi. Gazda: ViVcSi0212 ID: 1918056
    A választ előre is köszönöm!

16. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek az általad felsorolt ólak mindegyike farmos ól, azaz farmos területeken lehet kihelyezni őket, annak ellenére, hogy a hollóhajlék és a denevérbarlag is a Telihold kertben Jacknél váltható ki.
    Jól tudod, valóban ott is kirakhatók ólak, de azoknak teliholdas ólaknak kell lenniük.
    Ajánlom szíves figyelmedbe -BombadilToma- vonatkozó összeállítását a Teliholdvilág szereplőiről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-event-csevegő-topic.12366/#post-1135883

-ágianyu33- és ViVcSi0212 kedveli ezt.
  17. ViVcSi0212

ViVcSi0212 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! ^^

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Írom, hogy mi látható a farmod ellenőrző paneljén.

Mai belépésed első ideje: 2020-12-22-én 16:49:23 óra

Bónuszok, melyek aktívak most:
    arany rekeszben: Ólbevételi bónusz (Termésbónusz az állatos ólakra: 100% bónusz 24 órára)
    aktiválás kezdési ideje: 2020-12-22-én 17:11:27 órakor
    gyémánt rekeszben: répás-almás csatni (ideje hasonló, mint az ólbevételi bónuszé)

Az ellenőrző panelen látható, hogy műhelybevételi bónusz(arany rekeszes) előző napon került használatra a farmodon: 2020. december 21-én délidőben.
    Annak lejárata a mai (december 22-i) napon ért véget 19:45-kor. (Pinkie Pie termék használatával)

Ez kerülte el a figyelmedet esetleg?

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Jől értelmezem-e hogy mivel a farmos területen inditottam az eventet addig amig a farmos rész teljesen nem kész a másik két területen eventes növényt nem tudok ültetni? Köszi

20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Jól értelmezted ! :)
    Ha kész vagy a teljes farmos résszel, akkor az utolsó mezőn kapod meg a kanalat, amivel elkezdheted valamelyik másik részt. Csak egymás után lehet haladni, párhuzamosan nem.

BackOffice kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.