Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.Nulla darabra csinálom a fehér gyertyát.A kérdésem az ha a vető táblán van a lila növényből akkor is kapom a fehér gyertyát ha nulla darab van belőle? Erre kérek szépen választ.Az előbb is szerettem volna erre választ kapni. Nagyon megköszönném, ha válaszolna BackOffice.Köszönöm szépen.Szép napot.

2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Miért nem használod a flash-t, amíg működik? Ott semmi gond nincs a levélírással.
    Belépéskor a farmkeret jobb alsó sarkát a felirat:

Fatther kedveli ezt.
  3. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Szia.
    A kapot felhokre a kitevok mar meg kell hogy legyenek vagy ez utan nyerhetjuk meg? Megprobaltam kirakni de egy par elem hianyzik,ezert kerdem hogy most fogjak neki keresgelni a kirakott felhokon vagy varjak meg.Koszi

4. BackOffice

Szia!
    Válaszoltam neked. Nem olvastad el? Az újabb kérdésed felett van.
    Igen, ha van a lila gyertyából, akkor is megkapod a fehér gyertyából az 5 darabokat.
    Ültess csak nyugodtan és figyeld a malomban, hogy mikor kapsz újabb fehér gyertyákat.
    Azt látom, hogy azt már megtanította neked a kolléganőm, hogy tudod a malomban eldugni a gyertyákat. :)

5. BackOffice

Szia!
    Ezeket 12 hónap alatt Rackótól kaptuk.
    Igen, állj neki keresgélni nyugodtan, mert ha folyamatosan játszol, akkor mindegyiket megkaptad.
    Drukkolok, hogy mindet megtaláld!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. serenge3

serenge3 Junior szaki

7. BackOffice

Nem értem a kérdést.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Köszönöm a válaszod ! Értem és megértem hogy senki nem raknak ki "közszemlére" de nem csak nekem hanem több játékos nem hissz már ebben a dologban , hogy azért állt le mert ..... Tudjuk vannak és lesznek még hibák , de van még 3 hét hogy minden helyre álljon . További szép napo ! Boldog Karácsonyt minden Adminnak és Moderátornak és minden játékos társamnak ! :);)

BackOffice kedveli ezt.
  9. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Kérlek segíts Nem találom sehol sem a céllövészetet Köszönöm szépen a válaszodat

10. erzsoka79

erzsoka79 Utánpótlás-írogató

Ma kaptam mikulás ládát, melyet 40x lehet betakaritani, de nem találom, hol található.
    Hol találommeg?
    Kellemes Ünnepeket A JÁTÉK gondozóinak! :D

BackOffice kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

1: User ID
    2: Felhasználói név
    3: Boldog karácsonyt, Kérlek akassz fel egy díszt a fánkra.

hamuska és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A dekorációs menüben.
    Boldog Karácsonyt.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Tanácstalan és szomoru vagyok.Számtalanszor átnéztem már a farm minden szegletét, de sehol nem találom A zsákolj ha tudsz ajándékot. Biztos tudom, hogy megvan mind. Lehet ebben segíteni. ID6957461

14. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Üdv! Akárhogyis nézem a "titkos segéd, Zsákolj ha tudsz" ikonokat sehol sem találom pedig végignyomtam minden hónapot.
    Gazda: szivarvany20000 ID: 19473108
    https://kepkuldes.com/image/1hNvd0
    Ma kaptam ezt se találni.
    Kellemes Ünnepeket!

15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sajnos én sem találom a titkos segéd kitehetőt . Tudna vki segíteni ? Köszönöm szépen ! Kellemes ünnepeket !mamika 57 ID 28744290

16. Tarantulakecsketeknő

Tarantulakecsketeknő Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem találom a Bűvös nyuszi kitehetőt.
    ID:53585634
    A segítséget előre is köszönöm.

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A hajótöröttek partján bújkál a dekorod.
    Boldog Karácsonyt!

Névtelen4.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. marina1950

marina1950 Junior szaki

Áldott karácsonyt kívánok és köszönöm, hogy annyit dolgoztatok értünk.Rengeteg csodálatos ajándékot kaptunk idén, köszönöm.

BackOffice, Othep és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kerge kertben keresd, a farmkeret alsó részéhez közel, a középtől kicsit jobbra.
    Boldog Karácsonyt!

Tarantulakecsketeknő kedveli ezt.
  20. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm. Kellem ünnepeket.

BackOffice és Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.