Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tarantulakecsketeknő

Tarantulakecsketeknő Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget.
    Nagyon boldog ünnepeket kívánok!

2. ferrari1977

ferrari1977 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet lemaradtam valamiről...:) szeretném kérdezni,hogy a Bahán a ráktavacskának,miért nem tudok tápot keverni? Vagy mit nem tudok?
    Köszönet.

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia mamika57!
    A Titkos segéd dekorációdat a Téli éjszakák felhősoron találod.
    Áldott, békés Karácsonyt!

mamika57 kedveli ezt.
  4. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Nem látom hogy mennyi farmaranyat kapok egy nap. Nem fer el ott a farmarany vasarlas jelzönél

5. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nagyon örülök, hogy megtaláltad, de annak meg még inkább, ha megírtad volna, hogy ne keressük feleslegesen, mert már megvannak, és már be is üzemelted a felhődet.
    Áldott, békés karácsonyt!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Szia timi-1980!
    Egy FA fa napi 1 db FA-t ad.
    Más FA-t adó dekor, a Varázskalap 4 db-ot ad aratásonként.
    Áldott békés Karácsonyt!

Kuzdern, -ágianyu33- és timi-1980 kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Szia ferrari1977!
    Hát igen, sajnos lemaradtál az informálódás terén.
    A rák szaporításában változás állt be.
    A legutóbbi (2020. szeptember) Bahamarama fejlesztéssel, a korábban event nyereményként kapott, majd később ólválogatásban is megszerezhetővé vált Ráktavacska, miután a rák "normál szigetes állat" besorolású lett, a Maja Majmok szentélyében kiváltandó szobrot kapott.
    Természetesen ez a változás érintette a táp gyárthatóságát is, amely a Ráktavacska szentélyből való kiváltása után szintén folytatható.
    A kiváltás után a Piros kosárnál CSP-ért korlátlanul hozzáférhetővé vált a Ráktavacska, mint ól, amelyben szaporítható a rák.
    E változások következtében immár a terményes ólját, a Diótörőt is elkészíthetjük a városban a műhelyben.
    Hasonló eljárás már előfordult, legutóbb a cápánál.
    Bővebben itt tudsz róla olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-szigeten-2020-szeptember.19912/#post-1123446

ferrari1977 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Imi1969

Imi1969 Utánpótlás-írogató

Én sem telálom a bbűvös nyuszit, nem tudom hova tettem ki. Imi1969ID: 13085933

9. Havasi_Gyopár

Szia Imi1969!
    Kollégám megkereste neked: kincses szigeten van, és körülbelül az event óra magasságában.

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen !

11. virág1957

virág1957 Aktív író

Szia ! Sajnos ezt az eventet el kelett engednem - Még ilyen nem volt ! Nem értem az egészet - Van 5 fehér gyertyám ,de nem tudok mit kezdeni vele .Még semmit nem csináltam . igaz már nem is fogok de azért nagyon kíváncsi vagyok ,hova ültethetném el- Volt már hasonló event nem volt vele problémám ,de ez nem megy .Tudsz nekem segíteni ? Köszi :virág1957

12. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves virág 1957!
    Én nem játszom az eventtel, de olvastam az ismertetőjét (most újból a te kedvedért is) és amikor beléptem a játékba a farmmezőn látható ikonon keresztül, ami most egy ételharang, ott rajzokkal elmagyarázta, hogy a gyertyát nem ültetni kell, hanem malomba tenni (ebből lesz majd az ültetendő). Ha erről lemaradtál volna, akkor a felkiálltójelre kattintva meg tudod nézni újból ugyanott.
    Remélem tudtam segíteni:
    mandityalexandra

13. Havasi_Gyopár

Szia virág1957!
    Kérlek olvasd el tüzetesen az event leírását. Érdemes megcsinálni, és idő is van rá elégséges.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karácsonyi-bankett.20439/#post-1154128
    A játékmenet leglényegesebb momentumai (idézet az event leírásból):
    "Íme, az event mechanikája

Az event ideje alatt a teliholdas terület nyitva áll.
    Ezzel a mechanikával már korábban is találkoztunk.
    A bonyolultnak tűnő lépések miatt először a mechanikát ismertetjük és a következő hozzászólásban olvasható a hozzávalók tulajdonsága.

1. lépés
    • Az event indulását követő első belépéskor egy Evőkanál nevű kelléket kapunk. (A pajtába, az egyéb fül alatt található.) Erről felugró ablak értesít minket. Valamint 5 (prémiummal 10) Fehér gyertyát is kapunk.
    2. lépés
    • Döntés arról, hogy melyik területen kezdődjön az event. A döntés után az eventablak megfelelő helyének kinyitása az Evőkanállal. Zöld színű a farmos, sárga színű a bahás, lila színű a teliholdas rész.
    3. lépés
    • A beadott evőkanálért cserébe kapunk megfelelő színű viaszt. Ebből, és az event induláskor kapott Fehér gyertyából elő kell állítani a malomban az eventnövény kezdőmennyiségét. Tehát, a fehér gyertya NEM eventnövény, sehol nem lehet elültetni. Ahhoz, hogy eventnövényünk legyen, viasz is kell és malomhasználat.
    4. lépés
    • Az eventnövény felszaporítása és a kiválasztott terület feladatainak elvégzése. Amíg nincs kész az adott terület összes feladata, addig nem lehet a következő területen eventezni. A felröppenők mindeközben gyűjthetők a többi területről is.
    5. lépés
    • Az először kiválasztott terület feladatainak elvégzésekor újabb kulcsot kapunk, azzal ismét eldönthetjük, hogy melyik területtel folytassuk az eventet. Mindhárom terület elvégzése után szerezhető meg a felhősor a középső, 10 számú mezőben.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

ID4583338 TOPI41

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám szerint a Világítótorony területén van a dekorod, a torony alatt kicsit balra. a 3. sorban.

Boldog Karácsonyt!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. torpike1981

torpike1981 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni. Nem találom a TITKOS SEGÉDEMET. Biztos, hogy megvan csak bujkál valahol. ID15008773

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám megtalálta: A Hajótöröttek partján van a dekorod. Az elefánt melletti hajóroncsnál.
    Boldog Karácsonyt!

18. Szavosz

Szavosz Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a válaszod! Mindenképpen figyelek! Lehet esetleg még egy kérdésem? Ugye talán 2650 forint körül van egy ilyen csomag akció nélkül. Ha egy teljes áron megvásárolt csomag fut, attól megjelenik az akció és vásárolható pluszba még arra rá ami hozzáadódik órában, vagy esetleg úgy érzékeli a rendszer, hogy mivel éppen aktív, ezért nem elérhető számomra az a 720h-s akciós csomag? Remélem érthető mit szeretnék kérdezni. Köszönöm!

19. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Hogyan legyen zöld viaszom. hogy a fehér gyertyát betudjam keverni. Mindjárt kapok 5 darabot és mit tegyek vele, hogy a malomba betudjam tenni.Kérek szépen választ.A lila gyertyából már van több mint 4500, azzal dolgozom. Valaki Modik közül Magyarázza el.Köszi.

20. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Sziasztok !
    Korábban kihagyás miatt nem játszottam a Karácsonyi bankettet, nem tudom hogyan lesz kanalam, vagy hogy tudok játszani
    Mindig kiírja, hogy szükségem van egy kanálra de az sajnos nincs, a lila viszt kezdetkor megcsináltam ott kaptam is már ajándékokat , de nem tudok tovább menni,
    Tudnátok segíteni ?
    Köszönöm:
    Magdi
    Gazda: -Magdi1949- ID: 10600975

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.