Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az akció megjelenik majd mindenképpen nálad is.
    Sőt ha akarsz akár 2x is megvásárolhatod akcióban a havi munkásokat. És ezt követően már nem érhet meglepetés hogy néhány napig esetleg munkások nélkül maradsz.
    Hiszen a pluszban megvásárolt hónap miatt, mindig lesznek munkásaid.
    Csak arra kell figyelni hogy a továbbiakban ne feled, minden hónapban egyszer megvásárolni, amikor akciósak.

butuka kedveli ezt.
  2. Napsugar2013

Napsugar2013 Utánpótlás-írogató

A farmos területen nem kapom meg a matricát pedig meg van hozzá a megfelelő mennyiségű növényem addig nem tudok a következőre menni, folytatni a 2-ik mezőn a játékot.

3. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Szia.
    Egy kerdes meg tudnatok nezni hogy megszerztem e a Buvos nyuszit vagy sem mert a tobbit megkaptam de ez valahogy nem akarodzik.Koszi

4. torpike1981

torpike1981 Utánpótlás-írogató

Köszönöm. Boldog karácsony

Othep kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Amíg nincs kész az adott terület összes feladata, addig nem lehet a következő területen eventezni. A felröppenők mindeközben gyűjthetők a többi területről is. Az először kiválasztott terület feladatainak elvégzésekor újabb kanalat kapunk, azzal ismét eldönthetjük, hogy melyik területtel folytassuk az eventet.

Tehát először be kell fejezned a teliholdas (lila) területet, mielőtt hozzáfogsz a zöld gyertyáshoz vagy a sárga gyertyáshoz.

Ha esetleg eldugni szeretnéd a gyertyákat a következő terület számára, akkor tegyél be keverni a malomba valami jó hosszút (pl. szupertápot), mögé pedig a gyertyát lilával. Mert csak olyat tudsz keverni, amilyen területtel épp dolgozol. Amint jön az újabb 5 db fehér gyertya, ezt lehet törölni, és utána 10-et berakni, és így tovább egyre többet. Aztán amikor kiváltásra kerül az újabb szín, csak azt kell az így összegyűjtött "sok" gyertyával keverni. Persze figyelni kell, hogy a sorban előtte lévő ne járjon le közben...

BackOffice és butuka kedveli ezt.
  6. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Meg találtam nagyon köszönöm Neked is Boldog Karácsonyi Ünnepeket

Havasi_Gyopár és Othep kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Kérek farmnevet és ID számot, hogy utánanézhessünk!

8. Napsugar2013

Kapok választ?

9. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok köszönöm kedves Othep. Boldog Békés Karácsonyt kivánok.

Othep kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Evőkanál
    Az event kezdetét követő első bejelentkezéskor kapunk 1 db-ot.
    További evőkanalakat kaphatunk a 7, 8, 15 számú mezőkön.
    Tehát meg kellene nézned, hogy megcsináltad a megfelelő számú feladatot ahhoz, hogy kanalat kapj?
    A kanál felhasználható: 2, 11 és 17 számú feladatok elvégzéséhez.

11. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! A világítótoronyra volt kirakva a trükkös futópad, és sajnos nem rakta be a raktárba , így hiányzik a felhősoromról. ID 5408618 Köszönöm .... BOLDOG KARÁCSONYT !

12. Othep

Szia.

Természetesen kapsz választ, türelem.
    Kérlek adj farmnevet és ID-t, hogy rá tudjunk nézni.

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Kollégám megtalálta: a Trükkös futópad a Hajótöröttek partján, a Térkép táblától a 2. sorban van.

Boldog karácsonyt!

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Kata7555

Kata7555 Haladó

Megtaláltam köszönöm szépen ...

Othep kedveli ezt.
  15. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

-ujcivis- ID: 30226792
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék! Bebejeztem az első növénytermesztést a Bahán és beadtam a Teliholdasra a kanalat.
    Megkaptam a növénykeveréshez való 999 kelléket is. Volt 5 db fehér gyertyám. Elindítottam a malmot. Át akartam menni a teliholdas területre, de csak frissítés után sikerült. Meglepetten tapasztaltam, hogy semmit nem kevert be, viszont a fehér gyertya eltűnt.
    (A másik farmomon probléma nélkül zajlott le a malmos keverés.)
    Meg tudnátok nézni mi történt?
    Előre is köszönöm a segítséget!

16. mszidi7

Gazda: mszidi7 ID: 25049770

17. Othep

Szia.
    Kollégám megkereste Neked.
    Feltetted a karácsonyi felhősorodra.

Boldog karácsonyt!

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Szavosz

Szavosz Utánpótlás-írogató

Jaj, ez nagyon jó! Köszönöm! Igazából a múltkor is kerestem, hogy mégegyszer megvegyem, mert azért valljuk be a 360 forint elég kecsegtető ajánlat, de már nem jelent meg többet, azt hittem ez is ilyen egyszer megvásárolható akció csak. Mindenképpen figyelek a legközelebb és alkalmazom ezt a trükköt.

Ne haragudj, hogy ilyen piti problémáim voltak, vagy 5 év kihagyás után csak erre fújt megint a szél. :) Köszönöm, hogy még most is foglalkoztál a problémámmal. Kellemes ünnepeket nektek! :)

Havasi_Gyopár és Othep kedveli ezt.
  19. mszidi7

Koszi szepen ugy latszik keresztul siklotam rajta.
    Kellemes Karacsonyi Unnepeket!

Othep kedveli ezt.
  20. Napsugar2013

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.