Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szabolcska7

szabolcska7 Utánpótlás-írogató

Szia. Nos én 45 sárga gyertyát ültettem el a bahán, mire locsoltam volna eltűnt. Frissítés, ki- be lépés megtörtént. ID:16025245

2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi. Szia BUÉK

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A piaci szűrőben be van kapcsolva a bahás rész is?
    A bahás tanyaház ikonjának is zöldnek kell lenni, hogy minden fatermést táthass.

upload_2020-12-29_9-38-24.png

Kuzdern kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam intézkedett:
    Egy ki és belépés után, már megtalálod az eltűnt gyertyákat.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  5. dzsinni2

dzsinni2 Fórum-zöldfülű

Szia.
    Nem látom a cserére felajánlottakat a lekérdezésben, másik farmon is megnéztem.
    Mi lehet az oka?
    dzsinni2, ID:34851713

6. Kékmadár1

Szia!
    A saját ajánlatait senki nem látja a csere felületen. Csak a saját ajánlat részen.
    Másik farmról sem biztos hogy látható, mivel a cserefelület fel van osztva több külön egységre. hasonlóan a piacok felosztásához.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. dzsinni2

dzsinni2 Fórum-zöldfülű

Szia.
    Köszönöm a gyors választ. Eddig még nem vettem észre, igaz nem sokat használtam.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  8. anett2004

anett2004 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    kevertem 58 sárga gyertyát, el akartam vetni, közben lefagyott, mire betöltött nem volt meg az 58 mag. Frissítettem, kiléptem-beléptem, megcsináltam a másik farmom, újra visszajöttem és nem találom továbbra sem.
    Megnéznétek kérlek? Olvasom, hogy másnál is van ilyen gond, úgyhogy türelmesen várok. :oops:
    Köszönöm!

anett2004, ID: 9076743

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia anett2004!
    A kollégám előkereste neked, egy ki-belépés után meglesznek nálad is.
    Köszönjük a türelmedet!

-ágianyu33- és anett2004 kedveli ezt.
  10. anett2004

anett2004 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, megvannak, el is vetettem.:D:inlove:

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. Zsegom

Zsegom Járnitanuló

Sziasztok. Megvettem a 2020 krémje csomag 1 -et,úgy nézem sokra nem megyek vele mert rá kéne tenni valamit. De nem tudni mit. Tudnátok segíteni,nem egyértelmű nekem. Köszönöm.

12. Havasi_Gyopár

Szia Zsegom!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/2020-krémje-dekorok-akciója.20467/
    Kérlek olvasd el alaposan a kiírást.
    Az akció tartalmaz egy felhővásárlást és különböző összetételűre csoportosított dekorációs csomagokat 1-6 számozással.
    Te, ahogy írtad, megvetted az 1. számú csomagot 559 FA-ért.
    Ennek ellenértéke, azaz tartalma:
    Gereblyézz, rakodj, ugorj! 2
    Turmixforrás
    Rajtakapva
    Irány a kifutó
    Pazar csúszómászó-hotel
    Pogó show (+)
    dekorációk.
    Ezeket ki kell rakni, hogy hasznukat lásd. A kékkel írt dekorációk kirakhatók a Házi kedvenc futtatóba is, mivel tojásként viselkednek.
    Ha felhőt is szeretnél, akkor azt külön meg kell venned 249,- FA -ért. A felhő nem tematikus, azt teszel rá, amit akarsz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Zsegom

Zsegom Járnitanuló

Köszönöm akkor ez azt jelenti,hogy vettem egy üres felhősort 599 FA ért és ha használni szeretném akkor írkáljam össze hogy pont arra mi tehető,majd menjek vissza és vegyem meg még egyszer annyiért vagy többért,és ha elrontom és rosszat veszek meg akkor még bosszúsabb leszek mint most. Kár volt megvenni. :( ui. közben megvannak a kirakhatók,tényleg a raktárban vannak,nem értem ott a felhősor is,miért nem tudom kitenni.

Utoljára szerkesztett: 29.12.20
  14. Havasi_Gyopár

Szia Zsegom!
    A nem tematikus felhő annyit jelent, hogy bármit felrakhatsz rá.
    Ha rákattintasz bármelyik pamacsra a vásárolt felhőn, akkor annak területével megegyező méretű dekorációkat dob fel kiválasztásra a rendszer. A dekoroknál alkalmazhatsz egy szűrőt, ami pl. a TP hozamra szűr, és így könnyebb lesz kiválasztani közülük a kisebb értékűeket, vagy az 1*1 dekorok helyére veszel víztartályt CSP-ért, az 1*2 -hez a Telihold kertben Jacknél ki tudsz váltani Múmiamedvét, a 2*2 helyre pedig szintén a Gazdaboltban (Piros kosár, váza ikon) Békés izlandi vulkánt, vagy nagy házőrző dekort CSP-ért.

Zsegom és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

szia szeretném megkérdezni hogy a cseréné l miért nem találom a fát a ha látom hogy meg volt a csere

16. Havasi_Gyopár

Szia HOPIHE1978!
    Van egy, az Ajándékozási és cserenapra érvényes
    Aranyszabály:
    - ami az ajándékozói felületen nem jelenik meg, az nem ajándékozható;
    - ami a csere-felületen nem található, azt nem lehet cserélni!

Parancsolj, az event kiírása:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-és-kereskedelem-csere-event-2020-december.20431/

Kuzdern kedveli ezt.
  17. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

köszönöm hogy válaszoltál de nem értem a cserénél japán akácot cseréltem abiufára uténa gesztenye fát abiufára és megint japán akácot abiu fára és csak 1 abiufát találtam

18. Havasi_Gyopár

Szia!
    Hol cseréltél? Léghajón, vagy farmok közti csereként?
    Ha ellenőrzést kérsz a farmodra, akkor a farmnév és ID szám megadása kell hozzá.
    Lehetséges, hogy a cserepartnered még nem küldte el a cseretárgyat, mert vagy nincs gépnél, vagy más oka van.

19. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

köszönöm ,erre nem gondoltam akkor még várok hátha megérkezik .boldog ujévet kivánok

20. Havasi_Gyopár

Szia!
    Egy dolgot feltétlenül tudnod kell, hogy senki nem vállal érte felelősséget, ha nem megbízható csere-partnerrel kötsz üzletet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.