Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Lehet butaságot kérdezek, hogy nézki a kivánságfa és mit ad? Mert csereoldalon találkoztam a nevével. Köszi

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    KépNévSzükséges szintÉrési időTPTermés neveTermés pajtaértéke
    [​IMG]Kívánságfa3.20:00 óra360kívánság730

3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm szépen a választ. Szia,BUÉK

Ninett79 kedveli ezt.
  4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  5. hbetty

hbetty Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Légyszi segítsen valaki! Jack boltjában szeretnék vásárolni egy macskatündér kertet, de izzó gombát kér 1500db ot. elvileg van nekem 1300 de sehol nincs, sehol nem találom, így nem is tudok többet ültetni belőle. Mi lehet a probléma oka?

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Megvásároltam a 2020krémer 6 csomagot 2200 ft-ért.A felhő helyén van, de ha rákattintok visszadob a vásárláshoz.Nem értem, jó drága volt és csak egy felhőt adott üresen? A kiirásban sok minden tartozna hozzá,biztos valami hiba történhetett. Ha majd valamelyik modi megnézné mi a baj ,megköszönném.Rá ér holnap mert már késő van.Köszönöm.
    magdi06 ID:10570559

Megnéztem,kaptam dekortárgyakat,ott van a váza alatt!Miért nem enged rárakni a felhőre semmit, csak a boltba hajt vissza.Nem szeretnék többet költeni rá, már ezt is megbántam!Nem gondoltam hogy ilyen bonyolult lesz.

Utoljára szerkesztett: 29.12.20
  7. mumus78

mumus78 Utánpótlás-írogató

Üdv! Azt szeretném megkérdezni hogy a Mindent elkapó bohócnadrág és az Ez túl forró dekorációs tárgyakat hol lehet megkapni.. Mert nem találom őket sehol... Előre is köszönöm.

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Magdi!
    Ehhez felhő nem tartozik.
    2020 krémje csomag 6.

Ára: 2.219 FA
    Csak egyszer vásárolható meg!

Tartalma:
    .
    ...........Gereblyézz, rakodj, ugorj! 2 ........
    Hídépítés 2
    Pimasz kártyajátékosok
    Majomkrimó
    A krimó hangja
    Rajtakapva
    Röfusz
    Pimasz totem
    Szívhez szóló ajándékok
    Tartós szövet 5. szint
    .........Pazar csúszómászó-hotel .....
    Éjjel-nappal
    Elbűvölő szentjánosbogarak
    Romantikus szentjánosbogarak
    Élvonalbeli stílus
    Álmodozó szentjánosbogarak
    Homokvár
    Fürge kagylók
    Medencés futam
    Pogó show (+)
    ........Ültess több fát! 2 ............
    Szereted az almát? 2
    Bambuszvillám
    Északi-sark expressz
    Irány a kifutó
    Aranyhal a jégen
    Téli éjszakák piramis
    Szörfözz az égen
    Edénydob
    Turmixforrás

9. Havasi_Gyopár

Szia magdi06!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/2020-krémje-dekorok-akciója.20467/
    Kérlek olvasd el alaposan a kiírást.
    Az akció tartalmaz egy felhővásárlást és különböző összetételűre csoportosított dekorációs csomagokat 1-6 számozással.
    Mind a felhő, mind pedig a 6 fajta dekorációs csomag FA-ért vásárolhatók meg.
    Tehát, ha a 6. számú csomagot vetted meg, akkor csak az abban foglaltatott dekorációkat kaptad meg, mivel egyetlen egy csomag sem tartalmazza a felhőt. A felhő külön 249 FA-ba kerül, de előnye, hogy nem tematikus, tehát te döntöd el, hogy mit raksz rá.

magdi06 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Rackó 2020. februári napi dekor ajándéka volt a Mindent elkapó bohócnadrág nevű dísztárgy, és a Ez túl forró nevű dísztárgy pedig Rackó 2020. januári dekor ajándéka volt.

Jelenleg ezeket a dísztárgyakat nem lehet megszerezni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia mumus78!
    Ha nem találod azokat, és nem vagy benne biztos, hogy megvannak-e vagy sem, mivel esetleg valahova területre kiraktad, vagy valamelyik nem tematikus felhőre raktad fel, akkor kérhetsz segítséget, farmnév és ID szám megadásával.
    Ekkor egy arra illetékes kollégám meg tudja nézni, hogy rendelkezel-e ilyennel vagy sem.

A Rackótól minden hónap 21. napján kapható dekorációk egyébként nem csereképesek.

A Piros kosárnál Farmpengőért hozzá lehet jutni most már huzamos ideje, minden egyes Farmáruda kínálat frissítéskor, a különleges fül végén, egyes, ilyen típusú dekorációhoz is. Figyelni kell, a mindenkori kínálat-változást, és remélhetően valamikor ezekre is sor kerül, ha végképp az bizonyosodik be, hogy jelenleg nincs ilyen dekorációd.

12. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Az ajándékozó szezonban elértem a legmagasabb szintet, amit többször sikerült teljesítenem.
    Az ismertetőben az szerepel, hogy: A legutolsó sor többször megismételhető.

Most nem lép tovább, azt írja ki, hogy: Elérted a legmagasabb osztályt!
    Itt a vége, vagy ez csak egy hiba és tudom tovább folytatni.

Köszönöm:
    PZoli64
    ID: 56197804

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

köszönöm szépen.Azt hiszem akkor most nagyon félre nyúltam! Ami megjelent üres felhő ,akkor az nem jelent semmit?. Nem szoktam ilyen hebehurgyán vásárolni,nagyon megbántam!Utána olvasok,de ez egyszerűnek tünt,és nem az. Még egyszer köszönöm szépen,haragszom magamra,hogy zavartalak,pedig csak olvasni kellett volna.

14. Zsegom

Zsegom Járnitanuló

Köszönöm kedves Havasi_Gyopár, még egyet kérhetnék? nem találok olyan linket ahol a dekorok tulajdonságait írnák le,megvenném külön amit a házi kifutóra tehetnék de nem tudom melyikek azok. köszönöm.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mivel a dekor táblázat 2019 júliusában volt utoljára aktualizálva (megvan az oka) ezért a 2020-as eventismertetőket kell átnézni hozzá, minden dekor onnan érkezett
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventismertetők.281/

Zsegom kedveli ezt.
  16. -bonafide-

-bonafide- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, segítséget kérnék, már kinéztem a szemem a keresgélésben :( A Bűvös nyuszi kitehető bujkál előlem egyenlőre ő áll nyerésre :) -bonafide- ID: 21614077. Köszönöm a segítséget előre is :)

magdi06 kedveli ezt.
  17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A keresett dekor a Kincse sziget jobb oldalán, a barátlista megnyitására szolgáló nyilacskák mellett, attól egy sorral beljebb található.

-bonafide- kedveli ezt.
  18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, tudom, h. volt már kérdés, de nem emlékszem. Ha a szezonból 2 db TP-növelést váltok ki, az idő hosszabbodik, v. a százalék nő?
    Köszönöm!

19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A TP/BTP százaléka növekszik, a hatóidő változatlan marad.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Bajci2

Bajci2 Járnitanuló

Reggelt :)

Van olyan feladatsor ahol Papagájtollfát kapunk ?
    Ha igen hanyas szintol elerheto ?
    Es mi a neve ?

Thx Bajci2

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.