Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia joco540!
    Mi a konkrét problémád? Mit szeretnél megoldani?

2. interlala

interlala Fórumprofi

Szia köszönöm a válaszod és meg értettem. Megpróbálom elfogadni és tovább lépni

3. joco540

joco540 Járnitanuló

Azt szeretném ha a beállításba segítenétek szeretném látni ha az egérrel rámegyek valami fölé hogy hogy áll például mennyi van még hátra a betakarításig stb.... a régi játéknál működött most nem....

szöszi50 kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A képen látható bekeretezett opciókat használd a farmod beállításainál.
    Ne felejts a mentés gombra kattintani!
    upload_2021-1-4_17-26-4.png

5. joco540

joco540 Járnitanuló

Igen erről beszélek hiába állítom be és mentem le nem működik ebbe kértem a segítséget hogy megnéznétek a farmomon hogy mi lehet a probléma beállítva mentve és még se

6. Havasi_Gyopár

Szia joco540!
    Kollégám bement hozzád, kérlek jelezz vissza, hogy most rendben van-e, vagy még másról is szeretnél információt?

7. bamargo52

bamargo52 Járnitanuló

Sziasztok. Segitségeteket kérném. prémium tagságom 01.11-én lejár. eddig mastercard kártyárol automatikusan meghosszabbodott. Sajnos elsejétol nem tudom használni a hitelkártyámat.nem csináltam meg a hercehurcát az OTP vel. paysafecard kártyát veszek inkább.Kérdésem hogy tudok prémium tag lenni ezután.

8. joco540

joco540 Járnitanuló

Nincs rendbe..most sem

9. Havasi_Gyopár

Szia bamargo52!
    Pedig nem olyan bonyolult az eljárás.
    Az OTP-nél már november elején kiértesítették az összes ügyfelüket az internetes vásárlás változásáról.
    Ez teljesen független a BP-től!
    Akinek internetes hozzáférése van a számlájához, annak a fiókjába is kiment az értesítés a változásról és a sikeres vásárláshoz való teendőkről.
    Akinek nincs, annak papíralapú értesítő levelet küldtek.
    2020. November 2 óta az OTP-nél ez az eljárás:
    - Beírod a kártya adatokat.
    - Tovább.
    - Megjön az SMS kód (feltéve ha be van állítva).
    - És kell a Telekód csak úgy történik meg a fizetés.
    Telekód: Kártyához tartozó bankszámlaszám utolsó 3 karaktere. (nem a kártya száma!). Ezt kötelezően meg kell változtatni, amíg nem változtatod meg, addig nem tudsz vele fizetni.

Itt tudsz telekódot változtatni:
    Bal oldali menüsorban: Új feliratú opció Betéti, hitelkártyák

Vagyis amíg ezek a dolgok nem történnek meg, addig sikertelen marad az internetes vásárlás.
    Ettől függetlenül, ha bármi probléma merül fel, azt minden játékosnak magának kell a bankjával egyeztetni, és rendbe tenni.
    -----------------------------------------------------------------
    Nos, viszont amennyiben nem OTP kártyával akarsz vásárolni a továbbiakban, hanem paysafecard kártyával, akkor manuálisan kell kezdeményezned a vásárlást.
    A lejárat pontos határidejét a Prémium villában a kijövő ablakban a Prémium kezelése gombra kattintva tudod megnézni. Kis idő után itt is kiírja a hátralevő időt, de másrészt kijön egy új ablak, ahol "Állapot és felmondás" szerepel a jobb felső sarokban. Ott, arra kell rákattintani, majd az ablak bal alsó részen található a jelenleg futó csomagok (prémium tagság) és az előző bankolások törlésének a lehetősége is. Arra is katt, ezután bármikor megejthető a prémium tagság megvásárlása paysafecarddal, hiszen, a jelenlegiből hátralevő időhöz adódik hozzá az új előfizetés 30 napi időtartama.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia joco540!
    Leírnád, hogy mi nincs rendben?
    Kövesse az egeredet az infós sáv? Kattintásra akarod látni? Vagy csak simán ráhúzva az egeret?
    Most már látod a beállítások-beli változást, te is próbálgathatnád, hogy melyik lesz szimpatikusabb részedre.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. hugineni

hugineni Aktív író

sziasztok.nem müködik a mozi.nehe ad be reklamot,de sokszor az erte jaropontokat.nem adja meg.vagy eggyaltalan nincs film.

12. bamargo52

bamargo52 Járnitanuló

Szia Havasi Gyopár. kőszőnőm a gyors választ, de az unityben hiába kattintok a prémium kezelés gombra nem jőn fel az ablak. a flaschban simán feljőn. bocsi ezekért az ékezetekért de uj laptopom van és a betuket a fiamnak kell majd beállitania.
    ID 1943833

És nem a BP -t hibáztattam mint irtam én nem csináltam meg az OTP felé az internetes hozzáférést

13. Havasi_Gyopár

Szia bamargo52!
    Elnézést, ha úgy bántó felhangja volt az előbbi válaszomnak, nem akartalak megbántani, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem annyira bonyolult a bank kívánalmainak a teljesítése.
    A Unity /web, vagy a Unity kliensben játszol?
    Azt javaslom, hogy akkor arra az időre, amíg ezt az állapot felmondást elintézed, addig lépj be a Flash verzióval, a belépési ablakban a farmkeret jobb alsó sarkánál levő Flash Version feliratra való kattintással.
    Egyébként ha Unityben elindítasz egy vásárlást (még ha nem is veszel igazán, csak elindítod a vásárlást) akkor is előjön az az ablak, ahol megjelenik az Állapot és felmondás a jobb felső sarokban. Innentől ugyanaz az eljárás, ahogy már leírtam.

Tavirózsa és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Havasi_Gyopár

Szia hugineni!
    A mozi sajnos már régóta nem működik, függetlenül attól, hogy milyen verzióban játszunk.
    Azért nem működik, mert nincs, aki hirdetne benne.

Kuzdern kedveli ezt.
  15. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep estet!
    Segitseget szeretnek kerni,keresem mar egy hete a Erzelmes piknik dekort a felhöre,sajnos nem talalom,tudna valaki segiteni?Elöre is köszönöm. ID:17504525

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

Szia koko.54!
    Sajnos most már nincs olyan kolléga jelen, aki jogosultsága révén be tudna nézni a farmodra, de reggel megnézik neked.
    Addig szíves türelmedet kérjük.

Kuzdern és koko.54 kedveli ezt.
  17. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Köszi a gyors valaszt,szivesen varok,öszinten nincs mar türelmem hozza,mar 20-30-szor vegig neztem.joejt.

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  18. Zorro7

Zorro7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Megtudná nekem mondani hová lett Teli holdas feladatok....megrendelések egy része?
    7db van

19. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Megerősitem, a ládanyitás meghibban 30-40db nyitása után, megáll a nyitás frunkció, sajnos.

(A help topicban nem kell idézni más bejelentését.
    Minden esetben a saját jelzés megfogalmazása a döntő, a lényeges.
    Emiatt eltávolítottam az idézésedet./mamrygen)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.21
  20. joco540

joco540 Járnitanuló

Csak simán szeretném látni már minden variációt kipróbáltam a beállításoknál és semmi eredmény.......ezért kértem a segítséget

Köszönöm a segítséget...győzelem végre működik

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.