Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy teljes ki-belépés után elvileg már jól kell működjön a belépési lehetőség, - ezt az információt kaptuk a központtól.
    Kárpótlást mi nem tudunk adni, a központból meg még nem jött ilyen vonatkozású hír.

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia, a "nem tematikus" felhősorra felrakhatók, ezért ha nem voltál kellően éber, hogy azt nem szabad feltenni, akkor előfordulhat, hogy felkerülhetett valamelyik keresett dekeorod.

3. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

A kliens, ami hetek óta tűrhetően (nem jól, tűrhetően!!) működött, most lehalt. Változó %-os értékeknél a betöltővirágban gyönyörködhetek csak (szép egyébként), kettőnél több mapváltás még nem sikerült... Most Flashezek, de ha leírnám a gondolataimat, ezeréves kitiltást kapnék...
    Tényleg meddig kell várni, küszködni, mire rájönnek, hogy kukázni kell a projektet, leállni 2-3, vagy akár 6 hónapra, és elfogadható minőségű termékkel előrukkolni?
    Külön pszichológiai tanulmányt érdemelne, hogy miért tartanak ki az emberek, miért idegesítik itt magukat (közöttük én is, egyébként...), amikor annyi mindent lehetne csinálni. Függőség...? Az is elmúlik egyszer, de jelzem - ha az alany lejön a szerről, akkor az esetek egy részében az végleges...

Fezzan, Tavirózsa, Lukrécia és 6 más kedveli ezt.
  4. magika

magika Fórum nagymestere

kidobott a játék és már a főoldal sem jelenik meg. Kapcsolódási probléma ezt írja.

gotti.eva1 és Marcsifarmja kedveli ezt.
  5. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

alig lehet belépni ,beadni se enged

6. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Ládákat sem lehet nyitni :(

7. magika

magika Fórum nagymestere

Én flashben nyomom és akadozik meg nem tudom learatni a tenyésztést sem. Néha ki is dob. Lassú nagyon. Ezt a 24 órás eventet én inkább elhalasztanám ha egyszer nem megy!

vampire_hunter kedveli ezt.
  8. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Belépési probléma már mióta!
    Tenyésztés megy, remélhetőleg kompenzálják bőven.

9. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Én is flashben vagyok. Szörnyű, az egyik már nem, a másik még nem működik. Jöhet a kompenzálás időbővítéssel, esetleg szupertáppal is.

melcsi67 kedveli ezt.
  10. gelu59

gelu59 Haladó

Betölt ,nem tudok aratni,lefagy. ID:18367072

melcsi67 kedveli ezt.
  11. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Megint -kata1939-vagyok. Tehát a jelszót mindenkinek meg kell változtatni? Még erre kérek választ kedves Havasi_Gyopár és nem zavarlak.Köszönöm.

12. tündérkert

tündérkert Utánpótlás-írogató

Ez a játék már nem megnyugtat, nyugtató nélkül lehetetlen játszani

Fezzan, Alinee2, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  13. Marcipán68

Marcipán68 Fórum-zöldfülű

Szinte a kezdetek óta játszom itt, de most már nagyon fontolgatom a befejezést. Elég sok pénzt beleöltem, szinte minden hónapban veszek "munkásokat", meg néha ezt-azt. Úgy gondolom, hogy ez nem csak egy játék, hanem SZOLGÁLTATÁS is, amiért jópáran fizetünk. A pénzemért igenis elvárom, hogy tényleges szolgáltatást kapjak és ne csak nevetséges kárpótlásokat!
    Sajnálom a modikat, mert a nép haragja (és sajnos az enyém is) rajtuk csapódik le, elnézést is kérek tőlük, hiszen nem az ő hibájuk ez a hetek óta tartó agyrém.
    Most be tudtam lépni, de aratni nem tudok.
    Gondolom, a megfelelő fórumon már jelezték/továbbították a játékosok véleményét, javaslatait. Akkor a "főatyaúristenek" miért nem változtatnak??? Event event hátán, miközben sokszor még belépni sem tudunk.>:(>:(>:(

14. gotti.eva1

gotti.eva1 Fórum-zöldfülű

nálam ugyanez van Se Unnty se kliens se flas nem működő képes azt hiszem 10 év után feladom!

15. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

nálam a mai nappal betelt a pohár inkább nem farmozok!

babar.bandesz kedveli ezt.
  16. plman

plman Fórum-zöldfülű

Pár napja már egész normálisan működött a kliens de amióta hazaértem a munkából (kb délután fél 3 )egyszerűen használhatatlan az egész.....

17. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Szia!
    Én be se tudok lépni, szürke a háttér, csak a birkák tepernek ezerrel. A flash-t már letöröltem, az unity és a kliens halott. Köszönöm, csak a játékra biztató " iméleket" ne küldenék sorozatba! Játszanék én, ha lehetne. De ez már vicc kategória, csak épp nincs kedvem nevetni.
    Nem titeket akarlak bántani, de csak nektek tudunk panaszkodni.
    Kitartás mindenkinek!
    táti_eszti

Tavirózsa kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én már nem is írok semmit, mert a hasonló írásomat szó nélkül törölték. De a véleményünk egyezik.

Fezzan kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kel mindenkinek most jelszót változtatni. De javasolt időről-időre megváltoztatni a biztonság érdekében.

20. táti_eszti

táti_eszti Haladó

A klienssel be tudtam lépni és úgy tűnik, hogy működik. Csak nehogy elkiabáljam!
    táti_eszti

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.