Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A hópehely az event első napjának felröppenője volt. Már nincs játékban.
    Ma nem küldhető felröppenő ajándék. Holnap a csákány lesz küldhető.

Kérlek olvasd el az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hóegér-1-6-24-órás-gazdakörös-event.20482/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. cicanya

cicanya Haladó

köszönöm a gyors választ

Kuzdern kedveli ezt.
  3. bamargo52

bamargo52 Járnitanuló

Szia Tamás. Bocsi hogy csak most válaszolok, de megvártam hogy aratni tudjam a kerge kertben a varjufámat, de nem tudom learatni hiába kattintok rá marad a felkiáltojel. ID1943833

4. Kékmadár1

Szia!
    Farmod beállításainál, további beállításoknál, a képen bekeretezett opciókat állítsd be. Ekkor a szövegbuborék nm lesz akadály.
    Ne felejts a mentés gombra kattintani!
    upload_2021-1-7_19-1-57.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. hajniles

hajniles Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a válaszod!
    Terhelés biztosan nem lesz a számlámon,mert el sem küldte az sms-t. Legutóbb sem terheltek rá semmit,amikor ugyan így jártam.
    Kutakodom tovább mi lehet a gond.
    Köszönöm még egyszer,és szép estét kívánok! :)

Kuzdern kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam javasolta, hogy keresd fel a játék supportját. Az általános kérdések témakört választva.
    Megtetted?
    Ott hatékonyabb segítséget kaphatsz mint itt a fórumon.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  7. ali_b78

ali_b78 Utánpótlás-írogató

Üdv!

Gazda: ali_b78 ID: 39801114

Unity kliens: bal oldali szomszédlista befagy, ha a dupla nyíllal a végére megyek, utána senki nem megy sehová, ott várjuk szépen, hogy a gazda (én) újraindítsa a klienst.

Böngésző+kliens: mindkét platformon jellemző, hogy a ládák bontásánál szintén megáll a tudomány. Azt gondoltam először, hogy a 100+ darabszámú bontásnál, amikor sok kis ajándék van, és megjelenik az csomagtartalom ablakban az alsó csúszka, de nem, mert a csillagos láda is tud ilyet!

Szép napot mindenkinek!
    Ildikó

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mind a kettő probléma régebbről ismert, tudnak róla a központban és majd javítani is fogják remélhetőleg minél előbb.

ali_b78 kedveli ezt.
  9. Zseve

Zseve Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a választ üdvözlettel zseve gazda

Havasi_Gyopár és Kuzdern kedveli ezt.
  10. szabone19790916

szabone19790916 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy megtalálom-e valahol melyik állatnak milyen terményes ólja van?

11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

szabone19790916 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Kedves Wellwisher!
    Ma 10.45-kor Szuper Akciós Napok! - eventnél szerintem rossz a dátum (én december 12-13-at látok, nem januárt).
    ;) Lehet, csak a gépem rossz?
    UI: Már látom a januárt! :)

Utoljára szerkesztett: 8.1.21
  13. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen a jelzésedet!
    Javítottam a dátumot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Azt szeretném kérdezni,hogy a flasch playerre való visszaállás lehetséges a számítógépen?-,mert e a kliens egy rakás *** keverek tápot 01. 04.én holló tápot most ,hogy etetem az állatoknak jelzi hogy nincs tápja a hollónak. Direkt lefényképeztem a telefonommal a keverést,hogy mikor indítottam el,de a ezt újra meg újra indítani kell akkor minek ez az egész-ez nem játék ,élvezet nincs benne,kínlódásnak nevezném.De ugyan ez a termények beadásánál a feladatoknál-beadom-a kijelző azt mutatja hogy semmi nem változott.Hányszor adjam be ,hogy sikerüljön? Egész nap nem nyomogathatom az F5 gombot.

15. Mariska45

Mariska45 Utánpótlás-írogató

Mariska45 vagyok ID2290690. A Hóegér eventnél nem kaptammeg a titokfáimat.Kérlek nézz utána. Köszönöm.

16. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Mért nem engedi feltenni a kitehetőt a felhőre? Szeretem kitenni akkor nem keverem el máshova! Visszadob a gazdakörbe! Lehet,hogy csak a legvégén lehet feltenni? Köszönöm a választ a segítséget! ID 48977191

17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Theeme!
    2021.01.11.-én kapcsolják le a Farmeramánál a Flash-t. Addig használhatod.
    A belépő oldalon a farmkeret jobb alsó részénél rákattintasz a Flash Version kifejezésre, és akkor abban nyílik meg a farmod.
    Akinek a Unity /Web nem megy, annak a letölthető klienst tudjuk javasolni hétfőtől.

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Szia Bettina7676!
    Idehoztam a kérdésedet, mert ahova írtad, az Üvegházak....nemesítések kérdésekhez semmi köze nincsen, nem oda való, ott off, és elvileg törlendő.
    Nem írtad, hogy melyik dekorációkról és melyik felhőről van szó. Így nehéz érdemben válaszolni.
    Feltételezem, hogy a jelenleg folyó Hóegér 1-6. event felhőjéről van szó, mert annak teljesítése folyik a gazdakörben.
    Azért navigál vissza oda, mert ha majd teljesülnek a komplett felhő megszerzésének a lehetőségei, azaz minden meglesz hozzá, akkor engedi majd feldíszíteni. Addig még vannak, és lesznek feladataink.

19. csippike

csippike Utánpótlás-írogató

Kedves Fórumozók!
    Kb. ötödszörre írtam le a gondomat,és mindíg azt írja,hogy nincs jogom hozzá, hogy ide írjak. Nem tudom miért. Soha nem tiltottak le,de biztosan így van.
    csippike ID21876393

20. Havasi_Gyopár

Szia Mariska45!
    A beadás után tegnap meg is kaptad, és ma ki is tetted a fákat: 2021-01-08 08:37:05 -kor.
    Pettyesfűz XL, Cukorjuhar XXL, Kőrisfa XXL lett belőlük.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.