Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Ildikó2!
    A gépedet tisztítod rendesen, és rendszeresen?
    Melyik verzióban játszol?
    Azt javaslom, hogy a ládáidat amíg még lehet, a Flash-ben nyisd ki.
    Azon túl csak reménykedhetünk, hogy idővel kikopnak ezek a hibák, hisz jelenleg is folyamatosan végzik a javításokat a fejlesztők.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Az Unity-ban játszom, rendszeresen, teljesen tisztítva van. 2 hetes a gépem, már nem lett rátéve a Flash. Végül többszöri ki-belépkedéssel sikerült kinyitnom a ládákát. Köszönöm a választ!

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Szia Bbarby74!
    A tapasztalatpontok gyűjtése következtében a szintlépéseket itt tudod megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/
    Jelenleg itt tartasz a 89. szinteddel, és a 90.-ket pedig itt éred el:

89. 84.280.92316.856.185 Vetemények vitéze Begónia
    90.101.137.107 20.227.421GyümölcscsászárPázsitviola

Csak gyűjtsed szorgalmasan, és nemsokára eléred a 90. szintet is.
    Ha a csíkra ráállsz az egérrel, akkor meglátod a szövegbuborékban számszerűen, hogy jelenleg hogyan állsz, és mennyi van hátra a következő szintig.
    További sok sikert a játékodhoz!

4. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Nagyon köszönöm a segítséget meg is oldódott a törléssel. Amúgy nem OTP-s vagyok....
    Mégegyszer köszi! Szép estét

-ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Szia lazarre20!
    Nagyon örülök, hogy sikerült megoldani.
    Mivel nem írtad, hogy melyik bankkal állsz kapcsolatban, azért írtam a legbonyolultabb, de a bank által megkövetelt megoldást.
    Neked is szép estét!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. kisszakika

kisszakika Utánpótlás-írogató

Valamit nem értek :(
    Már másodszor aratom a rügyező hóembert, de csak a szomszédoktól kapott 3 db csákány felröppenőm van, a rügyező hóember egyet sem adott. Normális ez? Mert így nem tudom a játékot folytatni.
    Gazda:kisszakika ID:54034851

.dina1. kedveli ezt.
  7. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

14 óra előtt a játék kidobott, a belépéskor kivártam a rügyező hóember beérését, és arattam. Egyetlen csákány felröpit sem kaptam, csak a szomszédok által küldöttet. A második aratásnál kaptam felröpit is, igaz 11 Pannival, de valahogy az is kevesebb volt, mint kellett volna (másik eventeken való tapasztalatom szerint ).
    Üdv.:_ferike_ ID:4091177

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, normális. Mert a felröppenő a főfarmról jön, nem a szédült szántóról.
    Eventismertetőt elolvastad? :)

3. küldetés
    Start: 2021.01.08. (péntek) 14:00
    Vége: 2021.01.09. (szombat) 14:00

Ez a küldetés eventnövényt és felröppenőt kér.

Eventnövény:

Rügyező hóember

Érési idő: 05:30 óra
    Szükséges szint: 6. farmos szint
    Tapasztalatpont: 55 TP
    Ültethető: CSAK a szédült szántón
    Kategória: eventnövény
    Visszaváltási érték: 7 TP, 5 CSP

A kezdőmagot az előző napon adta a rendszer.
    Figyelj arra, hogy a gazdaköri beadást követően maradjon visszaültethető magod!
    Ha véletlenül mégis 5 darab alá csökken a mag mennyisége, akkor a rendszer kiegészíti 5 óránként.

Felröppenő:

Csákány
    Érkezhet:
    HONNAN? CSAK a főfarmon
    MIBŐL? növények, fák aratásából

- Varázsfa NEM adja
    - Napi ajándékként küldhető
    - Gazdabolti vásárlással

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

Szia kisszakika!
    Elolvastad az event kiírását?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hóegér-1-6-24-órás-gazdakörös-event.20482/
    Az eventnövényt a szédült szántón termeljük, a felröppenő pedig a főfarmról jön, növények és fák aratásából.

Kuzdern, Ninett79 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Húúúúúúúúúú :( Na ez kimaradt, illetve elfelejtettem :( Köszi :)

Igaz, mintha a (nemlétező) fogamat húznák, de megszórtam szupitrágyával, remélem akkor már elég lesz :)

Ninett79 kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia _ferike_!
    Neked is csak azt tudom írni, hogy az event leírásban minden le van írva.
    A szédült szántón termesztjük az eventnövényt, a főfarmon pedig növények és fák aratásából szerezhetünk felröppenőket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hóegér-1-6-24-órás-gazdakörös-event.20482/

Kuzdern kedveli ezt.
  12. -Lara91-

-Lara91- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lehet, hogy másnál is előfordult már ez a probléma és esetleg felvetette ezt a kérdést, bocsánat csak most nem volt kedvem átböngészni a fórumot.
    A problémám az, hogy a Unityben nem tudok a szédült szántón néhány fát aratni és a kerge kertben is van olyan dekor amit szintén nem tudok learatni, rákattintok de nem adja ki az aratás jelét, próbáltam a kliensben is de ugyan az a probléma. Lehet tudni, hogy ezt milyen hiba okozza? Köszönöm!

13. Havasi_Gyopár

Szia -Lara91-!
    Egy ki-belépés sem segített? És Flash-ben nem próbáltad?
    Ha nem adja ki a beérési jelet, akkor miből gondolod, hogy beérett?
    Lehet, hogy csak egy megjelenítési hiba, ami esetleg egy ki-belépéssel megszűnik.

14. -Lara91-

-Lara91- Utánpótlás-írogató

Szia!

Flash-ben működik minden rendesen és ott látszik is, hogy meg van érve. A unityben és a kliensben is próbáltam aratni de nem jött elő a jel, viszont közben rájöttem, hogy az egérrel kell kicsit játszani ha nem középre viszem az egeret hanem kicsit a dekor vagy a fa sarkához és rákattintok akkor jön elő az aratás jele. Bocsi azt hittem valami hiba lehet, de így már működik. Köszi a választ. :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. szingisati

szingisati Utánpótlás-írogató

mindennap 5-6 óra között próbálok aratni még egyik nap sem sikerült belépnem az unytibe a flash és a klien beenged simán ma sikerült elsőre a belépés, nem jelentek meg az ikonok majd területváltáskor jött megint 100% és a birkák. délutánonként ilyen gond még nem volt. nem értem. eddig átléptem a flash verzióra de hétfőtől ez nem megy. Hogyan tovább lenne a kérdésem.

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor a klienssel próbálj meg reggelente aratni. Nem tudjuk az okát, hogy hajnalban miért nem megy a unity nálad.

Érdemes lenne megfigyelned hajnalban is és délután is a net sebességét. Tegyél próbát egy-két napig és indíts egy speedtest-et a gépeden, és jegyezd fel a számokat.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. szingisati

szingisati Utánpótlás-írogató

Köszi a válszt. Megmértem a késleltetés:21 ms; letöltés:135 Mbit/s feltöltés:3,88 Mbit/s

18. Mariska45

Mariska45 Utánpótlás-írogató

Mariska45 vagyok ID2290690 Hóegér eventnél tegnap 2-szer nem adottfelrőpit 1-egy sem pedig event növényt termeltem. Ma 9óra 15-kor arattam és megint 1röpit sem adott. Igy nem lehet megcsinálni az eventet.Igy befejeztem nics értelme erölködni.

19. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Az eventnövényre miért vársz felröpit??
    Azt a szédült szántón ülteted. a felröpi meg a Főfarmról jön.
    Eventismertető?

-ágianyu33-, GYuGYu1003 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. [mendy]

[mendy] Törekvő

Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Letöltöttem a CCLEANER-t,de nem értem hogyan tovább.....hogy takarítja ki a gépem? Beállította magát alapértelmezett böngészőnek. Nem értem hogy pucolja ki a gépem....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.