Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyugger

nyugger Aktív író

Sziasztok, Kliensel játszom és ma megcsináltam 3 zöld ajándékot amit be adtam. utána csináltam 3 kéket de lefagyott a gép és amikor vissza léptem már nem volt meg a kék doboz. léci nézzétek meg. Gazda iicaa. Id 12204091.

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia chili48!
    Mit nem tudsz beadni?
    Hol akadsz el? Frissítettél, vagy csináltál egy ki-belépést?
    Ha ellenőrzést akarsz, akkor farmnév és ID szám megadása kell hozzá.

3. Havasi_Gyopár

Szia nyugger!
    Kollégám megnézte, és előkerítette.
    Kérlek lépj ki a játékból és vissza, (nem elég a frissítés) és meg kell találnod az eltűntnek vélt 3 kék dobozodat.

Kuzdern kedveli ezt.
  4. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy az Unity verzionál mindig szükséges a letöltés utáni futtatás vagy valahogy letudom menteni a gépre . Nagyon megköszönöm ha segít valaki mert már kezdem feladni a játékot 10 év után pedig nagyon szerettem . Lázárné

5. Havasi_Gyopár

Szia maci0325!
    A Unity-val jelenleg két módon tudunk játszani.
    Egyik a webes verzió, amit csak meg kell nyitni, a másik a letölthető kliens - ami szintén Unity platformon működik, csak az egyszer letöltöd, és minden egyes belépés alkalmával frissül.
    Belépés-letöltés.PNG
    A klienst csak egyszer szabad letölteni a gépre, vagyis egy példánya lehet a gépünkön, különben zavart okoz.
    Utána a klienst az asztalról a Szalma Pali ikonra való kattintással lehet mindig elindítani.
    Ha a Szalma Palira egy jobb egeres kattintást adunk, akkor onnan kiválasztva a megfelelő sort, le tudjuk rakni a tálcára, (a képernyő alján levő "csík") és nem kell az asztalról indítani.
    Ha véletlenül többször lementettük, akkor törölni kell a letöltő mappából, a vezérlőpultból, vagy az alkalmazásoknál, és a Lomtárból is.
    Ezután telepítsük le újból, és utána már ne!

maci0325 kedveli ezt.
  6. paloooo

paloooo Fórumelemző

Folyamatosan, Ismét megdöglött a böngészős verzió! A térképről nem lehet tovább lépni, lefagy!!! Ha ráfrissítek kidob az oldal, és csak a fehér oldal van. Katasztrófa!
    Az előző hibajelentésemet töröltétek.
    MIÉRT? ... mert a puszta tényeket írom, az a baj?
    Ha nem lennének folyamatosan, hosszú hetek óta problémák, akkor nem írtam volna! DE vannak!!!

katimami51 kedveli ezt.
  7. nyugger

nyugger Aktív író

Nagyon köszönöm megvan. De sajnos azota megvettem a szezon bérletet kiszolgáltam a vevőket,de egy pontot sem kaptam.

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a böngészős verzió akad lefagy. Javaslom a letölthető kliens használatát.

Az alábbi linkre kattintva olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-kliens-jelszókezelő-funkció.20443/

De sok esetben a számítógépek optimalizálása is megoldást jelenthet. Pl: Felesleges nem használt bővítmények leállítása.
    Érdemes lehet szakemberrel átnézetni a gépet.
    De vedd fel a kapcsolatot bagolyban Wolf Black gazdával is (Farmnév: (WF)Glopers), bizonyára szívesen segít.

vihence kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    Ma még az előszezon van. A megrendelők most még nem adnak szezonpontokat. Csak majd holnap 14:00 órától, miután várhatóan elindul a főszezon.

vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

Sziasztok.Mikor fog megjavulni a nubikon?

11. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm a segítséget !! Legyen nagyon szép napod !!

BackOffice és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. mmacskah

mmacskah Utánpótlás-írogató

Sziasztok Modik :)
    Legyártottam a 6 db zöld ajándékot, amelyet a feladat kért, de lefagyott a kliens, amikor beadtam volna. Frissítettem, de a 3 utoljára legyártott doboz elpárolgott. Tudtok segíteni nekem is?
    Köszönettel,
    mmacskah
    ID: 4466035

13. Kékmadár1

Szia!
    A központban dolgoznak rajta. Nem tudom még megmondani mikorra készül el a javítása.

Katafarmer53 kedveli ezt.
  14. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

Hosszabitás várható a hiba miatt? :) Köszönöm a válaszod.

15. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam intézkedett.
    Egy ki és belépés után már beadhatod az elveszett malomtermékeket.

mmacskah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Kedves Valaki, aki tud segiteni! Edge/ben jatszom, turhetoen megy, csak a bal oldalon ahol van a bonuszsor, eventora, stb. van egy fekete kocka a kozepen zold korrel, benne egy oraszeruseg. Az egesz olyan mint egy 3x3 cm celtabla. Nagyon nehez lepkedni tole a szantok kozott mert a terkep jelzot is lefedi, nem latszanak a mukodo bonuszok sem.Mit tehetek? Ujrainditas nem segit.

katimami51 kedveli ezt.
  17. nyugger

nyugger Aktív író

Köszönöm szépen.

18. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Helló! Még mindig egy idő után vagy csak pörög a virág vagy még annyit sem csinál. Ki-belépek, akkor megint megy egy kicsit. Vetéskor sokszor elugrik amikor rákattintok pl event növény-re és mást tesz ki. Google Crohme -mal játszom, néha más böngészőt is

19. mmacskah

mmacskah Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen kedves Kékmadár :)
    Neked és a kollégának is :)

vihence és Kékmadár1 kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

Szia!
    Ismert hiba. Dolgoznak rajta. A türelmedet kérem a javításáig.

vihence és .missrofi. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.