Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A fejlesztők dolgoznak a hibák elhárításán. Addig tőled is türelmet kérek.

De a letölthető klienssel is megpróbálhatod addig a játékot:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  2. paloooo

paloooo Fórumelemző

Óhhh..., nem - nem. A géppel semmi probléma, a böngésző is kifogástalanul müködik bármelyik másik fülön! Csak a farmerama problémázik, lásd a képet. Ne fogjuk másra, mert más játék gond nélkül müködik.
    Még valami..., ha az egeret ráhúzom a játékra, akkor eltünik a kurzol.

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/fQAU

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez nekem is volt, ilyenkor vagy vársz picit, vagy zárd be az egészet, s nyisd újra meg. Eddig ez a legjobb megoldás.. :(

4. Kékmadár1

Nem gondolom hogy bármit másra fogtam volna.
    A jelzett hiba alapján, javasoltam néhány lehetőséget, hogy a játék a jelenlegi állapotában a lehető legzökkenőmentesebb legyen.
    Vagy megfogadod a tanácsokat, javaslatokat, vagy nem.
    Ez a Te döntésed.

vihence kedveli ezt.
  5. katóka65

katóka65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, Katóka65 vagyok. Jól sikerül játszani a kliens programmal, aminek őszintén örülök. Ami engem zavar, az a rengeteg egerezés. Az aratógép, ottmarad, amit utoljára csináltunk vele. A ládák kinyitásánál, jobb nyíl, mert a 2 oldalon vannak a ládáim, egyre kattintok, mennyit használ az 1 ládából? kattintás, felugrik mit rejtett a lád, kattintás, visszaáll, az első oldalra, így ismét kattintás...Huu ez kemény10-20 ládánál. A kerek keréknél át lépni a normál pörgetésről a partyra csak úgy lehet, ha kilépek . Szóval nekem a rengeteg felesleges egerezéssel van problémám.Az ID számomat azért nem zudtam megírni, mert így, hogy kisebb a játékmező nem látom. Ötletek?Köszönöm.

6. -Tündi72-

-Tündi72- Utánpótlás-írogató

Sajnos, hiába szeretném a pinkie pie sütit amiből van 3db aktiválni nem tudom, mert nem csinál semmit. Elkeserítő!!!

7. Kékmadár1

Szia!
    A hibákat folyamatosan javítják. Idővel minden sorra kerül.

Ládák bontásánál, a keresőbe írd be a lád szócskát, és így nem ugrál vissza minden nyitás után az elejére.

Farmnév és ID szám a farmbeállításoknál olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítások-2020-12-11.20395/

8. Pinyo70

Pinyo70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom, hogy mi történhetett, de az eventbe beadtam a 3zöld ajándékot. Ekkor az egész lefagyott. A játékot újra kellett indítanom és mire visszatértem a zöld ajándék eltűnt és a feladat sem lett teljesítve. kliens programban játszottam.
    Pinyo70
    ID:5102462
    Köszönöm

9. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mi a problémád?
    Kérlek részletesen írd le mi nem sikerül.
    A bónuszrekeszeknél a Pinkie Pie jelölése megváltozott. Már egy kis óra ikon jelzi a hosszabbítást.
    Ha ellenőrzést kérsz farmnévre és ID számra is szükségünk van.

10. merylu55

merylu55 Fórumlakó

11. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam intézkedett.
    Egy ki és belépés után már rendben megtalálod a malomtermékeket.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Pinyo70

Pinyo70 Utánpótlás-írogató

köszönöm

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Na, ilyen a jó játék.
    Elvégzi helyettünk a munkát ::))

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  14. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.ID:44223616 Be kellett volna adnom zöld ajándékot 6 db-ot de csak 3db volt.A 3 db bevette, gondoltam mikor learatok meg lesz a másik 3. Most learattam a 3 zöld eltünt mintha nem is lett volna és 6db kéket kér a másik zöld leadásnál.Tehát eltünt a 3 zöld csak ugy.Régen beadhattun kevesebbet is, késöbb hozzáadtuk ami még hiányzott és rendben volt.Igy nem kaptam semmit érte mert eltünt.Mit lehet tenni. Hiába lépek ki, be, nincs.Kedves modik mit lehet tenni, ez most tényleg igy van.Kérekszépen választ.

15. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam utánanézett.
    Nem vesztek el a lekevert zöld ajándékok. Rendben beadtad őket a3-3 darabot a feladatba. És már a következő résznél tartasz ami kéket kér.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. nyugger

nyugger Aktív író

Sziasztok, sajnos nem tudom a piacot kezelni pedig átolvastam sokszor. Kattintok de nem változik semmi.Léci nézzétek meg. iicaa Id12204091 köszönöm

Meg van, jó benéztem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.21
  17. mdi1

mdi1 Törekvő

Eltűnt 2 zöld ajándék. Be akartam adni a 6-ot, kifagyott, mire vissza tudtam lépni, 4 volt csak.
    Gazda: mdi1 ID: 1758543

Többször is próbálkoztam frissítéssel, semmi változás, hiányzik a 2 zöld.

Valami csoda történt. Most ki-beléptem, és ott volt a 2 zöld ajándék. Gyorsan be is adtam, nehogy újra elkóboroljon.
    Köszönöm, ha Ti adtátok vissza.

Utoljára szerkesztett: 14.1.21
  18. Castellini

Castellini Utánpótlás-írogató

Nekem nincs ötletem, mert valóban idegbajt lehet kapni a ládák nyitogatásánál:( Remélem megoldás lesz erre is. Kerek keréknél ua, a probléma.. Csak élvezhető les megint a játék, ha a sok hibát kijavítják.

19. Kékmadár1

Szia!
    Ládáknál segít ha beirod a keresőbe a lád szócskát. Ekkor csak a ládák látszanak és nem ugrik vissza az elejére.

A kerek kerékre is van egy átmeneti megoldás, egy lehetőség. De csak saját felelősségre és nagy-nagy odafigyeléssel:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-403#post-1163999

20. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, nem tudok az újrahasznosítóba beadni semmit, hiába próbálom nem fogadja el.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.