Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia bokorugró133!
    A malomban kevertél :1-2-3 darabokat. Az első 3 db-ot beadtad az első feladatba. A mai keverést (2021-01-15 05:50-kor) pedig a soron következő 3. feladatba tetted be. Vagyis a lekevert dobozaid nem vesztek el, hanem beadtad a feladatba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Castellini

Castellini Utánpótlás-írogató

Most 5 kékem van kész, egyet elkezdtem a malomban, de nem keverte le, sőt az alapanyag sincs meg, ....Azért köszönöm, gyorsan beadom az 5 készt, mielőtt elveszne:(( Csak a tartalék zöldeket sajnálom... Köszi

3. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

A gépemnek biztos nincs baja, nem régi, Windows10 van rajta! A klienset letöltöttem, de néha megmakacsolja magát! egyébként meg a letöltésnél kiírja, hogy a gépben problémát okozhat, folytatom-e?? Most erre mit mondjak??

4. dancsi81

dancsi81 Utánpótlás-írogató

Halika. Szeretném megkérni, ha lehetséges: A levélírásban én is így jártam. A másik nagyon nem alkalmas a felkiáltójel termény kézi leszedéskor, vagy pontatlan, és 3-szor 4 szer klikkelni, és meglehetne nagyobbítani p. piacon az írásokat, mert már azok is olyan pirinyók. Talán megértenek, mert idősebbek is játszák a játékot. Bocsi, ha nem jó helyre írtam. Üdvözletem.

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Írom a másodperc pontos adatokat:

Ekkor kevertél kék ajándékot:
    1 db 2021-01-14 20:05:49
    1 db 2021-01-15 06:31:36
    1 db 2021-01-15 06:32:19
    1 db 2021-01-15 11:01:00
    1 db 2021-01-15 12:50:39 ez az utolsó időpont

12:50 óta nem arattál sem a farmon, se a szántón. Honnan lenne több növényed a hatodikhoz?

Nem tudsz indítani semmit a malomban, mert nincs hozzá növényed.
    12:50 óta NINCS hozzá növényed.

Nem veszett el tartalék zölded, beadtad a kék előtti feladatba. A + jel tűnt el a képről, nem a malomterméked. Az ajándékokat rendben meg is kaptad érte.

vihence, -ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. csokiszeletke

csokiszeletke Utánpótlás-írogató

Harmadszor próbálok belépni és még mindig 100 %-on talicskáznak.Tegnap még minden oké volt.Valami nagy dolog készül esetleg? Köszi.

7. Havasi_Gyopár

Szia hevesiricsi!
    Kollégám megkereste neked, egy ki-belépést csinálj légyszi, és megtalálod már te is a dobozaidat.

vihence kedveli ezt.
  8. Castellini

Castellini Utánpótlás-írogató

A kékkel most remélem kész leszek... köszönöm a válaszaidat,,,akkor én vagyok a szenilis:)) de azért hiányolom a 6 zöldemet:))))

9. Havasi_Gyopár

Szia, semmit, lépj túl rajta.
    Nem ismeri fel a vírusirtód a farmerama exe-t.

vihence kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Köszönöm szépen a tájékoztatásod!

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kapcsold ki a géped, húzd ki a csatlakozókat, majd vissza, és futtasd le a CCleanert, utána indítsd el újból a programot.
    Ha ez sem segít keresd meg bagolyban Wolfot (unity csevegőben találsz egy csomó írást tőle, az aláírásában van a farmneve), hátha ő tud neked segíteni.

vihence kedveli ezt.
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia ismét!

Hozom másodperc pontosan a zöld ajándékok keverési idejét:
    1 db 2021-01-13 18:45:05
    2 db 2021-01-13 23:05:30
    2 db 2021-01-14 11:59:24
    2 db 2021-01-14 15:04:14
    1 db 2021-01-14 18:02:45
    1 db 2021-01-14 19:28:20
    összesen: 9 db ugye?

Hol tartasz most? Annál a feladatnál, ahová 6 kéket kell beadni. Ebből beadtál már 5 db-ot. Ugye így van?

Nézd, mutatom a beadandók listáját:
    upload_2021-1-15_15-7-44.png

Ha eljutottál a negyedik sorig, akkor mennyi zöldet adtál be? 3+6, az KILENC, ugye?

Amikor a kollégám pontosan leírja neked, hogy eddig mit csináltál a farmodon, akkor kérlek, nézz utána annak, amit leír és ne írd még a sokadik válaszodba is, hogy hiányolod a 6 zöldet!

Hányan és hányszor írjuk le neked, hogy BEADTAD a 6 zöldet az ELŐZŐ feladatba. Egyébként nem jutottál volna el ahhoz, amibe 6 kéket kell beadni.

Tedd meg, hogy az eventablakodat összehasonlítod ezzel a képpel!

upload_2021-1-15_15-11-9.png

Bízom benne, hogy végre elhiszed, amit mondunk.

13. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

Köszönöm!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  14. csokiszeletke

csokiszeletke Utánpótlás-írogató

Köszönöm, tegnapig ment minden, mint a karikacsapás.

15. Havasi_Gyopár

Szia dancsi81!
    A betű mérete is helyigény függő. Feltételezem, hogy a meglévő karakterek elhelyezése ezt a betű méretet határozza meg.

dancsi81 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. verylittlelamb

verylittlelamb Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnap eltűnt egy lila ládikóm, s nagyon kedvesek voltatok, mert gyorsan előkerítettétek. :)
    Most egy kék ládát hiányolok. Ennek is utána tudnátok nézni?
    Azért felmerülnek bennem a kérdések, hogy:
    - nálam lehet baj, hogy ezek a ládák így eltünedeznek?
    - meg tudnám előzni?
    - ha nem jeleznék nektek, akkor is megjelennének valamikor?
    A negyedik beadásánál tartok, de a 7. már tegnap óta zöld. Próbáltam oda beadni egy lilát, de nem engedte. Akkor ez most megjelenítési hiba?
    Köszönöm szépen!
    verylittlelamb
    ID: 21411119

17. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Köszönöm. Sajnos igazad van.

18. gelu59

gelu59 Haladó

Éjszaka amit termeltem,abból 3 db kevertem,1 db meg van,2 hiányzik,ma 16 órakor kevertem kettőt,ha megnéznéd

19. Havasi_Gyopár

Szia gelu59!
    Farmnév és ID számot kérünk az ellenőrzéshez, anélkül nem tudjuk megnézni.

20. Havasi_Gyopár

Szia verylittlelamb!
    Kollégáim utánajártak az 1 db általad eltűntnek vélt kék ládának, és megnézték a 7. feladat beadási problémáját.
    Megállapították, hogy nincs eltűnt ládád, amennyit legyártottál, annyit sikeresen be is adtál a feladatba.
    A 7. beadási gombnál meg beadta a kolléga simán az egy db lila ládát, amit a feladat kért.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.