Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok Szeretném, ha tHUNder válaszolna nekem.Tegnap is és előbb is elolvastam mi kell a 0 érésű növényhez. Csak azt nem tudom hogy a 2szer 25 százalékos szupertrágya imádatot hol lehet megszereni.A nemesitésnél a kicsibe nincs ilyen,lehet hogy a nagyban van?Légyszives válaszolj mert szeretném a célomat elérni.Ma kiirtam a felhőkről is hogy milyen bónuszokat adnak, nemtalálom a Téli felhősor 2014 pedig minden eventet megcsinálok.Azt sem tudom mik vannak rajta.Mutasd meg kérlek azt is.Nagyon megköszönném előre is ha segitenél,Köszönöm.-kata1939- Ja, és hogy teszem a rekeszbe, fogalmam sincs.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Két különböző feladatról írsz.
    A képregénygyűjtemény feladatai nem egyenlők a régebbi event feladataival.
    A könyvespolcon három képregény közül választhatunk.
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi képes, részletes ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/

3. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

elolvastam,de nem lettem okosabb mikor a forumon olvastam hogy itt a 3-dik képregény event,mentem a hirek oldalára hogy megcsinálom,és rákatintotam az inditásra ,és látom ám hogy,elindult az elsötöl!aszt nem értem hogy mért van bent mind a 3-rom képregény,mikor elözöleg ,megcsináltam az 1-2 képregényt???????de ha nem csinálom meg az egytöl akkor nem enged a 3-dikra ez hogy van?????mért van nálam az 1-töl3-ig,mikor 2-töt elözöleg fullra megcsináltam?????ááá igy kilodás a semmiért megcsinálni elöröl eszt nem hiszem el hogy,ez mindig igy lesz a képregénynél??????ááááá

4. Laboviti

Szia!
    Engedd meg, hogy a kolléga távollétében válaszoljak.
    A szupertrágya imádat a nemesítés során megszerezhető bónusz. Nem minden növénynél található bónusz.
    Amíg a bónusz nincs a birtokodban, addig bármikor felbukkanhat a nemesítés során, bármelyik méretű üvegházból.
    Ha elfogadtál egy bónuszt, az már többször nem érkezhet hozzád.
    Az erről szóló ismertetőt az alábbi linket megnyitva találod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

Téli felhősor - 2014 (Felhősor akció: 2014.12.18 -12.23.)

Ezt a paszulyágat farmarany ellenében egy akció keretében lehetett megvásárolni.

5. Laboviti

A képregénygyűjtemény feladatai teljesítés után bármennyiszer elindíthatók, teljesíthetők a gazdakörben.
    Minden esetben ki kell választanunk a könyvespolcról, hogy melyik feladattal szeretnénk foglalkozni.
    Ismételten leírom ez nem event, hanem egy állandó "gazdaköri feladat". Azon Játékosok számára, akiket ez érdekel.

bonba73_Gazda kedveli ezt.
  6. bonba73_Gazda

kösszönöm válaszod!:(igazán rendes vagy!:))csak igy csalodás nekem mert nem figyeltem hogy az egytöl indittotam!:(és a ládába 6db kacsakatáért nem éri meg ujra csinálni!3-dikra lettem volna kiváncsi mit tartalmaz,de nagyon elkeseretem hogy elöröl inditot:((és sajnos csak rosszakat ad,kevés tp kevés csp,és 6db kacsakatát növényt meg sokat kér,és sokba kerül megveni,és a nyeremény meg kicsi!azér nem szeretem volna ,elöröl kezdeni,de legközelebb figyelmesebb leszek melyiket inditom el!:(

7. farmmester170

farmmester170 Fórum-zöldfülű

arra lennék kíváncsi ha van egy mesterségem és abban elérem a hármas szintet illetve még 3-as leszek mondjunk a természetgyógyászban akkor ingyen megkapom a lekvárfőzőt vagy a péket?

8. Laboviti

Szia!
    A különböző mesterségek megszerzésének lehetőségei

Az első szakma mindenki számára ingyenes.

A második szakma jogának megszerzése megrendelés által lehetséges.
    Kivétel: Valdemár vándor vidámparkjában ha ezt sikerül megszerezned:

1250 zseton - Építési hely a Mesterségek völgyében

Ez a szabály érvényben van természetesen:
    "Az első mesterséget szabadon lehet kiválasztani, a másodikat meg lehet vásárolni, a harmadikat pedig ajándékba kapják azok, akik az első kettőt már mesterfokon kitanulták.
    Amennyiben már két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a harmadik is hozzáférhetővé válik."

A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:
    A 70. szinttől csillagokért (150-150) megszerezhető másik két szakma nem számít bele a fentebb olvasható eseteknél. Ha úgy tetszik, ez a két szakma kilóg a sorból.

9. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Kedves Laboviti.Köszönöm, hogy foglalkoztál a problémámmal.Már vannak nemesitett növényeim, pár napja kezdtem és sikerült , a szupertrágyát a harmadikban láttam majd legközelebb a nagyot probálom amig nemsikerül nemnyugszok, a felhőnél a tanulság az hogy máskor meg kell venni, milyen jól jönne sokszor amit ad.Köszönöm, hogy időt szakitottál.-kata1939-

10. kata1939

kata1939 Aktív író

Megint zavarnám Labovitit.Én a másik farmról kata1939 vagyok. Van egy öko trágya imádatos nemesitésem, de csak 9 százalékos a trágya hatékonysága.Ezzel nem lessz ugye 0 százalékos a komfort? Szeretném tudni

11. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Válaszolok ha nem gond. :)
    25% kell a nemesítésnél bármelyik növénynél.
    Meg a felhő, fehér ártatlanság, és a karácsonyi süti... így lesz 0 perces.

12. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Most olvasom a nagyszerű produceri levelet. Már csak az a kérdésem, hogy mit is kell pontosan átalakítani a csere funkcióknál???? És mennyi időbe fog ez fájni nekünk?

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia _angela76_!

Nekünk sincs több információnk jelenleg, mint ami a Produceri levélben olvasható.
    Sem időponttal kapcsolatban, sem az átalakítás mikéntjéről.
    Amint megtudunk valamit, azt a Hivatalos információk fórumfelületen tudatjuk Veletek.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/produceri-hírlevél-2015-február.12012/#post-166190

14. Porbaba

Porbaba Haladó

Köszönöm válaszod, de megtudtam oldani!

15. j.erzsy

j.erzsy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az után érdeklődnék, hogy a tenyésztelepen mostanában 1 bárány-t is tenyésztek pluszban, de nem tudom, ezt hol mikor tudom használni, a pajtában sem jelenik meg.
    Köszönöm.

16. bonba73_Gazda

Jó reggelt!érdeklödnék hogy 5-napja minden nap a rackonál,3550tp kapok ,de ez már igy megy 5-napja,csak tp kapok ez hogy vann???ez normális hogy mindennap csak tp ad rackó???????már kezdek besokalni hogy mindenben csak a legrosszabakat kapom!!!
    megnézné egy modi hogy hogy van ez nálam hogy csak tp kapok 5-napja és a pörgetést??????vagy én mást nem kaphatok rackótól csak 3550tp??????bonba73_GazdaID: 12597907

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Két kisállat, a bárány és a malacka a jelenleg online szendergő tenyésztős eventhez kellenek. Ennek leírását itt olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/164610/

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Rackó ajándékait a rendszer generálja az elért szinteden kiadható összes ajándékok közül. Időnként úgy tűnhet, hogy folyton ugyanazokat adja, de ez változni fog egy idő után.

19. ica68

ica68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!ica68 vagyok ID10911671 a számom szeretném kérdezni, hogy tervezitek -e a közeljövőben a csereberés ajándék küldős játékot? Már nagyon várom és nem szeretnék lemaradni róla.Köszönöm ica 68.

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ha a játék fejlesztőközpontjában úgy döntenek, hogy megrendezik az ajándék és kereskedelem eventet, akkor arról a hírt majd az event bejelentős részben közzétesszük.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.