Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

1. Kedves Tamás.Megint -kata1939-vagyok. Már kaptam kódokat többször is, azokban nincs sem 0 sem O csak betük és még sem fogadta el.Lehet azért mert a csillagot nem raktam oda.De azt a csillagot nem is tudom hogyan kell oda rakni.* Most probáltam és sikerűlt.Mindig azt gondoltam csillag nélkül kell. Majd legközelebb tudom hogy a * mit kell lenyomni.

2. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok!nem jelzi a játék ha készen van a vadaskert!

3. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

Ennek még nincs itt az ideje ez kellene még a felhősorra hol találom? köszi

vízöntő kedveli ezt.
  4. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot! Nem tudom, hogy jól gondolom-e azt, hogy az Unity lassan kimegy a divatból.Klienset használok, még nem olyan, mint régen volt a farm, de jobb, mint az Unity. Vannak még várható változások ezzel kapcsolatban? Köszi a választ és az ajándékokat is.

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Mármint, hogy beérett, és aratható?
    Egyforma ólak vannak bent? Biztos, hogy mindegyik benne lévő ól beérett?
    Ha mindezekre "igen" a válasz, akkor takaríts kérlek, mert alapban mindig jelzi.
    A takarítás mindenképp javulást eredményez a játékban, akkor is, ha valamely kérdésre nemleges a válasz, legfeljebb kiderül az ok is, hogy miért nem jelez.

6. Havasi_Gyopár

Szia marina1950!
    Köszönjük a jelzésedet!
    Akik a Farmerama játékkal játszunk, idén január 11. óta mindnyájan Unity -ben játszunk, csak van, aki webes felületen, azaz böngészőben (Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge), és akinek a gépe viszont nem bírja az ezzel járó terhelést, az pedig a Unity letölthető klienst használhatja. Sokak szerint már-már eléri a Flash változatot gyorsaságban.
    A fejlesztők folyamatosan dolgoznak a megjelenítési és egyéb hibák javításán, úgyhogy ez már csak jobb lehet.
    Bízzunk benne, hogy valamikor a végére is jutnak a javításoknak.

7. Havasi_Gyopár

Szia zsoka1953!
    Ellenőrzést kérsz a farmodra?
    Akkor farmnév és ID szám megadása kell hozzá, ugyanis anélkül nem megy.

vízöntő kedveli ezt.
  8. erzsi540430

erzsi540430 Utánpótlás-írogató

A klienst is letöltöttem és a fórumban találtat is és ott sem megy

9. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

Igen szeretnék ellenörzést a farmomon farm név zsoka1953 ID szám 1947931

vízöntő kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

Szia erzsi540430!
    Ha semmilyen trükk alkalmazásával (pl. a szűrőbe ha beírod azt a szótöredéket, hogy lád,) és akkor sem maradnak nyugton a ládák, várva, hogy felnyisd azokat, hanem visszaszalad a program a sor elejére, akkor még létezik az a megoldás is, hogy fajtánként írod be a ládák nevét a szűrőbe, ha mindenáron ki akarod bontani.
    A hibák javítása folyamatos, bízunk benne, hogy előbb-utóbb erre is sor kerül. Lehet, hogy a mérgelődés helyett jobb lenne a kivárás.

11. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Sziasztok!

Csak ezt az oldalt néztem meg, ha már írták, elnézést: bagolyküldésnél (levél a szomszédnak) a kurzor sorokkal az írt szöveg alatt fut, így nem látni amit írok, oldalt kell felgörgetni, ha olvasni akarom, amit írtam. Szomszédom kérdezte, nálam is ilyen-e? Hát ilyen. :)

Üdv: Nyelesdorgo

12. Havasi_Gyopár

Szia Zsóka!
    Türelmet kérek, pillanatnyilag nincs jelen a közelben olyan kolléga aki be tudna nézni a farmodra.
    Amint lesz, megnézi, és megírom neked.

vízöntő kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Tudnak erről a problémáról is. Én úgy szoktam,hogy egy szöveges dokumentumba megírom amit szeretnék, kimásolom, s a CTL+v vel beillesztem. Így működik. :)

14. Havasi_Gyopár

Szia nyelesdorgo!
    Sajnos ez valós, még hibalistán szereplő, javításra váró probléma.
    A csúszkával föl tudsz menni mindig a szöveg tetejére, bár tudom, hogy az elég macerás.
    Javaslom válasz megadásához is az új szöveg írása részt használni addig amíg nem javítják.

15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A pék mesterségnél szeretnék ananászos sütit csinálni, de üres táblát kapok állandóan így nem tudok keverni.
    Mit lehetne ennek érdekében tenni? Egyik klienssel sem nyitja meg a lehetőséget.
    Minden mást viszont tudnék csinálni.
    Ehhez szeretnék segítséget kérni.

ID: 2116615

16. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Nekem sem mutatja, a gép takarítva, kezdetektől így van mióta a kliensel játszok, úgy gondoltam ez már jelentett hiba és majd egyszercsak javítják, egyik raktárháznál sem mutatja, ha csak simán az ól van kihelyezve úgy mutatja, hogy beérett

17. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Sziasztok!

Kb. 2 órával ezelőtt kevertem a malomban egy konfettiágyút, amit próbáltam beadni a "Gömblámpák"-ba, de valamiért nem sikerült: a konfettiágyú eltűnt, de a "Gömblámpák" ablak még mindig megnyitatlan.
    Kérlek segítsetek!

18. Havasi_Gyopár

Szia zsoka1953!
    Tudnál képet hozni róla?
    Vagy hogy hol szerezted azt?
    Ellenőrizd a dekor nevét, és kérlek, hogy pontosan írd le.

vízöntő kedveli ezt.
  19. Havasi_Gyopár

Szia zoldert!
    Sajnos ez időnként másnál is előfordult, a hibajelzést továbbítottuk, de 1-2 ki-belépésre meg szokott javulni.
    Kérlek próbáld meg, remélem nálad is bejön.

-ágianyu33- és zoldert kedveli ezt.
  20. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Ma már legalább 20-szor meg tettem a ki-be lépést és semmi változás, mind a két klienssel.
    Megint beléptem és sikerült, megjelent a keverési lehetőség.
    Köszönöm a segítségedet.

Utoljára szerkesztett: 26.1.21
    Havasi_Gyopár kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.