Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia RegiHU2011!
    Nézted már, hogy nem megy-e jobban másik böngészőben?
    Karbantartás rendben van?
    Klienst nem próbáltad még? Lehet, hogy azzal minden gond nélkül tudnál játszani. Próbáld meg.

RegiHU2011 kedveli ezt.
  2. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

a tölgyesbe raktam ki a ládát, és mikor beérett leszedtem láttam hogy mit adott de a helye most is üresen van. szerencsevadász 70 ID 17948992 köszönöm szépen

bocsánat! most néztem meg mégegyszer, és ott találtam. amikor írtam még nem volt ott./talán el sem hiszed / mindenesetre köszönöm a segítséget.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.21
    Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Szia szerencsevadász70!
    Örülök, hogy meglett.
    Vigyázz vele, mert a területen belül bárhová áthelyezheted, csak törölni nem szabad, hogy átvinnéd másik területre egész addig amíg le nem adja a plusz jutalmát, mert akkor elveszíti azt a pluszt adó tulajdonságát.

4. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

Szia, nincs szükségem kliensre, erős gépen és gyors neten játszom. Jelezni akartam a hibát, mert nem tartom jónak, hogy akadozik a játék, 100%-n megáll és néha 2-szer vagy 3 szor is frissíteni kell, ami nálam kb 2 másodperc, de igen zavaró így is. Ahol nem dekorok vannak, főfarm, szédült ,erdei,ültetvény nem akad, ahol viszont dekor van ott megáll a betöltés.

5. Havasi_Gyopár

Szia, köszi az infót, ha nem kérsz segítséget, akkor viszont kérlek a Unity csevegőt részesítsd előnyben, ha csak jelezni szeretnél valamit.

RegiHU2011 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    ismét a moderátorok segítségére lenne szükségem, mielőtt megkérdőjelezném a saját értelmi képességeim. Próbálom rövidre fogni, nem tudom ez mennyire fog sikerülni. Hetekkel ezelőtt tapasztaltam először, hogy ha a fák automata szürete be van kapcsolva, hiába aktiválom a kalózpapagáj bónuszt úgy, hogy az automata aratás a bónusz adta 2 órában történjen, a bónusz adta 10%-al gyorsabb érés nem aktiválódik. Pár nappal ezelőtt ebben az ügyben a segítségeteket kértem. Akkor az arra jogosult moderátor a farmomon leellenőrizte az aratások idejét és itt a fórumon leírtátok nekem. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, de nem akartam ellenkezni, a moderátor csak azt mondta, amit az ellenőrző panelen látott. Megköszöntem a segítséget és elfogadtam, azt gondolva, 72 éves vén szenilis fazon ne vitatkozzon senkivel. Azonban az eset azóta is ismétlődött, a probléma továbbra is itt van. Vagy a kobakomban, vagy a BP részéről. Elhatároztam, végére járok a problémának, ezért tegnap délután felvételt készítettem a kalózpapagáj hajó aktiválásáról, a buborékban jól látható a fennmaradó idö a teljes beérésig. Ezek után pár óra elteltével beléptem ismét a bahás területekre, mindhárom területen lefutott az aratást jelző animáció, majd jött a meglepetés, ismét nem fejtette ki hatását a kalózpapagáj hajó. Erről a belépésről szintén van mentés.
    Tehát összegezve:
    Tegnap délután 16,22-kor aktiváltam a kalózpapagájt, aminek a bónusza 2 órán keresztül hat. Akkor még 1 óra 50 perc volt az aratásig
    Este 20.50-kor ismét beléptem a bahás területekre, ahol az animációk lefutása után 17 óra 21 percet mutatott a teljes beérésig. Valahol ott a gebasz, fejtsétek meg, nálam, vagy vmi nem jól működik. Köszönöm hogy elolvastátok és próbáltok segíteni.
    Amennyiben vmelyik moderátornak szüksége van a 2 mentésre, szívesen elküldöm számára a linkeket, hogy össze tudják vetni az elmentett és a kontrolpanelen levő adatokat.
    sziasztok.

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Első körben, egy gyors kérdés. Melyik területen volt ez?

8. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    a 3 bahás terület

Tamás ha adsz egy elérhetőséget, átküldöm a linkeket a mentésekről, ha lehetne, nem akarnám mindenki számára elérhetővé tenni. kicsit paranoiás vagyok :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.2.21
  9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell kép, egyértelmű a probléma.

A kalózpapagáj bónuszának nem akkor kell aktívnak lennie, amikor a fának a beérési ideje van, hanem amikor aratod a fákat, azaz belépsz arra a területre.

10. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

Köszönöm a válaszod. Kissé megint összezavarodtam. a múltkori válaszában a moderátor azt mondta, vagy olvastam vhol?..amikor a területre belépek, akkor csak az aratás animációját látom, a valós automatikus aratás megtörtént a fák beérésekor. A következő aratásnál úgy fogom csinálni, ahogy most leírtad. a valós aratási időtől függetlenül akkor aktiválom a bónuszt, mielőtt belépek a területre. Még egyszer köszönet a segítségért, remélem ezzel a megoldással rendeződik az aratás, további szép napot.

11. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Nem működik a kvíztár. :cry:

12. |Tamás|

Szia!

Nem rajtunk múlik, az egy külsős oldal, amely a hivatalos rajongói oldalon van.
    Jeleztem az oldal tulajdonosának.

piricsk69 kedveli ezt.
  13. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Köszönjük! :inlove:

14. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok! A denevérvető kitehetőről hol tudnék olvasni? Mikor és hol lehetett megszerezni és a tulajdonságai?

15. |Tamás|

Kuzdern kedveli ezt.
  16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a VALENTIN21 kód létezik-e mert én ma kaptam az egyik szomszédomtol de ha beirom akkor azt irja hogy lejárt vagy nincs ilyen kód. Ő azt mondta hogy tegnap beváltotta. ID:12183585 Köszi

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ma éjfélig az alábbi kód van érvényben:

BEMYVALENTINE

https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-napi-köszöntő-ajándékkóddal.20640/#post-1176751

A VALENTIN21 kód, egy rajongói oldalon jelent meg, és tegnap, azaz hétfőn éjfélig lehetett beváltani.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    Jelezni szeretném, Csocsoovb válasza a helyes megoldás, kipróbáltam, köszönöm.

19. szigonia

szigonia Utánpótlás-írogató

Ez melyik event végére vonatkozik? upload_2021-2-16_20-36-49.png

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Semelyik eventre nem vonatkozik.
    A felirat hibás.
    A Fidzsi talányos tiki fa, megtalálható marad a bahás menüben, amíg ki nem helyezed hogy kifejlődjön.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.