Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Bele fogsz jönni, meglátod! :)
    A FARMENCIKLOPÉDIA , a játékosok a Csevegőkben, és a Moderátorok is nagyon szívesen segítenek, ha elakadsz, kérdéseid, problémád van!

2. mnjudit

mnjudit Junior szaki

Sziasztok!

Nézegetem a megvásárolható új Extravagáns fák és ólak csomagot. Mit látok? Forintban valamivel tobb, mint 4000 forint, viszont £-ban 22,49 font!

Ez hogy lehet? Mert konkrétan ez így kétszer annyiba kerul ha átváltom! >:(

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az árakat nem mi határozzuk meg, hanem a játék készítői, valószínűleg üzleti és gazdasági szempontok alapján.
    Nem a puszta számokat kell nézni, hanem az adott ország(ok)ra jellemző viszonyokat, (élet)körülményeket.

Egyébként problémád van?
    Magyarországról játszol, és forintban szeretnél fizetni, vagy fordítva?
    Ha ez a helyzet, ellenőrizd kérlek, milyen zászlót látsz a banki oldalon.
    Ha pl. Magyarországon tartózkodsz, de angol zászlót látsz, akkor kérlek fordulj a játék supportjához, az Általános kérdések tárgyat választva, legalább 140 karakterrel leírva a problémádat.
    A kollégák segíteni fognak majd, bár Húsvét lévén lehet picit várnod kell majd! :)

mnjudit és Kuzdern kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Már egyszer említettem a 180.as hoozzászólásomban, hogy középen a farmon van egy felkiáltójel piros háromszögbenxD
    Azt ígértétek ki lesz javítva:music:
    Megkérdezném mikor?8) ID 16307977

5. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A központ már tud a hibáról. Arról, hogy mikor történik meg a végleges javítás, nekünk se számolnak be.
    Nincs mit tenni egyenlőre, figyelmen kívül kell hagyni. Egy frissítéssel eltüntethető, ha nagyon zavaró.
    Türelmedet kérjük, köszönjük!

kutyaszálló kedveli ezt.
  6. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, volna egy kérésem. Volt egy titokfa dobozom, felbontottam és nagy örömömre egy szuper mamutfa volt benne. Nem XL es nem is XXL es csak sima fa., mégsem tudom kitenni. Vajon miért: az ID számom 7627243 A választ előre is köszönöm.

7. Swallow

Szia!

Egy gyors frissítéssel nem próbálkoztál? Hol próbálkoztál a kirakásával? Ezeket csak a farmos területek valamelyikére lehet kitenni.
    A szuper mamutfa 4 földterületnyi helyet foglal.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-a-játékban.17269/#post-926058

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  8. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Bocsánat, már megoldottam, sajnos nem tudtam, hogy négy helyet foglal. További szép estét.

Swallow kedveli ezt.
  9. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    70 hátékot játszottam, megvannak a nyeremények a raktárban....
    Miért nem tudom a felhőre kirakni ?
    Köszönöm szépen.

10. Swallow

11. Domye

Domye Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy jelenleg milyen módon lehetséges mormotavackot szerezni? Utánanéztem az Enciklopédiában is, tudom, hogy talányos tenyészetből már nem szerezhető és ólválogatásban sincs. Néztem a fórumot, de nem találtam ezzel kapcsolatos információt. Előre is köszönöm!

12. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Domye!
    A hét végén kezdődő Ajándékozási és cserenapon tudsz szerezni Mormotavacok ólat.
    Jelenleg nincs más hozzáférési lehetősége.
    Mormotavacok
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2

Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]MormotavacokTermény: 1 db mormota
    Érési idő: 13:00 óra
    Tapasztalatpont: 75 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    -2012. talányos tenyészetben- 2014. tavasztól nem bontható újabb talányos tenyészetekből.
    - Ólválogatásban szerepelt.
    - 2020. január eventnyeremény

Domye, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Előbb kinyitottam pont 60 db áhítatos ládát, de nem írta ki, h mit kaptam ezekből a ládákból. Elképzelni nem tudom, hogy lehet ez. És nagyon szeretném tudni. Valahogy meg lehetne nézni ezt?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957.

14. KarahMama

KarahMama Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mitől van, hogy napok óta hajnalban vagy nem lehet belépni a farmra, vagy állandóan lefagy és többszöri frissítés árán lehet csak a földeket megcsinálni? Megy az idő aratóból, csatniból és eventből egyaránt. Az idegeimről nem is beszélve. SOS megoldást szeretnék!

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi az, ami érdekel belőle?

16. Niki-Lak

Niki-Lak Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Reggel átvettem a napi ajándékot (+ 1 növény ), viszont a rendszer nem írta jóvá és a lakat sem nyílt ki. Frissítettem a játékot, de a lakat még mindig nem nyílt ki és a + 1 növény se írodott jóvá. Kliensen és unityben is beléptem. Mit lehet ilyenkor tenni?
    Niki-Lak ID: 1775512

17. Csocsoovb

Szia!

Semmi olyan problémáról nem tudunk, ami minden reggel felütné a fejét.
    Az internet sebessége/stabilitása azonban szolgáltatónként más és más a hajnali időszakban, erre érdemes lenne ránézned hajnalban, délben, este - tapasztalsz-e különbséget.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Csocsoovb

Szia!

Mondjuk rápillantani a naptárra.
    Ma hatodika van, a hetedik napi ajándékot ma átvenni lehetetlen. Te is csak a hatodik napi ajándékot vetted át ma ekkor:
    2021-04-06 06:47:28

-ágianyu33- és Niki-Lak kedveli ezt.
  19. Niki-Lak

Niki-Lak Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm, ez elkerülte a figyelmem. Úgy látszik nagyon korán van még, nem is néztem milyen nap van ma :D jól jött volna most az event miatt a + 1 bónusz, lehet ezért figyeltem csak arra :)

20. .apa64.

.apa64. Aktív író

Sziasztok gazdák!
    Hát nem tudom de a mostani Event egy kicsit húzósra sikeredett :-(
    Az elején én is elszúrtam egy kicsit de most már haladok vele, igaz nem biztos hogy kész leszek ...!
    Még van hátra 12óra és a 112-ik kirakásnál tartok van 20.176 pontom :-(
    Nagyon nagyon sok szupertrágyát, kacsa katát használtam el , vettem is ráadásul!
    Az event nem ér ennyit úgy látom.
    Ráadásul 720 óra a töltési idő/ havonta 1-szer lehet használni/ !
    11 év alatt nem találkoztam még ilyen eventtel!
    Na mindegy ez legyen az én bajom de nagyon megfogom nézni mire adok ki sok sok pénzt.....:-(
    További szép napot mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.