Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Rendben

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem megy másik böngészőből, akkor a játék supportjára írj, (ne a payment supportra). A supportra való kattintásnál az általános kérdések témakört válaszd, hogy kiderüljön, hol a hiba. Abban tudnak a Kollégák segíteni.
    Legalább 140 karakterben írd le a problémát, és azt az e-mail címet add meg, amelyiken olvasni tudod a válaszukat.

3. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Másik böngészőből sem sikerült . Írok nekik ahogy tanácsoltad.

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnálom, de milyen hibaüzenetet kaptál? Hol, hogyan akadt el a vásárlási folyamat? Ha tudsz képet csinálni róla, az a kollégáknak is segítség lesz, mert a banki oldalra nem látunk és nem is láthatunk bele (és nem is akarunk) adatvédelmi okok miatt.

5. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Szia! A party pörgetéseknél a rendszer nem adja meg amikor új party pörgetés a nyeremény! gaboca1955 ID: 8121341
    Már többször is ellenőriztem!

6. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Képet nem tudok küldeni,de leírom. Két kódot kér a rendszer én mindkettőt beírtam oda ahová kell,és mégis azt írja az üzenet,hogy írjam be újra a kódot,a bank mind a négyszer ugyan azt a kódot küldte sms-ben . Ezt sem értem.Tehát a vésárlási jelszavamat,és az sms kódot is beírtam,de újra kéri,de hova írjam,nincs lehetőség.

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Mi is többször ellenőriztük, és mi magunk is pörgetünk, és még sose volt olyan, hogy nem adta meg a rendszer.
    Kérlek legközelebb írd fel és hozzál képet róla, hogy mennyi volt pörgetés előtt, és utána a party pörgetéseid száma, természetesen azt egy db pörgetést levonva, amit akkor elpörgettél.
    A PP-t már abban a pillanatban hozzáadja a meglévő pörgetéseid számához, amikor elindítod a kereket, mert a rendszer már akkor tudja, hogy hol fog megállni. Lehet, hogy ez téveszt meg, és ebből gondolod, hogy nem változott meg az eredmény, mert amikor ránézel mennyi van, akkor már hozzáadta, csak mi meg továbbra is az animációt figyeljük.
    A kollégám ellenőrzése alapján:
    2021-06-02-án 16:09:54-kor 274 party pörgetéssel rendelkeztél.
    2021-06-02-án 16:10:04-kor pörgettél ismét, és itt kaptál 2 party pörgetést. A pörgetéskor egyet levont a rendszer, ezért így 273 pörgetésed lett. Mivel 2 party pörgetést kipörgettél, lett 275 party pörgetésed.
    Tehát megkaptad, a rendszer jóváírta a party pörgetésedet.

8. Havasi_Gyopár

Szia!
    Akkor ezek szerint sajnos mégsem mondták el rendesen a bankosok a teendőket.
    Idén megváltoztatták a banki oldalról az internetes vásárlási előírásokat.
    Kétfajta kód létezik, a telebanki PIN kód, és a banktól kapott kód. Az előbbit te határozod meg, ha tudsz internet-bankolni, akkor azon a felületen is be tudod állítani. A másik kódot pedig a bank SMS-ben küldi meg.
    Ezeket kell beírni, amikor és ahova kéri a rendszer, a vásárláskor felugró ablakban.
    Ha valamit újra kér, akkor próbálj meg visszamenni a folyamatban, mert akkor valamit kihagytál, vagy nem jól írtál be.

9. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Amikor látom, hogy party pörgetés van a keréken, még pörgetés előtt meg szoktam jegyezni,hogy mennyi van. Ha azt pörgettem pl. a 273 után 272 volt. Most van 250.

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Én nem vitatkozom senkivel.
    Hozzál kérlek egy videót arról, amikor szerinted nem adja hozzá, mert utólag mi csak azt látjuk, amit a rendszer kiír az ellenőrző panelon, márpedig az szerint megkaptad, mint mi is, és mindenki más is.

11. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Igy van .pontosan ezt tettem,és már vásároltam ezzel a kártyával ,akkor nem volt gond.Most mit tanácsolsz próbáljam meg úra?

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Moderátortársamnak más teendője adódott.

Azt javaslom, indítsd újra a gépedet, majd kezdeményezd a vásárlást a "kezdetektől" a farmmunkás ikon kattintásával az eventórából.

Lépésről lépésre tedd azt, amit az információkból kiolvasol.

Reméljük, sikerrel jársz.

13. csutak007

csutak007 Haladó

Sziasztok! Elvetettem a kapott kőrózsák magot, csatnival adott 10 azaz tíz darab kőrózsát!! Ügyi!

14. mamarygen

Szia!

Tudnál infót adni, mely farmnév, milyen ID-szám az, amely farmnál ezt az állapotot tapasztaltad?

Mikor ültetted el a Termelői üzletelés event kezdő magjait? Mit használtál hozzá, milyen gyorsítót adtál a vetést követően?

Köszönöm, ha ezekkel az információkkal segítesz a helyzet elemzéséhez.

15. csutak007

csutak007 Haladó

Kb. 15 óra magasságában ültettem el a magokat, mindennel megszórva, (víz, trágya, szupitrágya) És a csatni pedig állandóan üzemel!!
    id.38344403. Ja és csutak 007 Köszönöm ha rá nézel a farmomra!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.6.21
  16. mamarygen

Szia!

Köszönöm az adataidat.

A csatni valóban üzemel a farmodon.
    10 db szupertrágya is használatba került 2021-06-02-án 15:03:01 órakor.

Amit látni az ellenőrző panelen: a farmodon és a szédült szántón len növény van ültetve 06-02-én 10:33 óráról. Még érésben van ez a növény.
    10 db 1*1-es területen nemrég vetetted el a 10 eventnövényt a főfarmon - kőrózsák - 06-02 17:59:03 órakor.

Csak következtetni tudok, hogy 15:00 órakor megszórtad szupertrágyával a len növényekből a 10 egységnyi területet, hogy a vetést mielőbb elkezdhesd az eventnövénnyel.

A felröppenő mennyiség - márványkő és tengeri só - is erre enged következtetni. Nagyon kevés volt begyűjtve a farmodról ezekből 15:02:24 órakor, és 17:58:37 órakor.

Tehát: a kezdő magkészlet 17:59:03 órakor került először a földbe. Ez az a 10 mag, amit jeleztél. Nem aratásból kaptad.

Ennyit sikerült a rendelkezésre álló információkból összegyűjteni, összeállítani az eventes dolgokhoz, a történések kronológiáját követve.

17. csutak007

csutak007 Haladó

Köszönöm!! Valszeg ez már az időskori elbutulás jele nálam!! Felületes, figyelmetlen vok!

18. mamarygen

Dehogy, dehogy!
    Ne bántsd magad!
    Néha nehéz visszaemlékezni, mi is történt itt a játékban.
    Fontosabb dolgok vannak körülöttünk, mint egy kezdő magkészlet kihelyezése.

Időben vagy, meg fogod tudni "csinálni" az eventet, csak a kedved ne hagyd el! :)

csutak007 és jófarmerlány kedveli ezt.
  19. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Sziasztok. Segitséget kérek.nemtalálom a pali étterme kitevőt. ID24400208

20. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám megnézte.
    A Világítótorony területén keresd, a jobb oldalon.

jófarmerlány kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.