Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm válaszodat.Szép napot kívánok

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Havasi Gyopár :)
    Sajnos én sem tudom beadni a középső ablakba a felhőhöz a felröppenőket. Ha megtennétek, hogy megnézitek nagyon megköszönném :)https://kepkuldes.com/images/bc6d2a53f045a7fd614d4c92675fcc17.png

Gazda neve: -gyöngy-581
    ID: 10951777

cili53 kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Gyöngy!
    Pillanatnyilag nincs olyan kolléga a közelben, aki rá tudna nézni a farmodra, illetve az eventablakba.
    Mivel szerencsére hoztad a teljes eventablak képét, nekem feltűnt, mintha az egyik nem került volna beadásra, mert nincs kivilágítva:
    upload_2021-7-16_15-58-39.png ez az enyém, kész, a felhő is megvan. A Tied meg ilyen: upload_2021-7-16_15-59-42.png .

Az utóbbi képkivágás a Te képedről készült. Nézd meg kérlek, hogy az a feladatpont nálad teljesült-e, vagy én nem látok jól?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Köszönöm szépen ezt tegnap kérdeztem a csevegőben, hogy szükséges-e beadni, ha már nincs szükségem az ezüstkulcsra és utána beadtam a fénykókuszokat, tehát elméletileg ennek rendesen kéne világítania :) Megnéztem és igazad van olyan, mintha nem végeztem volna el , de tudom, hogy megkaptam a kulcsot is.[​IMG] Azt hiszem inkább várok a felhőre, nem állok neki újra szaporítani a hiányzó fénykókuszokat, mert a maradék még egyszeri teljesítésre nem lenne elég.
    PS: a kulcs képe a pajtámban az egyéb kategóriában készült.

cili53 kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ami nálad hiányzik a teljesítettek közül, az nem ezüstkulcsot ad. Az ezüstkulcsos ettől jobbra, kicsit fölfelé van.
    Nálad ezt kell kivilágíttatni (a kép az enyémről van) és a Látjuk a fényt! dekort kapod érte.

upload_2021-7-16_16-41-48.png
    Kicseréltem a képet, mert bejelöltem azt is, amelyik az ezüstkulcsot adja.

Utoljára szerkesztett: 16.7.21
    cili53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Köszönöm szépen nagyon megkavart ez az egész, Bontom a bahát és pótolom a fénykókuszt :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Ez a beszéd! Hamar meglesz az! Sok sikert!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. petroncsi0630

petroncsi0630 Fórum-zöldfülű

petroncsi0630 id 43685250

9. -gyöngy-581

Sikerült, nagyon szépen köszönöm, ég középen minden láng, a segítségednek köszönhetően:inlove: Nagyon szép lett:inlove::D:inlove::
    PS: Aktív a felhőm is, minden gond nélkül :)

10. zzanya

zzanya Utánpótlás-írogató

sziasztok kerek segitsegettegnap 4 oratol nem tudok be lepni a farmomra nem tolti be zzanya ID.53533562 koszi

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Annyit sikerült kideríteni, hogy valóban, annak ellenére, hogy mindkét feladat kész, hiányzik kupa.

upload_2021-7-16_18-9-54.png upload_2021-7-16_18-10-53.png
    Egyet viszont megtaláltunk neked, azt törölni kellene, hogy visszakerüljön a menübe, és úgy felrakni a Bölcs tölgy Legendába.
    Mert így csak a kihelyezési területen hat, a Legendában meg a teljes farmra.
    upload_2021-7-16_18-13-2.png Az az egyet még rakd fel kérlek, és még megnézetjük a központtal, hogy mi lehet a probléma.
    Addig türelmedet kérjük, amint lesz válasz, jelentkezünk.

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek takarítsd ki a gépedet CCleanerrel, mert a kolléga gond nélkül be tudott lépni hozzád:
    upload_2021-7-16_18-31-35.png

13. Therebita

Therebita Járnitanuló

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy a horrorparadicsomot(ólat) meg lehet szerezni? Köszönettel: Therebita

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    A Horrorparadicsom egy rém- állat, de pillanatnyilag nem elérhető. Nem megvehető és nem megépíthető.
    Először event nyereményként kaptuk
    Ajándékozási és cserenapon viszont megszerezhető.

Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-51#post-1211679

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. pufac

pufac Járnitanuló

Köszönöm..

16. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

szia! Tisztelettel kérdezném, hogyan jutok horrorparadicsomhoz, a választ előre is köszönöm

17. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok. sajnos nem tudom kiváltani a 3. Piccolo ládát. az első kettőt sikerült, a harmadikat nem engedi annak ellenére, hogy van rá elég csillagos érmém (210 db.) takarítottam a gépet, semmi nem változott. megköszönném, ha vki segítene.
    rybar49 ID 20071891

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern kedveli ezt.
  19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A "Fények ösvénye felhősor"-ból 3 létezik nálam, de a számozásába valami hiba csúszhatott, mert létezik 1 db egyes és 2 db kettes. A hármas szám valamiért nem került kiosztásra. Íme a nálam látható "Fények ösvénye felhősorok" : https://ibb.co/fGdyL74

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.