Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Beváltani csak egy kiválasztott és persze előzőleg az alakzat szerinti lámpásokba való beszállítás után enged csak.
    Tehát ha már beszállítottál, akkor ismét katt az alakzatra, és akkor jelenik meg a beváltási gomb zölden.
    Ezután ismét arra katt, majd a kijövő kis ablakban jóvá kell hagyni a pipára való kattintással.
    Kérlek, légy szíves olvasd el, és csináld végig úgy, ahogy már előzőleg leírtam.
    Ha még mindig nem megy, akkor farmnév és ID szám kell ahhoz, hogy benézhessünk a farmodra.
    Ajánlom figyelmedbe még ezt az írást is, hátha ez is segít: https://board-hu.farmerama.com/thre...-augusztus-csevegő.21440/page-12#post-1216166

2. radóci

radóci Járnitanuló

radóci ID:6556496 vagyok nemrég 17.56 -kor vásároltam Paypal segítségével óriás szupertrágya csomagot 1790 ft-ért,ami nem érkezett meg.

3. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az arra jogosult kollégám ellenőrizte, és az alábbiakat állapította meg:
    Vásárlás ideje: 2021-08-13 17:56:52 óra volt, amely meg is érkezett a farmodra.
    Ezzel a 1350 db-os nagy adag szupertrágyával a készleted: 1717 db lett.
    Mivel elhasználtál belőle már, most van a készleteden 1566 db

upload_2021-8-13_18-38-9.png Itt látható a pillanatnyi készleted.

4. radóci

radóci Járnitanuló

Köszönöm szépen az intézkedést.Szép estét.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Van olyan fám ,hogy boojumfa. Aratom de nem találom ,hogy a piacon vagy hol gyűlik? ID:21206344 Köszönöm a segítséget

6. andzsel

andzsel Törekvő

Sziasztok!
    Lenne nekem is egy kis problémám. Tegnap este megcsináltam egy alakzatot és maradt 5 alakzat. Reggel megint megcsináltam egy alakzatot és megint maradt 5. Nem tudom pontosan, hogy este melyik alakzatot csináltam meg. A beváltás sikerült és az ajándékokat is megkaptam érte. Mégis reggel 6 alakzat volt még hátra.
    Meg tudnátok nézni, hogy mi a probléma nálam?
    Farm nevem: andzsel - ID 42996786
    Köszönöm szépen a segítséget előre is

kelleri kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Nekem sem sikerül a beváltás gombra kattintanom. Amíg a zöld pipa fölött van az egér, addig a beváltás gomb is zöld, de amint a beváltás gomb fölé viszem az egeret, szürke lesz. Próbáltam másik alakzattal is és ugyanaz.
    Csak ki-belépés után működik Minden alakzat beváltásánál ez van, mindkét farmnál ID 11736293 és ID 6595303

9. injah58

injah58 Utánpótlás-írogató

injah58 ID:9684415 Kérnék segítséget mert nem megy

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Leegyszerűsített játékmenet:
    1. Alakzat kiválasztása egérrel való rákattintással, ezzel kiemelkedik kicsit a sorából, megnagyobbodik az alakzat képe.
    2. A kiválasztott alakzathoz tartozó lámpások körül világoskék kör jelenik meg, azokat kell meggyújtanunk a kért event kellékek beszállításával.
    3. Ha az összes, világoskékkel jelölt lámpásba beadtuk amit kért, akkor utána alul ismét katt a teljesített alakzatra (közben nem bóklászunk el az egérrel!) ekkor megjelenik a zöld Beváltás gomb, arra katt, és a kijövő ablakban a pipára való kattintással elfogadjuk az alakzatot.
    Ekkor a bal oldalon azonnal jóvá íródik a minijátékunk, és a nyereményünk is.
    Kérlek, ne kapkodj, mert idő kell, amíg az adatok eljutnak a játék szerveréig.
    Játszd le így a folyamatot, és jó kell, hogy legyen (én is így csinálom).
    Ezt is figyelmedbe ajánlom: https://board-hu.farmerama.com/thre...-augusztus-csevegő.21440/page-12#post-1216166

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Leegyszerűsített játékmenet:
    1. Alakzat kiválasztása egérrel való rákattintással, ezzel kiemelkedik kicsit a sorából, megnagyobbodik az alakzat képe.
    2. A kiválasztott alakzathoz tartozó lámpások körül világoskék kör jelenik meg, azokat kell meggyújtanunk a kért event kellékek beszállításával.
    3. Ha az összes, világoskékkel jelölt lámpásba beadtuk amit kért, akkor utána alul ismét katt a teljesített alakzatra (közben nem bóklászunk el az egérrel!) ekkor megjelenik a zöld Beváltás gomb, arra katt, és a kijövő ablakban a pipára való kattintással elfogadjuk az alakzatot.
    Ekkor a bal oldalon azonnal jóvá íródik a minijátékunk, és a nyereményünk is.
    Kérlek, ne kapkodj, mert idő kell, amíg az adatok eljutnak a játék szerveréig.
    Játszd le így a folyamatot, és jó kell, hogy legyen (én is így csinálom).
    Ezt is figyelmedbe ajánlom:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-augusztus-csevegő.21440/page-12#post-1216166

12. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám ellenőrizte a beadásaidat:
    augusztus 11-én két alakzatot készítettél el - 4. és 5. sorszámúakat,
    augusztus 12-én 7 alakzat készült el: - 12. 7. 3. 6. 9. 1. és 11. (idő sorrendben írva, ezért nem egymást követők az alakzatok számai)
    augusztus 13-án: a 13. sz. alakzat teljesült
    Az ellenőrző panel adatai alapján hiányzik a 15 alakzathoz még 5, azaz a 2, 8, 10, 14, és 15.
    Ezeket kell még teljesítened a befejezésig.

13. andzsel

andzsel Törekvő

Köszönöm szépen a gyors választ.

14. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Köszönöm a segítséged! Jó lett!

15. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szia! Ma reggel 6:00 környékén kiváltottam a SZEZON-üzletbe 10 szezonzsetonért a +1 termesztett növény lehetőséget, viszont többszöri ki-belépésre sem adta meg ezt a lehetőséget, maradt kis kockántként a 4 darab. Hogy lehetséges ez? Köszönöm
    ID:8339551

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

5 zsetonért a nagyobb hozam a fáknál (bónusz+1) lehetőséget váltottad ki. Még 40 perc van hátra a bónuszból, te magad is tudod ellenőrizni.

17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

óóóó..a francba, áttették a helyét,>:(>:(>:( nem ott szokott lenni. Igazad van. Köszönöm szépen a választ.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.21
  18. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Valaki megmutatná hogy milyen a pocok légyfogó?

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérdésed nem a Cseretopikba való ezért áthoztalak ide.
    Kérlek, tanulmányozd a fórum felépítését az aláírásomban lévő linken, mert nem mindegy, mit hová írunk.
    Kérdés, probléma a Segítségkérő topikokba való, a fórum főoldalának közepe táján találod őket.

A kért információról itt olvashatsz:
    Pocok légyfogó>>KATT<<

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Bodza-lány

Bodza-lány Utánpótlás-írogató

Szia!

Köszönöm a tippet, megnéztem ezeket is, amiket jelöltél, mentettem. Kiléptem, majd be és semmi... törölhetetlen a kitett és már lejárt tárgy, mindegyik... :( Azt hiszem az már úgy marad, nem érdekel tovább... Csak bosszantó, de mindegy. Ott nincs event, még az a jó.

,

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.