Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem írtad egyszer sem, hogy milyen dekort próbáljunk törölni Nálad.
    A +-os dekorok azonban géppel nem törölhetők, nehogy véletlenül olyat töröljünk ki, aminek még van "élete".
    Ezeket kézzel kell törölni.
    De ne kis kalapács megjelenését várd, mint a flhőknél, hanem az oldalsó menü használatával tudod ezt megtenni.
    Legalsó Ásó ikon, áthúzott piros körre katt.
    Bepirosodik majd a törölni kívánt ikon, mint mikor földet törölsz kézzel.

2. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Sziasztok.3 farmból 1 tökéletesen működik kettőn viszont nem megy az event.Bele tudnátok nézni? Visszaolvastam tudom hogyan kell és mégsem jó.Még az is érdekelne mi lett az eddig beadott dolgokkal? Elvesztek? Mert akkor esélytelen befejezni. ID 24716160,28304139. köszönöm.

3. Othep

Szia.

Mit jelent az pontosan, hogy nem működik az event?
    Mi az, amit vársz és nem teljesül?

Azt is tudod ugye, hogy egy alakzat teljesítése után az összes lámpa kialszik?

Ha szeretnél ellenőrzést, a 2 db ID számhoz párosíts farmneveket is.

4. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Igen az egyik teljesen jó.ID 24716160 intruferi, ID 28304139 lucifer1964.

5. Othep

A kolléga nem talált semmilyen hibát egyik farmodon sem.

Kérlek, pontosabban írd le mit jelent az, hogy nem működik az event?
    Mi az, amit vársz és nem teljesül?

6. Othep

Szia.

Tehát ha már beszállítottál, akkor ismét katt az alakzatra, és akkor jelenik meg a beváltási gomb zölden.
    Ezután ismét arra katt, majd a kijövő kis ablakban jóvá kell hagyni a pipára való kattintással.
    De ne kapkodj, nem árt minden mozdulat után VÁRNI, hogy reagáljon az eventablak.
    Ha eltűnik a beváltás gomb, akármerre mozdítod az egeret, akkor az alakzat beváltása előtt pedig F5 kellhet.

7. Othep

Szia.

Törlésre került a léghajóról az ajánlatod.
    Mindenképpen, kötelezően takaríts egyet CCLeanerrel!

mandityalexandra kedveli ezt.
  8. Lackóm42

Lackóm42 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A szezon 39. befejeztem, elvileg kaptam jutalmat?.
    Sehol NEM találom a makk-kápolna fát. Ki és belépés után sem.
    Köszi.

Köszi, megtaláltam. Elnézést. Jó északát.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.21
  9. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

Szia! Tegnap megcsináltam a lámpás eventből azt a feladatot aminél telibe-körbe kell beadni és csak egy növényes hiányzott már 509 növény...mára az egész eltünt, mintha semmit nem adtam volna be...Ez hogy ???

10. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép napot!

Van 6 zöld pipám, de egyik sem adja ki a beváltás lehetőséget, vajon miért? ID: 24442836

11. Othep

Szia.

Egy alakzat kirakását követően, az eddig meggyújtott lámpák kialudnak!

Ebből következően a már eddig kirakott összes alakzat is....

De nem veszik el semmi, alul láthatod a teljesített alakzatokat kipipálva:

upload_2021-8-15_9-51-3.png

Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogarak-naplemente-ünnepe-2021-augusztus.21439/

12. Othep

Szia.

Beváltani csak egy kiválasztott és persze előzőleg az alakzat szerinti lámpásokba való beszállítás után enged csak.
    Tehát ha már beszállítottál, akkor ismét katt az alakzatra, és akkor jelenik meg a beváltási gomb zölden.
    Ezután ismét arra katt, majd a kijövő kis ablakban jóvá kell hagyni a pipára való kattintással.

Leegyszerűsített játékmenet:
    1. Alakzat kiválasztása egérrel való rákattintással, ezzel kiemelkedik kicsit a sorából, megnagyobbodik az alakzat képe.
    2. A kiválasztott alakzathoz tartozó lámpások körül világoskék kör jelenik meg, azokat kell meggyújtanunk a kért event kellékek beszállításával.
    3. Ha az összes, világoskékkel jelölt lámpásba beadtuk amit kért, akkor utána alul ismét katt a teljesített alakzatra (közben nem bóklászunk el az egérrel!) ekkor megjelenik a zöld Beváltás gomb, arra katt, és a kijövő ablakban a pipára való kattintással elfogadjuk az alakzatot.
    Ekkor a bal oldalon azonnal jóvá íródik a minijátékunk, és a nyereményünk is.
    Kérlek, ne kapkodj, mert idő kell, amíg az adatok eljutnak a játék szerveréig.

Ezt is figyelmedbe ajánlom: https://board-hu.farmerama.com/thre...-augusztus-csevegő.21440/page-12#post-1216166

13. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

De tegnap ezt az alakzatot nem fejeztem be, i rész hiányzott, az 509 eventnövény része DE MÁRA AZ ELVÉGZETT TÖBBI ELTÜNT, MINTHA SEMMIT NEM ADTAM VOLNA BE A TÖBBI RÉSZBE SEM....Mintha el sem kezdtem volna a többi elveszett !

14. Othep

Kérlek, ne kiabálj!
    Az internetes kommunikációban a csupa nagybetű kiabálásnak számít...

Semmi nem tűnik el a játékban, eventben.
    Kilépés után is égnie kell azoknak a lámpáknak, amelyeket beadtál, és alul újra rá kell kattintatod az alakzatra, ha folytatni akarod a tegnapi/korábbi beadást.
    Ha ellenőrzést szeretnél, adj farnevet és ID-t.
    Amikor érkezik ellenőrzésre jogosult kolléga, megnézzük, milyen beadásokat teljesítettél eddig.

15. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!

Nem kapkodtam, fél órát rajta hagytam az egeret a zöld pipán, de akkor sem jelenik meg a beváltás gomb! Valaki beváltaná nekem?
    Így semmi értelme az eventnek!

16. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot!
    Keresem a hajótöröttek szigetét,de nem találom.Kérek egy kis segítséget.

17. Othep

18. Othep

Kollégám ellenőrizte, mi a helyzet Nálad:

8 alakzat rendelkezik pipával, ezeknek a nyereményeit már átvetted.

Az alsó sorban látni, hogy mely alakzatok következhetnek, de ott még az egyes lámpások nem világítanak a játéktéren.
    A képen a 15. alakzatot választotta a kolléga, ott kiemelkedő az alsó ikon.
    Egyenként kellene a beadást teljesítened azokon a kis lámpásokon, melyek körül a kék kör látszik. (ezek az alakzat tartozékai). Narancsos lesz a lámpás, majd ha beadod a kelléket, akkor erősebb sárga fény maradóan látszik majd.)
    Nem lehet mindegyiket kivilágítani Nálad még, hiányzik hozzá hátizsák, eventnövény is.
    Várd meg a kellékek elkészültét, és ha mindegyik kész az ábrához, akkor add le sorban a lámpákhoz a kért dolgokat, hogy az alakzat nyereménye is kattintható legyen.

upload_2021-8-15_12-43-16.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Sziasztok!
    A trópusi ajándékozásnál nem tudom,hogy miből lehet választani,mert csak a szokásos küldhetö ajándékok táblája jelenik meg,(és ,hogy miből válasszak fogalmam nincs)és a szomszédoktól sem kaptam -különleges ajándékot.-vagy aki az első nap nem küldött semmit az lemaradt?
    Várom válaszotokat,köszönettel :Theeme

20. Othep

Szia.

Az event keddig fog tartani.
    Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/trópusi-ajándékozás-2021-augusztus.21442/
    Az eddig eltelt napokról sajnos valóban lemaradtál.
    A küldhető ajándékokat a Szezonális fülön keresd, ahol a felröpik is vannak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.