Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

A kollégám járt nálad. A kép nálad készült...
    upload_2021-8-25_20-48-44.png
    Gond nélkül tudott volna csatnit főzni. Szóval nálad van a probléma!
    Kérlek takarítsd ki a gépedet alaposan, CCleaner-rel.

Nagyii58 kedveli ezt.
  2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Frisitem frisíttem de nem változik semmi Pár esetbe mutatja hogy arathatom Le is aratom de lejön atöbbi is

rjolka kedveli ezt.
  3. milanzs

milanzs Fórumelemző

Az megjelenítési probléma, hogy a fáim úgy néznek ki, mintha beértek volna, de van még mindegyiknek több órája?

rjolka és melcsi67 kedveli ezt.
  4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, sajnos ez egy megjelenítési probléma, amely ma délután lépett fel.
    A központban tudnak a hibáról, javítani fogják.
    Amíg az megtörténik, türelmet kérünk.

vampire_hunter kedveli ezt.
  5. milanzs

milanzs Fórumelemző

Rendben, köszönöm!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. durnieva

durnieva Fórummogul

nálam is ua a helyet ráadásul beraktam egy 100xos bonuszt a fatermésre azzal vajon mi lesz? ID40620183

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mi köze van egy megjelenítési problémának (fa kinézete), ahhoz, hogy még nem érett be / van bónuszod?
    Egy kinézetbeli probléma miatt nem fog a fa korábban beérni, mint ahogy letelik az érési ideje.

kevinerika52 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. durnieva

durnieva Fórummogul

Szia tegnap este óta bekellet volna érnie midig reggel mikor elkezdem be van érve most meg mégminfig órk vannak a beérésig és ez az idő nem változik ma kb7kor ültem a géphez és ugyan azt az időt mutatja egy perc eltelte nélkülID40620183

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Érési ciklust nem érinti a probléma, hisz vizuális probléma van. Folyamatosan azt mutatja, hogy be van érve, miközben nem.
    Érése viszont valódi, itt nincs hiba.

irkuvasz kedveli ezt.
  10. TrBebe2000

TrBebe2000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam sajnos a megjelenítési hiba mellett, ami a területeket is érinti, a Valdemárnál sem működik a muszklimérő alsó skálája, átugorja ezt a lépést.

szöszi50 kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Minden mini-játékozás előtt célszerű alapos takarítást végezni Ccleanerrel a gépünkön, mert a játékban elérhető pontszámot is jelentősen javíthatja, ugyanazon körülmények mellett.
    Másik dolog, a grafikai beállítás. Ugyancsak alapvető dolog, hogy legalább a minijáték idején a Játék beállításainál, a Standard fülön grafikai beállítás minimum "jobb", de inkább "magas" legyen.
    upload_2021-8-26_13-43-3.png

12. BerkiMami

BerkiMami Fórum-zöldfülű

Sziasztok nem tudom a gyümölcs fákat beszedni be van érve ki irja hogy van még 1orája.

13. Havasi_Gyopár

Szia BerkiMami!
    Sajnos ez a megjelenítési hiba is még javítás előtt áll.
    Kérlek mindig vidd a learatni szándékolt termés fölé az egeret, mert az a helyes idő a beérettségre, ill. ott látod hitelesen az aratásig még hátralevő időt, ami az egér mozgatása révén a szövegbuborékban megjelenik.
    A javítás elvégzéséig türelmet kérünk.

14. Jegkorsz

Jegkorsz Fórum-zöldfülű

Ma reggel kézi aratás közben csak úgy előjött egy kis háromszög benne a cumival, és ez az egész farm közepén.Bárhova lépek az ott van és nem tűnik el.Már ez nem először fordul elő, de hosszú idő után, ha jól emlékezem event végén eltűnik.Nagyon zavaró aratás közben.
    ID:1362972

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

16. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Sziasztok! Nálam már harmadik napja jelentkezik a megjelenési hiba ( fák beértek - látszatra, a földeken van amikor csak a felén érett be - szintén látszatra, de a teljes aratható ), de amióta ez fellépet egyes dokorok is változtak, pl.: Varázsfa eredeti kinézettel, Farmaranyfa teteje arany színű volt beéréskor még tegnap, ma már nem. Viszont a kitett zászlók nem lobognak, a Ragyogó tűzijáték ágyú meg sem moccan, Paszulyon a Körhintám nem forog. Egyik kedvencem a Csillagbokor, de sajnos az se "működik", így ki se teszem. Esetleg valamikor életre fognak kelni? Jegkorsz gazda által jelzett cumis háromszög megjelenését hónapok óta tapasztalom, egy frissítéssel eltűnik.

17. marcsika40

marcsika40 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan gondom akadt,hogy szerettem volna egy party pöris dekor megvásárolni ,mert hiányzik a felhőmről. Sajnos hiába lapoztam többször is át a vásárolható dekorokat nincs közte a VÍZICSÚZDA dekor. Másik farmomon ott van,ezen a kis farmon nincs. Szeretném a foghíjas felhőmre megvenni ,kérem nézzetek utána miért nincs a vásárolható dekorok között. id:1820142 játékos nevem marcsika40 Segítségeteket előre is köszönöm.

18. Csocsoovb

Szia!

Ezek megjelenítési problémák, amivel jelenleg is foglalkozna az illetékesek. Az egyik javítása sajnos a másik rovására ment, így visszatért egy régebbi probléma... Nehezen találják a bonyolult probléma tökéletes javításának receptjét.

-vadocka70- kedveli ezt.
  19. Csocsoovb

Szia!

Valamikor már vásárolhattál egy ilyen dekort, ezért nem találod a megvásárolható elemeknél.
    Ellenben ha körbenézel a kincses szigeten, meg fogod találni.

20. marcsika40

marcsika40 Fórum-zöldfülű

Szia:) Köszönöm a gyors választ. Nem emlékszem,hogy régebben vásároltam volna ,ami a Kincses szigeten van,azt direkt levettem a felhőről,hogy tudjak trágya dombos ládát gyűjteni. A mostani akcióval BIZTOS,hogy nem vettem ilyen dekort. Ezek szerint ha réges-régen szintén ilyen akcsión belűl már vettem,a mostaniba már bele sem teszik?Üdv: marcsika40

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.