Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szép estét kívánok mindenkinek. Az új Gazdaköriben szerepel 2 db új fa. Hol lehet rá szert tenni?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

3. katuska47

katuska47 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ .

4. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem. a párom és én egy egy farmon játszunk ma 2 óra körül vettünk 5 ,5 titokfát bahára és farmra , majd újabb 20, 20 darabot . sajnos a a bahán az 5 db nincs meg és a farmon is csak 3 ... kellett közbe frissítenem egyszer , valaki esetleg utána tudna nézni mi törtnét a fákkal? a későbbi 20,20 darab az megvan . előre is köszönöm a segítséget

5. -East17-

Szia!

Pontos ID szám alapján tudjuk ellenőrizni.

6. Pomodoro54

Pomodoro54 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Két kérdésem lenne. A szomszédaim miért a Bahamán való szintlépésem után kapnak TP-t illetve értesítést? (Farm:96, Baha: 240)Honnan tudnék a felhősorra 2*1-es kitehetőt szerezni?

7. -East17-

Szia!

Nem a baha szintlépésed után kapják a pontokat, ez sosem volt így. A felhőre vagy a Gazdaboltban nézhetsz valami kitehetőt, vagy valamelyik event során szerezhetsz, ha olyan a jutalom. Például Teliholdkor a Múmiamedve.

8. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

Gazda: kicsi_66ID: 38095885
    köszönöm szépen

9. Pomodoro54

Pomodoro54 Fórum-zöldfülű

Köszi! Azért ez elég fura. Családon belül 2 farmunk van. Saját szememmel láttam, hogy a "szomszéd" begyűjti a pontokat, mivel egy gépen játszunk. Tegnap léptem szintet a Bahan, a normál farmon meg vagy 1-1,5 hónapja. Egy személyesen ismeretlen szomszéd meg üzenetben gratulál ilyenkor. Abban nem vagyok biztos, hogy jóváíródott a TP, nem figyeltem, de a szokásos módon megjelent (zöld csillag a szomszédsoron) nála a szintlépésem.

10. trpikt

trpikt Fórum-zöldfülű

segitséget szeretnék kérni 170.szinten vagyok és nem enged a kamrákba bejutnom mindenhova azt irja váltsam ki a belépést de már
    kiváltottam a régiekhez sem enged hozzá mit tegyek?

11. -East17-

A szigetes titokcsemetéből összesen 35 darabot vettél, ebből már kifejlődött/learattad 15 darab, a többi 20 a szigeten van.
    A farmosból vásároltál 38 darabot, amiből 20 már kikelt, learattad, a többi a farmodon áll, beszedésre várva.

12. -East17-

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

13. -East17-

Ez egy létező, néha előforduló megjelenítési hiba. Azt is megfigyelheted, hogy ebben az esetben csak néhány száz TP-t ad, nem a megfelelő összeget. A majdani szintlépésed után a többieknek járó valódi pontmennyiséget nem befolyásolja.

14. kbukoci

kbukoci Junior szaki

Szia !
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a piacon kívül piknik takaróhoz jutni? Ügy emlékszem, volt régebben egy event, amikor ezt meg lehetett szerezni, de akkor úgy emlékszem ezt be is kellett adni az eventbe.

15. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

köszönöm szépen . :) most már tudom mi történt :)

16. -East17-

Szia!

Amennyiben azt az eventet nem teljesítetted, akkor nincs Textilmalmod ami gyártaná. Így marad a piac. Abban az eventben valóban volt ideiglenes ól amit be kellett adni, de a végén kaptunk érte állandó terményeset.

17. kriszti72

kriszti72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A kincses sziget és a kikötő hogy működik? Vagy a kettő egy és ugyanaz. Mert nem enged belépni a kikötőre, csak a kincses szigetre.

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kriszti72!

A Kikötő és a Kincses sziget két különböző dolog.
    A Kincses szigetre először csak a Kikötőn keresztül, és egy feladatsor teljesítésével juthatsz el.

Minderről >>> ITT <<< olvashatsz.

19. SzépViki

SzépViki Fórum-zöldfülű

köszönöm a választ! a léghajón kerestem!

20. -mj79-

-mj79- Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Farmaranyvásárlással kapcsolatban lenne kérdésem. Ma rendeltem összesen 450 FA-t Paysafecard-dal. Úgy tudom 300 FA rendelése fölött Páncél Panni-t, vagy Tyúktojást ad a rendszer. Ez véletlenszerű, és csak egyösszegű 300 FA-os csomag vásárlására vonatkozik, vagy ha 3X150 FA-t rendelek egy tranzakcióval akkor is kaphatok?

Köszönöm a választ előre is.

Üdv. -mj79-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.