Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Most lesz munkás előfizetés
    Lesz hó végén is? (Régebben akkor szokott lenni)

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz mamóka1cc!
    Sajnos annyira előre nem kapunk információt a különböző akciókról.
    Nem veszik el az előfizetés hatálya, ha egy meglévő mellé veszünk másikat, mert a kettő hatóideje összeadódik, vagyis hozzáíródik a már élő előfizetéshez, meghosszabbítva azt.
    Ezért biztosabbnak tűnik, ha módodban áll, és akarod, hogy legyen, ha most veszed meg.
    Kár nem ér, mert így is, úgy is élni fog az összesített ideig a szezonmunkás előfizetésed.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszönöm

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Mert drukkoltál, sikerült mindent megoldani, most már remekül tudom még a kis farmok jelszóit is menteni. A játék meg hasonlíthatatlanul jobb, mint az elöző volt Köszönöm a tanácsokat és minden jót kívánok.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Szervusz Vilmos05!
    Nagyon örülök, hogy sikerült megoldani!
    További sikeres játékot!

6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia modi! :)
    Tegnap óta lehetetlen küldetés játékra bírni Ingridet.Amint eldobja a baltáját,lefagy a játék,és csak a gép kikapcsolásával lehet szabadulni ebből a kalodából.A próbajátékot 4.próbálkozásra,4-szeri kikapcsolás után sikerült megcsinálni.Hát nem tudom,hogy szeretném e
    végig ezzel a módszerrel lejátszani a 30 játékot.És mint az event csevegőben olvashattuk,nem én vagyok az egyedüli szerencsés,
    akinek ez a probléma felmerült.
    Előre is köszönöm,hogy foglalkoztok velem!
    csopke1 ID:10574841

7. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A visszajelzések alapján nem tapasztalunk ilyen folyamatos lefagyásos problémákat!
    Kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden.
    Az imént játszottam 3 minijátékot, az általad leírt problémát nem tapasztaltam. Gond nélkül ment, lefagyás mentesen.

zsani_apja kedveli ezt.
  8. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Szia!
    Lehet, hogy nem folyamatos, de bizony előfordul. 7 óra körül az egyik farmon valóban simán lejátszottam 6 játékot, 8 körül az egyik kis farmon a próbajátékot nem sikerült befejezni 3x-i ki-be kapcsolás, tisztítás után sem. Az imént pedig ezen a farmon akartam dobálózni, amíg beérik az eventnövény, de el sem indul.

9. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kérlek ellenőrizd a beállításaidat, ugyanis a minijátékokhoz a grafikai beállítást "magas" fokozatúra kell állítani.
    A játék beállításait itt tudod megnézni, ill. módosítani: farmablak jobb felső sarkánál kattints a fogaskerék párra, a lenyíló kis ablak bal oldali oszlopán alul a villáskulcsra szintén kattints rá, ekkor kijön a játék beállításai ablak, és a standard fülön a jobb felső részen a grafikai beállításokat "magasra" kell állítani.
    Az ablakból való kilépés előtt ne felejts el a "Mentés" gombra rákattintani.

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Nemrég szervizelték,újra telepítették,valamint az előbb lefuttattam egy tisztító programot,Sajnos az eredmény ugyan az,lefagyott a gép.
    Úgy látszik Ingrid nem szeret engem.Na mindegy!Köszönöm hogy megnézted!

zsani_apja kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám dolgozni ment, így én írok most neked.
    Nem írtad, hogy weben, vagy kliensben játszol-e?
    Ha weben, akkor nézd meg kérlek másik böngészőben, ha meg kliensben, akkor töröld a meglévőt, de mindenhonnan: a vezérlőpultból, a letöltési mappából, meg a Lomtárból is, és telepítsd újra.
    Az újra telepítés előtt végezz egy CCleanerezést még.
    Remélem, hogy javul a helyzet.

-ágianyu33-, csopke1 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia Havasi_Gyopár! :)
    Köszönöm hogy segíteni szeretnél! Ezért jöttem írni,mert ha nyafogni jöttem,most hogy sikerült megoldani,pláne jövök!! :D
    Eddig weben játszottam,a klienst nem nagyon szerettem,de gondoltam megpróbálom.És bejött.Szóval köszönöm a segítséget,kedvességet,mégsem megyek szabira 1 hétre! :)

13. Havasi_Gyopár

Szia!
    Örülök, hogy sikerült!
    Nagyon helyes! Dologidőben nem megyünk szabadságra! :D
    Kár lenne kihagyni ezeket a jó kis nyereményeket! ;)

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és csopke1 kedveli ezt.
  14. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Szia!
    Köszönöm szépen segíteni akarásod, de a grafika már "régen" (mióta többek panaszára megoldásként ajánlottátok) "magas"ra van állítva és mentve. Az előző eventnél a kliens-sel volt hasonló gondom,azóta Web-en farmozok. Majd holnap megpróbálom kliens-el, hátha most az jön be.
    Szép estét!

Ui: Elnézést, a fél 1-es aratáskor csak arattam-vetettem, nem jöttem a fórumra, mert "oltakozni" mentem.

GA-BI-O-Farm és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot. Sajnálattal vettem észre, hogy hiába van telitalálatom csak 15 csillagot ad. Első alkalommal kaptam egy nagyobb db számot, de már tegnap óta csak a 15 db ad bármi az eredmény. Kérlek nézzétek meg.
    ID38179666

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez így van rendjén, így is szerepel az információ az event részletes ismertetőjében.

Bal oldali oszlop: telitalálat száma a "próbálkozások" alapján
    Középső oszlop: Egyszeri jutalom a telitalálat alapján – ez a jutalom csak egyszer kerül kiosztásra.
    Jobb oldali oszlop: További jutalom – ez a jutalom ismétlődő, többször is elérhető a minijátékok teljesítése során.

15 csillagos érmét minden lejátszott minijáték után kapunk, az elért eredménytől függetlenül.

https://board-hu.farmerama.com/threads/viking-saga-xii.21550/

17. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Ezt én értem hogy próbálkozás után 15 ad, de ha a második próbálkozás után teletalálat van nem100 kéne adnia?

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Nem, az egyetlen 1x jár csak, utána "basic" alapjutalom (15 csillag) + a láda ami az utolsó oszlopban van.

19. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Tehát ha telitalálatom van ugyanazon a szinten ahol már 1-szer volt, többször nem jár. Jól értem?

Ebben az esetben esélytelen több ajándékot kivenni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.9.21
  20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretnék választ kapni, hogy mire jó az a "fejlesztés", hogy a ládák bontásánál nem mutatja a normál pörgetések számát? Szükséges hogy a játékosok túllépjék a maximális 99-et? CCleaner és a Wise Care 365-tel teljes géptakarítást végeztem. Majd beléptem a Farmeramába és a ládákból szeretném a forgatásokat kivenni az aratás előtt, de nem mutatja, hogy mennyi forgatás áll a rendelkezésemre. Itt egy kép róla : [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.