Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magika

magika Fórum nagymestere

Talán változott valami. Most már megkaptam a napi ajándékom. 75 % tp. most folytatom a játékot, ameddig megy.

szöszi50 kedveli ezt.
  2. melcsi67

melcsi67 Haladó

Szia,nálam ugyanez,órák óta kínlódok!Mindennel próbálkozom (Chrome,Edge,Firefox),borzalom! Hiányoznak a grafikák,nyögve tölt be,stb....:(

szöszi50 kedveli ezt.
  3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Neked is az alábbiakat tudom javasolni.
    Géptakarítás, böngészőváltás, kliens.

melcsi67 kedveli ezt.
  4. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép napot! Mit jelent az a Teliholdon, hogy "Várj a következő szezonig"? Köszi. Az arató nem kedveli a paszulyt sem, mejd holnap biztosan jó lesz, eddig nem volt vele gond.

szöszi50 kedveli ezt.
  5. Swallow

Szia!

A szezon és a teliholdas kert, két egymástól távol lévő dolog.
    upload_2021-10-7_11-43-8.png
    Mi a problémád a paszullyal pontosan?
    A paszulyt a sima arató nem szedi le, csak a paszulypatrónussal lehet learatni.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. marina1950

marina1950 Junior szaki

Ahogy letelt az 1 órás kupon, máris megnyílt a paszuly, előtte csak töltött ezerrel.Korábban több órás kuponnal is learatható volt.A Teliholdas kertben volt a szezon tábla, a másikon meg lehetett nyitni és ott beadtam , amit lehetett. Reggel óta a Kliens is csak töltött.Lehet, hogy csak nálam volt megjelenítési hiba, már tudom, hol fogok legközelebb event növényt beadni.

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia marina1950!
    A kliens akadálytalanul működik nálam reggel óta, hisz reggel is arattam, meg azóta is.
    Olyan előfordul, hogy éppen akkor töltenek le valamit a központból, amely pillanatban bármelyikünk rákattint a belépésre, és összeakadnak az infók. Ilyenkor célszerűbb megismételni a belépési folyamatot, mint várni arra, hogy a virágpörgés megszűnjön.

upload_2021-10-7_14-53-36.png upload_2021-10-7_15-3-11.png
    Ha a Hirdetőtáblára kattintasz, akkor, mivel az a szezonnal összefüggően informál bennünket, akkor értelemszerűen, mivel most két szezon között vagyunk, azt jeleníti meg, hiszen, a következő szezon az előzetes eventnaptár szerint 10.09.-én kezdődik, tehát várnunk kell rá.
    Az event bejárata viszont a szezonos Hirdetőtábla mellett levő, narancssárga színnel keretezett állatkákra kattintva nyílik meg, és ott adhatod be az eventkellékeket.
    Ezen kívül természetesen, mint mindig, a farmra való belépéskor megjelenő, eseményjelző, nagy hirdetőtáblánál, és az event óránál is be tudsz lépni az event ablakba.

8. marina1950

marina1950 Junior szaki

Köszönöm.

9. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

ég mindig rosszul mutatja a termóföldek be érését Van amit rendesen mutatja hogy be érett a termés van amit nem meddig kell rá várni hogy rendbe jöjjön a farm Már elég régóta hibás Válaszod köszi

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Sajnos nem rajtunk múlik a hibás megjelenítések javítása, sem azok időbeli besorolása. A központban tudnak róla, reméljük, hogy mielőbb javítják, addig is türelmet kérünk.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Szia! Kérlek benneteket segitsetek megkeresni az ünnepi szellem kitevöt

Sajnos előbb nem irtam le az ID számomat. afranya1945 ID24400208.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.10.21
  12. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az arra jogosult kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy a Kísértetjárta kúriában, jobbra, a felső sorok vége körül találod a dekort.

13. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Köszönöm!

14. stefi49

stefi49 Haladó

Szia Azt szeretném meg kérdezni hol találom a szivárvány pisztráng medúzát?

15. Swallow

Szia!

A szivárványos pisztráng a legújabb farmos állat. A 2021. Vadon állatai XV. eventből lehet megszerezni.
    Szivárványospisztráng-medence
    Gazdaboltban nem megvehető.
    Szükséges szint: 3. szint a farmon
    Tárgy mérete: 2x2

Kép
    ............................
    NévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Szivárványospisztráng-medenceTermény: 1 szivárványos pisztráng
    Érési idő: 8 óra
    Tapasztalatpont: 80 TP
    Trágya mennyisége: 2db
    - 2021. Vadon állati XV. event idején eventnyereményként-
    Szivárványos pisztráng medúza pedig nincs, nem is volt!

stefi49 kedveli ezt.
  16. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Szervusztok!
    Kérhetem, hogy nézzetek rá a farmomra? - nem akarom elhinni, hogy nincs teliholdas gazdaköri feladatom egy sem.
    Lehet, hogy csak valamiért nem mutatkozik?
    Köszönöm szépen!
    ideals2011 ID: 27170900

17. Swallow

Szia!

Ezt magad is ellenőrizheted.:)
    Bemész a gazdakörbe. Majd lenyitod a teljesíthető sorok oszlopot. Utána megkeresed a rémtök ikont, ha szürke akkor nincs befejésre váró teliholdas feladatsorod.
    upload_2021-10-8_10-43-55.png

ideals2011 kedveli ezt.
  18. stefi49

stefi49 Haladó

Rendben hogy medence elírtam.A játékban megszereztem de hol találom. Köszönöm

19. Swallow

A fő farmon keresd, ha valóban megszerezted.:)

20. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Köszi, aranyos vagy! :)
    Én is ilyennek láttam, csak nem akarom elhinni... - azt gondoltam, esetleg valami hiba történt, de ezek szerint nagyon szorgalmas voltam. Mondjuk, majdnem minden pályámon fogyóban van, úgy látszik, ez tényleg okés.
    Köszönöm szépen, kellemes hétvégét! :):):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.