Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Pedig nincs semmi baj az eventtel.
    Kliensen és webes verzióban is a helyén van nálam az eventbejárat.
    Sajnos akkor Nálad a hiba... :(

Tégy meg egy CCleaner-es takarítást, kérlek.
    Ha nem kliensen játszol, akkor válts böngészőt.
    Kapcsold ki a gépedet, és a routert, majd pár perc pihenő után kapcsold vissza ezeket.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

Szia! Tisztelettel kérdezném hogy mennyi az az idő hogy üresen nem gazosodik be a földem hol találok erről valami információt, Sajnos egészségi problémák miatt szünetelni szeretném viszont a kertjeimet három is van nem szeretném elveszíteni, 8 éví munkám van benne. Kérlek segíts, Előre is köszönöm .

3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Szép estét kívánok mindenkinek:)
    Most néztem meg a hiányos felhőket, és ott azt találtam, hogy a Kisérteties időutazás felhősor 2-höz tartozó dekorok nincsenek meg nekem. Ez nem tudom, hogy lehetséges, mert az eventet idő előtt befejeztem. Kellett volna kapnom a három dekort:
    Otthonos denevérvár, Inspiráló szellemtánc, és a Rend a lelke mindennek.

Egyetlen dekor van ezekből meg, amit csillagért vettem a másik kettővel együtt, de ezt nem lehet feltenni a felhőre. Ez a: Rend a lelke mindennek 1. dekor, amihez fejlesztés is van. Vele együtt vettem meg a két másik dekort is: Denevérvár+fejlesztés, Szellemtánc+fejlesztés. Ezek megvannak.

Kérem segítsetek, hogy mi történhetett nálam. Nem is kaptam meg a felhőre való dekorokat, vagy hova lettek ?
    Üdv: Zsófi
    ID: 324 647 5

4. Othep

Szia,

Elvileg az eventben megkaptuk a fejlesztéseket.
    Alapokat ezekhez ki kellett váltanod az eventboltból Csillagos érmékért: Rend a lelke mindennek, Denevérvár, Szellemtánc.
    Majd az alapokat kitenni üres területre, rájuk húzni a fejlesztéseket.
    Így lettek: Rend a lelke mindennek 1., Otthonos Denevérvár és Inspiráló szellemtánc dekorok.
    Az így keletkezett fejlesztett dekorokat törölni kellett volna, és a menüből felrakni a felhőkre.

Nézz körül, hogy nem raktad-e ki valahová az alapokat, vagy a már fejlesztett dekorokat, ha emlékeid szerint mindent kiváltottál.
    És csak fejlesztett, területről törölt dekort tudsz a felhőre rakni.

Zsófi0101 kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Már nagyon régen nincs gazosodás.
    A farmjaidat nem fogod elveszíteni, meg fognak várni.
    Itt olvashatsz a távollétről (katt): Távollét, vakáció
    Mielőbbi gyógyulást kívánok! :)

Kuzdern kedveli ezt.
  6. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Szia! a tűz és kénkő event kitehetőivel nem boldogulok , nem tudom kirakni. A gonosz vizek buborék játékot nem tudom megnyitni. Az előző event felhőt is bebuktam. Most a segítségedet kérném és a türelmed: nem tudom mit nem csinálok jol? id:5689256

7. borbandig

borbandig Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt olvastam valahol a fórumon, hogy az éjféli gyümölcs növeli a Teliholdas területen a betakarítás mennyiségét, ha igen ez hogy működik?

8. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Szia kedves Othep :)
    Köszönöm szépen a válaszodat. Azt történt, hogy nem tettem ki a dekorokat és a fejlesztésüket. Most viszont igen, ahogy mondtad. Le is szedtem őket, és már a felhőn vannak. Hálás köszönet ismét a segítségedért.
    További szép estét kívánok neked:)
    Zsófi

Othep és jófarmerlány kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Sokat segítene, ha tudnám, mi nem megy, mivel próbálkoztál már.
    De megpróbálok segíteni.

A Gonosz vizek eventet úgy kezdjük el, hogy a középső buborékra kattintunk, és beadunk egy medvét (olyan állatot, amit ólban termelünk).
    Oldalt ki is írja a játék, ha a buborékra húzod az egered, hogy: "Használd a különleges buborékot"
    Ide kell a medve.

Tűz és kénkő event:
    Mit jelent az, hogy nem tudod a kitehetőket kirakni.
    Hova szeretnéd tenni őket? Fel a felhőpamacsokra?

Figyelj arra, hogy a dekorok ne legyenek kinn termőföldön (ilyenkor azt írja a játék, hogy nincs a dekor az eszköztáradban)
    Csak a Láda/Váza ikon alól tud a játék felhőre pakolni.
    Arra is ügyelj, hogy most 2 felhőt szerezhetünk.
    Amelyiket a 18. etetés után, az nem tematikus, azaz bármilyen dekor jó rá.
    Ilyenkor katt a pamacsra, megnyílik a Láda ikon és választhatsz a dekorjaidból.
    Az 59. etetés után szerezhető felhő az tematikus, rajta is van a szürke körvonala a dekoroknak.
    Erre mondtam, hogy csak a Láda ikon alól lehet őket felhőre tenni, ne legyenek kinn termőföldön. Töröld őket onnan.
    Írd meg, sikerült-e segítenem! :)

10. Othep

Örülök, hogy megoldódott! :)
    Legyen szép estéd Neked is! :)

11. Othep

Szia.

Ez egyáltalán nincs így, hol olvastad ezt?

Az Éjféli gyümölcs csupán egy fatermés, feladatokba lehet beadni.

Itt találhatók a Teliholdas területeken ható bónuszok:

Teliholdas területre ható bónuszok
    Hol?TPTermésIdő
    Teliholdas területekenKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    .

A teljes Bónuszlexikon pedig a linken: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. belovics57

belovics57 Járnitanuló

A buborékoknál a középső ládára kattintva alul kiírja ,de szürke a mező és nincs tovább. A kitehetőket nem tudom a felhőre kirakni mert az event ablakot adja be mintha nem lenne meg a dekorom.

13. borbandig

borbandig Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!
    Lehet valamit rosszul értettem.
    Én is néztem itt a bónuszoknál, de nem találtam, ezért kérdeztem rá.

Othep kedveli ezt.
  14. Othep

Kollégám ellenőrizte, mi a helyzet a farmodon:

upload_2021-10-23_21-7-17.png

Jobb oldalt a szöveges mezőt kell figyelned.
    Ha kattintható (zöld) a kapcsoló, akkor nyomjál rá!
    Ezzel indul az óra, amivel 23 óra múlva ismét kapsz majd csaliládát, amit bonthatsz a horgászat felirat alatti ablakból.

Kérlek, tanulmányozd át az event menetét: https://board-hu.farmerama.com/threads/gonosz-vizek-eventeken-átívelő-horgászós-event-2021-október.21651/

Kénkő event:

Hány etetést teljesítettél a Tűz és kénkő eventen?
    Az első felhősor eléréséhez 18 darab etetést kell elérnünk, a második felhősorhoz 70 darab etetés szükséges.
    Olyankor dob vissza az eventablakra a játék, ha nem teljesítettél minden feltételt.
    És még nem teljesítettél 70 etetést a 2. felhősorhoz.

Az első felhőre bármilyen, a méretnek megfelelő elem rápakolható, amit ajánl a rendszer ...
    A felhősoroknál a nagyító ikonra kattintással a felhősor nevét írd be, előhozza, azt fel tudod pakolni olyan dekorjaiddal, amik szabad felhasználásúak, de ne a 2. felhősorosakat tedd oda, mert onnan hiányozni fognak...

15. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Üdv.Olyan gondom van hogy szeretném visszavonni a csere ajánlatomat,de nem megy!Már többször ki-be léptem de nem történik semmi.

16. Othep

Szia.

Én nem tapasztaltam ezt a hibát.
    Webes verzióval vagy klienssel játszol?
    Böngészőváltással és/vagy CCleaner-es tisztítással próbálkoztál már?

17. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

A takarítás soha nem oldotta meg a problémákat,mind két verziót kipróbáltam,és nem működik.Nem tudom az ajánlatot törölni,egyiket se mert 2 van.Töröltem,másik gépen a klienssel léptem be,de semmi.Na az egyik ajánlatot már tudtam,a másikat nem lehet.

Utoljára szerkesztett: 24.10.21
  18. Othep

Megtennéd, hogy adsz farmnevet és ID-t?
    Anélkül semmit se tudunk tenni... :)

19. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Üdv. mindenkinek! Szeretném megkérdezni, hol tudok horror paradicsomot szerezni? Megnéztem a Jack boltjában, de nem találtam. Lehet, hogy már valaki kérdezte, elnézést, de nem találtam, ezért írtam most le. Megköszönném a segítséget.
    Kaszakő47

20. Othep

Szia.

Pillanatnyilag nem elérhető ez a rémséges állat.
    De szerencsére Csereevent van, próbálj meg most szerezni belőle.

Infók az óljáról: https://board-hu.farmerama.com/thre...-és-ólak-a-játékban.16260/page-7#post-1005471

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.