Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Megnéztem, hát közel sem ideális működésű a gazdaköri, nem tudom mi lehet a baja.
    Szóval megnyitom, akkor 30-60 mp mire betölt. Bedobja jobb oldalt az egyik gazdaköri feladatot, bal oldalt a lista üres marad. Akkor bal fent a szűrőkkel átállítod másikra, majd vissza, akkor megmutatja, hogy tényleg 2 aktív feladatod van.

-sanele- kedveli ezt.
  2. .Shinari.

.Shinari. Haladó

Mindegy,köszi azért, már lassan megszokom,de hogy csak ennél az egy farmomnál csinálja,mondjuk ez a legnagyobb és legrégebbim :)

3. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Miért nem tudom beváltani az ajándék kódot kiirja hogy nem találhatö Válaszod köszi

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia TOPI41!
    Két fajta ajándék kód van forgalomban pillanatnyilag.
    Az egyik az, amit e-mailben kaptunk, arra vonatkoznak az alábbiak:
    A kód kizárólagosan arra a farmra szól, amelyikre címezték.
    A beírásnál ügyelni kell arra, hogy a kód előtt és/vagy után lévő * jel nem tartozik a kódhoz (az az elválasztó jel, a kód sorozatban) ezért azt nem szabad begépelni az ajándékkód rovatába.
    Továbbá ügyelni kell arra is, hogy ami a kódban 0 azaz nulla, ahelyett ne üssünk O azaz o-betűt.

A másik kód, amit Közleményben kaptunk, a HALLOWEEN21
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ama-csapata-ajándékkóddal.21706/#post-1227817
    A HALLOWEEN21 kisbetűkkel is érvényes, de kérlek figyelj oda, hogy pontosan írd be.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. kicscsillag

kicscsillag Fórum-zöldfülű

Hello!
    Az alap szezonserlegemre nem engedi kitenni a fejlesztéseket a játék... ez miért lehet? Megoldási javaslatotok van, esetleg?
    Köszi, k

6. |Tamás|

Szia!

Szezonserleg vagy szezonkupa?
    Biztos jó alapra próbálod kirakni?

7. kicscsillag

8. |Tamás|

9. kicscsillag

Gazda: kicscsillag
    ID: 1583436

Kerge kert bal felső részének alsó sorában van kitéve

10. |Tamás|

Oda szezontrófea van kitéve, míg a menüdben szezonserleghez van fejlesztés.
    Kerge kert bal alsó sarkában van a szezonserleg, amit tudsz fejleszteni.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. kicscsillag

Szuper! :) Nagyon köszönöm!

12. vica1968

vica1968 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    Szeretném megkérdezni lehet e valamilyen módon emelni a tenyészterepen a kiválasztott menniséget ami nálam 132
    Koszonom a választ

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem lehet.
    A tenyészterep befogadóképessége 132*4 állat.
    Kevesebb állat betehető, de több nem.

14. vica1968

vica1968 Utánpótlás-írogató

koszonom

15. mladiari

mladiari Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Hibát vettem észre a mladiariID51307958 farmomon a teliholdas terület aratásakor nem kaptam meg a koponyafa learatott mennyiségét 6 db / kis területről Megnéznétek mi történhetett ? 423 db-ról indultam mindkét területet learattam és ugyanazt ültettem vissza és most 43 db van
    Köszönöm szépen !
    Üsv mladiari

16. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az aratásról sajnos nincs ellenőrzési adatunk.
    Az biztos, hogy termés nem tűnik el csak úgy.
    Kérlek frissíts F5-tel, vagy végezz el egy takarítást a gépeden.

mladiari kedveli ezt.
  17. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Szia! Segítséget kérek, nem találom az inspiráló szellemtánc dekort, kérlek nézd meg hol lehet szeretném ki rakni a felhősora.
    ID22341357 Segítséged köszönöm!!!

18. Havasi_Gyopár

Szia bazsaróka!
    Az Inspiráló szellemtánchoz való dekorhoz kell 1 db szellemtánc dekor, amit ki kell raknod a menüdből sima üres területre, (mert most ott van 2 db is) majd utána ráhúzod a fejlesztését, ezzel meg is van.
    Törlés után visszakerül a menübe, és ha ezt követően rámész a felhőre, akkor már észleli a rendszer a menüben való jelenlétét, és ekkor magára pakolja.

19. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Köszönöm szépen!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  20. evelin20001112

evelin20001112 Utánpótlás-írogató

Sziasztok abban kérem a segitséget hogy a gazdakörben a kommunikációs nehézségek feladatban honnam lehet fénylő gombát szerezni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.