Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Új fa és fejlesztései (2021. október 27. szerda 14:00 órától)

Fénylő gombafa
    [​IMG] és [​IMG]
    Érési idő: 11:00 óra
    Termény: 4 db fénylő gomba
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Tapasztalatpont: 140 TP
    Termés pajtaértéke: 245
    Beszerezhető Jack boltjában:
    400 db terror-tojásnövény + 500 db izzó gomba + 40 db trolofánt + 80 db boszorkányalma

evelin20001112 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    A fel nem használt csaliládák elvesznek, vagy megmaradnak?
    Köszönöm a választ :)

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ugyan csak holnap indul megint a Valdemár, de érdeklődni szeretnék, hogy a Flamingólak kiváltható lesz e megint, ha a múltkor kivettem. merthogy amikor bekerült a játékba, akkor azt írták a játékkészítők, csak egyszer váltható ki. Az első alkalommal nem jött össze annyi pontom, hogy kiváltsam, de amikor másodjára is elindult valdemár, akkor derült ki, hogy hibásan azoknak is megjelent újra, akik az első alkalommal rögtön kiváltották. Ezért azt tartanám fair-nek, ha megnéznék, hogy a farmok hányszor váltották ki a flamingólakot, és azoknak jelenjen meg újra a kínálatban, akik csak egyszer váltották ki, hiszen nem a mi hibánk, hogy a kiírás ellenére újra kiváltható volt azoknak, akik egyszer már kivették Renzotól!

Azért itt írok, mert a valdemár csevegője még nincs nyitva, de hátha utána tudnátok ennek kérdezni esetleg addig is.

köszönöm. :)

Kuzdern kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük a jelzést, már kinyitottuk, és lehet majd oda is írni.
    A kérdésedre a válasz: egyszer volt az, hogy véletlenül, hiba folytán bent maradt a Flamingólak, és így másodszor is ki tudta venni az illető, aki annyi zsetont szerzett, amennyi kellett a kiváltásához. Ezért nála az azt követő alkalommal már nem jelent meg a kínálatban.
    Mivel a hibát nem ildomos megismételni, így visszatér az alapszabály, hogy aki már egyszer megszerezte, annál már nem jelenik meg ismét.
    Bízzunk benne, hogy lesz még lehetőség máskor, más formában újabb flamingótojás megszerzésére.

Tigrislady és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. Marika44

Marika44 Járnitanuló

Szép jó reggelt!Szeretném meg kérdezni hol jutok az Árnyfény körtéhez!Gazda:meryke44 ID:18563247 Köszönöm szépen a segítséget!

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az Árnyfény körte rém-termény a teliholdas farmvilágban.

Árnyfény körte

Termény pajtaértéke: 2.245

Árnyfényműhely - terményes ól
    Műhelyben nem megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db szentjánosbogártáp, 1 db sötétlő szentjánosbogár
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]ÁrnyfényműhelyTermény: 1 db árnyfény körte
    Érési idő: 03:30 óra
    Tapasztalatpont: 225 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    nem megépíthető2019. januárJack boltjából korlátlan számban kiváltható.
    Szükséges:
    30 Sötétlő szentjánosbogár,
    900 Süvöl-tök,
    700 Alkonyi árnyvirág,
    600 Denevérvirág,
    500 Izzó gomba
    - Ólválogatásban szerepelt.

Itt találsz hozzá részletes leírást:
    Enciklopédia -> Állatok, termények és ólak a játékban gyűjteményben

9. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Sziasztok. Ne haragudjatok, de telefonon szerettem volna FA. vásárolni, /ez van benne: 0690900775 szerintem ez rossz telefonszám / mivel ezen a számon a telefon nem kapcsolható, csak a 0690189009-es telefon számon,utána néztem és megtaláltam ezt a számot. ez jó.

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    Köszönjük a jelzést.
    A Közleményben a jó telefonszám szerepel, sajnos a játékban levő számot még nem frissítették:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/telefonhívásos-rendelés.768/#post-40622
    Bízunk benne, hogy mielőbb az is meglesz.

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

12. Havasi_Gyopár

Szia -gyöngy-581!
    Nem tudjuk az okát, hogy miért jelent meg ismét. Hogy hiba-e, vagy szándékos, mert jótékonykodni akartak-e?
    Mindenesetre amíg ez kiderül, nyugodtan játssz, mert a zseton nem romlik meg, nincsen szavatossága.

Tigrislady és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Köszönöm szépen a választ, játszom vele és kiemelem örömmel. :)

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Most kaptuk az értesítést, hogy dolgoznak az ügyön.... úgyhogy kérlek mégse váltsd ki, ha tudnád akkor se, nehogy BUG-gal való visszaélésnek minősítsék.
    Kérlek frissítsd a játékodat, és akkor eltűnik, mert nálam már látszik, hogy kivették.
    Elnézést kérünk a hiba miatt és a kellemetlenségért.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. fruba07

fruba07 Utánpótlás-írogató

Szia! Próbálok belépni, de azt írja,hogy a program nem válaszol! gaboca1955 sajnos az ID-met nem tudom, mert addig se jutok el.

16. -gyöngy-581

Köszönöm szépen a figyelmeztetést, nem váltottam még ki, kevés volt hozzá a zsetonom, frissítem a játékot.

17. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nem írtad, hogy weben játszol-e, vagy kliensben?
    Legelőször mindenképp végezz el egy takarítást Ccleanerrel, vagy a böngésződben is be lehet állítani a kilépéskor való értelemszerű automatikus süti törlést a Beállításoknál.
    Ha weben játszol, akkor kérlek nézd meg, hogy másik böngészővel tudsz-e játszani? (Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera a javasolt böngészők.)
    Ha kisebb teljesítményű géped van, akkor a letölthető kliens a javasolt megoldás.

18. fruba07

fruba07 Utánpótlás-írogató

A klienssel próbáltam. Visszatérve a régihez már sikerült belépnem! Az ID 8121341 A gépem egyébként le van takarítva!

Utoljára szerkesztett: 3.11.21
  19. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nem lapoztam vissza, ezért nem látom, írta-e már valaki, a telefonos farmarany vásárláshoz rossz telefonszám van írva, azon a számon nem található egyetlen előfizető sem. A rossz szám 0690900775 - jó volna korrigálni.

20. Havasi_Gyopár

Szia!
    Változtatás van folyamatban, türelmet és elnézést kérünk érte.
    Javasoljuk az egyéb fizetési módok közül a választást.

csillaglili55 és ideals20111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.