Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Kedves Havasi Gyopár!

Ilyenkor (IS) elmegy a kedvem már ettől a játéktól... Egyszer váltható ki, aztán hiba miatt mégis kétszer.. aztán hiba miatt harmadszor is megjelenik, de mégse váltsam ki, mert bug...
    Nem rátok haragszom, csak hiba- hiba hátán, és nem látom, hogy jobb lenne a játék, vagy a kedvünkben akarnának járni. Sajnálom, ez egy nagyon jó játék.... volt... régen!

Jó éjt!

2. Titokzatos85

Titokzatos85 Törzsjátékos

A Renzó vidámparkja miért nem ad zsetont, ha nem kulcsot találok rögtön?
    Változtattatok? Eddig ezelőtt adott.

3. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nincs semmi változás, rosszul emlékszel.
    0 megszerzett pontért, 0 zseton jár.

4. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos mi valóban nem tudunk/tudtunk ez ügyben a játékosok javára tenni. De az is vitathatatlan, hogy ami hiba, azaz nem szabad szándékosan kihasználni, mert komolykövetkezménnyel járhat. Ezért is írtam gyorsan, hogy ne váltsátok ki, nehogy BUG-gal való visszaélésnek minősítsék.

Neked is jó éjszakát és minden jót!

Tigrislady kedveli ezt.
  5. Titokzatos85

Titokzatos85 Törzsjátékos

A kincsesláda mindig adott 1 zsetont, ha kulcs volt akkor hármat adott.

6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Tegnap induláskor Renzónál ott volt a flamingólak, erre nagy hevesen meg is vettem a 30 db zsetont, hogy majd ma
    kitudjam váltani. Most nézem eltűnt. Kérlek legyetek szívesek utána nézni.
    ID:3894802
    Köszönöm !

7. |Tamás|

|Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Azért tűnt el, mert nem is szabadott volna ott lennie, ha már korábban kiváltottad.
    Az volt a hiba, hogy megjelent, nem az, hogy eltűnt.

-gyöngy-581 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A küldhető ajándékok között szerepel a spenótzöld ijász. Már sokat kaphattam, és meg akartam nézni a tulajdonságát,ám nálam sehol nem találom a kitehetők között.Hol kereshetem máshol?

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    ITT utána tudsz nézni. :)

magdi06 kedveli ezt.
  10. Namiamano

Namiamano Fórum nagymestere

Sziasztok!

A most futó, Alkímia titkai 2. event kapcsán a leírásban megjelenő dekorok nem azonosak a játék során nyereményként kapható dekorokkal.

Az event nyereményei
    KépNévÉrési idő (óra)TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteSzükséges szintKihelyezhető
    [​IMG]Ősi szertartás20:00 óra6.700 TP2x13.mindegyik területre
    (kivéve teliholdas főfarm, gombaerdő)
    [​IMG]Mágikus gombatelep20:00 óra6.700 TP2x13.mindegyik területre
    [​IMG]Kötéltáncosok20:00 óra6.700 TP2x13.mindegyik területre

A farmomon készült képek:

Üdv: Nami.

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. imici78

imici78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok kedves Modik.
    Van egy problémám.Ma reggel kb 10óra 10-15 perckor vettem 1 tenyésztőrobotot(6 órás).
    Sajnos nem kaptam meg. Még egyszer vettem egyet, mivel nem volt időm kézzel betakarítani a tenyésztést. Nos, ezt sem kaptam meg, de a 2x 3 farmaranyat levonta a rendszer. Nem nagy összeg, de a robotra szükségem lett volna.
    Légyszi, nézzetek már utána,ha lehetséges és ha ráértek majd.
    Előre is köszönöm a munkátokat és a segítséget.
    ID:13396932

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Arató géped van ? mert leszedni csak azzal lehet.
    A tenyésztő robot a tenyésztések berakásában segít, nem kell egyenként beadogatni

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  13. imici78

imici78 Fórum-zöldfülű

Szia -ágianyu33-!
    Sajnos az nincs.Kupont nem aktiváltam, mert csak 2 db van, meg nem is tudtam, hogy szükséges hozzá az aratógép.
    Spórolni akartam és így jártam. Kénytelen leszek beáldozni az egyik kupont, hogy célt érjek.
    Nagyon köszönöm, hogy időt szakítottál Rám.Most már ezt is tudom, hogy hogyan működik a robot.
    Még egyszer, köszönöm! Szia!

-Holdfeny-. és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm a gyors válaszod, de itt nagy kavar van, mert van aki már ismét ki is tudta venni. Akkor, hogy is van ez ???? Nem egyforma a különböző farmokon a lehetőség ??

15. Havasi_Gyopár

Szia Nami!
    Köszönjük a jelzést, az arra illetékes kolléga utánanéz, és intézkedik.

Namiamano kedveli ezt.
  16. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Sziasztok !
    Szeretném megkérdezni mi az oka, hogy a cápa tenyésztést nem tudom kiváltani, az anakondatenyésztés jóváírás szobor , ki van váltva, és azt írja
    ez a feltétele, hogy kiváltsam a cápatyésztést.
    Meg tudnátok nézni mi lehet a probléma ,
    Köszönöm :
    Magdi
    Gazda: -Magdi1949- ID: 10600975

upload_2021-11-4_13-28-49.png

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ami képet hoztál, az a Cápatenyésztés kezdőcsomag és ajándékszobor. A cápatenyésztés szobort egyel visszább találod. ;)

18. imelda166

imelda166 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most játszottam a kalózok kincse játékkal. A hetedik szintet értem el,, de még ott is kulcsot adott, amikor lezárta a játékot, és adott 1 db zsetont. Akkor most ez hogyan van???? Kérlek bennetket kedves Modik, hogy nézzetek utána. Az utolsó előtti játékom volt, mert utána még egyet játszottam, ott jogosan 1 zsetont kaptam.
    Gazda:imelda166
    ID:55904402

19. Havasi_Gyopár

Szia!
    A Cápatanyát anno megkaptuk eventnyereményként, de ahhoz, hogy tenyészthetővé válhasson először ki kell váltani a cápa szobrot az 5. kamrában, ezzel megszerezzük a jogosultságot a cápa állathoz:
    Ezután tudsz venni cápatanyákat (ólakat) CSP-ért a piros kosárnál, amikben szaporítani tudod a cápákat.
    A cápák tenyésztési jogát itt tudod megszerezni, a 6. kamrában:

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Szia!
    A félszemű kalóznál, ha nincs kulcs találatod, nem kapsz zsetont, ha van akkor igen.

imelda166 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.