Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Sajnos nem tudunk eleget tenni a kérésednek, ugyanis ezt a dekort a kúriába nem lehet kirakni.
    Az eventismertetőben is javításra került ez a rész.
    Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért!

2. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a teliholdas lila lóherével végeztem, a zöldhöz megvan a kulcsom a tinktúrám de nincs hagymám nem tudok keverni. Mit nem csinálok jól?

3. Swallow

Szia!

Frissítettél egyet?
    Ha nem tedd meg.
    A rendszer jóváír 5 db-t.

4. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Szia!
    Köszönöm szépen! Elnézést kérek csak a vitánk lezárása miatt kértem!
    Szép estét!

5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Sem az ősi szertartást, sem a mágikus gombatelepet nem engedi megnyitni a főfarmon az event, pedig a növény mennyiségem megvan. Tudnátok segíteni? Köszönöm

6. Swallow

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos takarítást a gépeden, CCleaner-rel.
    Majd próbáld meg újból megnyitni az eventet.
    Farmnév és ID szám nélkül nem tudunk segíteni.

7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Zsuzsikan, ID: 51687563, és prémium gazdaként nem kaptam 10 virághagymát, csak 5 db-ot.
    Köszönöm szépen a segítségedet.

8. Swallow

Szia ismét!

Kollégám benézett hozzád. Semmi gond az eventel nálad.
    Kérlek olvasd át, meg egyszer alaposan az event ismertetőt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/alkímia-titkai-2021-november.21720/#post-1228270
    De a dekorok kiváltásához nem elég az, hogy megvan a szükséges felröppenőd. A különleges mezők feloldásához , a különleges mezőkkel szomszédos feladatokat is teljesíteni kell.
    upload_2021-11-4_19-5-30.png
    2021-11-03 15:26:58- kor meg kaptad az 5+5 azaz 10 hagymát, amit el is ültetettél. Többször nem jár a +5 db!
    Idézet az eventleírásból: "Prémiumtagsággal rendelkező játékosok 10 darab Virághagymát kapnak az event kezdetével!"

9. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm szépen, további szép estét kívánok :)

10. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Szia!Köszönöm szépen a választ én mással nem tudom, hogy kell frissíteni csak az F5-tel azt megcsináltam de hagymám az nincs. Hát elég béna vagyok. Légyszi írd meg konkrétan mit kell tennem.

11. Swallow

Szükségünk lenne a farmod, nevére és ID számára. Hogy meg tudjuk nézni.

12. Swallow

Az ID szám, kliensben a beállításoknál (farmablak jobb felső sarka irányában levő fogaskerék párra kattints -> majd a lenyíló ablakocska bal oszlop alján levő villáskulcsra is kattints -> ekkor kijön a Játék beállítása ablak) a felső füleknél, annak is a jobb felső sarkánál látszik a farmnév (gazdanév) és az ID szám.
    Webes böngészőben ugyanígy megtalálni. De a képernyő alján alul, középtájon is szerepel a név után.
    id szám.jpg

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.Ezért nem találtam azon a néven,igy már igen csak sok van.Kár,hogy felhöre nem lehet rakni!.

zsani_apja kedveli ezt.
  14. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Szia! Akkor írnám vörösaszony ID 17256449 azért írtam ilyen sokára mert az ID-t kerestem. De látom nagyon rendi voltál és elküldted, hogy hol találom.

15. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Köszönöm megtörtént a jóváírás.

16. Swallow

Kollégán ellenőrzése alapján,
    15 óra 12 perckor elhasználtad az 5 db hagymád ami volt. Az újabb 5 db-t kb:20 óra 14 perckor fogod megkapni.
    A rendszer 5 óránként ad 5 magot.

17. Bogica0925

Bogica0925 Fórum-zöldfülű

Szia! Van egy problémám a lila lóheres eventtel végeztem megvan a másodikhoz a kulcsom és a zöld tinktúrám de a hagymát ugyanúgy nem adja mint a szomszédomnak. Meg írnám a farmnevem és az ID-t
    Bogica0925 ID 10046738. Légyszíves segítsél. Frissíteni én sem tudom hogyan kell. Előre is köszönöm.

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Frissíteni weben a bal felső sarokban a nyíllal ellátott 3/4 körrel tudsz, meg F5-tel, kliensben meg F5-tel.
    De a saját példámat tekintve, nekem szigorúan csak 5 óra elteltével adta.
    Nálad mennyi idő telt el az előző átvételéhez képest?
    Ha alkalmad és lehetőséged lesz akkor a harmadik területrészhez dugj el a malomban 5 virághagymát, hogy mire kell majd, akkor ne kelljen várni rá.

19. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !
    Segítséget szeretnék kérni. Befejeztem az alkimi eventben a sárga és a zöld területet. Beadtam a megkapott kulcsot a lila területhez, sajnos az 5 db hagyma nem jelent meg.
    ID. sz: 3894802
    Megnéznétek, hogy hol a hiba ? Többször fríssitetttem, de semmi.
    Köszönöm !!

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kaptál virághagymát 2021-11-05-én 05:31:43 órakor. Azt be is keverted a malomban. :(

Meg kell várjad a következő adag érkezését a rendszertől. Kb. 5 óra a várakozási idő.

Használd ki az ültetést a következő időszakig más növénnyel, amíg megérkezik az újabb virághagyma adag.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.