Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a válaszod ! Az event ismertetőben az áll, hogy a kulcs beadásával kapunk 5 db hagymát. Rosszul ételmezem ?? Akkor ezt benéztem !!!:(

Utoljára szerkesztett: 5.11.21
  2. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

malomnál nem tudok darálni mert a hagymánál egy plusz jel van Már vetem a zöldet Van hagymám is de valami nem jó Kérlek segíts Válaszod köszi

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Az event ismertetőjében ez áll:

Ezt az elemet, amennyiben a malomban "elrejtjük", akkor folyamatosan 5 óránként kaphatunk a készlethez virághagymát.
    Mindig jól, a 3. malomkeverős részhez kell újítva behelyeznünk, hogy folyamatos legyen az utánpótlás a következő területrész indításához majdan a mennyiség.
    A rejtegetés azért fifikás, mert nem a leendő színű kellékkel bújtatjuk a virághagymát, hanem a rendelkezésre álló színes folyadékkal.

Mielőtt a malom lekeverné, a már "felesleges" színű kelléket, figyelnünk kell az időt.
    Ha megkapjuk az ősi kulcsot a következő terület aktiválásához, ki kell vennünk a malom hátsó rekeszéből a bújtatott virághagyma mennyiséget. Az visszakerül a menübe, és a kulcs megszerzése után az új színes folyadékkal már elő tudjuk állítani az területrész ültethető növényét.

Számodra már nem sok idő van, hogy a rendszer adjon virághagymát.

Ez a tanulság később is használható majd, ha lesz ilyen event.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

A keveréshez nem elég a virághagyma különleges kellék.
    Az ősi kulcs megszerzése után kapunk színes kelléket, amivel a meglévő virághagymát, minimum 5 db-ot be tudunk keverni az új növény ültetése érdekében.

5. zsuzsa-mama

Köszönöm szépen ! Nem ez az első ilyen jellegű eventem, amit csinálok, de ennyi hibát mint most talán egész évben nem követtem el. Ja,tanulság ki korán kell először igya meg a kávéját. Nem igen találok rá magyarázatot, hogy kora reggel miért kellett nekem a malomban kóricálnom.xD8) Bocsánat hogy sok munkát adtam.:)

6. mamarygen

Nem adtál sok munkát. :)

Az az érdekünk, hogy minden információ a rendelkezésre álljon a kérdező számára a válaszban.
    Mert értetek vállaltuk a moderátori munkát, nektek segítünk!

Más is tanulhat, tájékozódhat a tanács alapján, és ezt a cél szolgálja a válaszunk pluszban is.

A tanulság pedig mindig hasznosítható, ha jól értelmezi a kérdező, az olvasó.

Jó játékot kívánok, sikeres teljesítést az eventhez!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Köszönöm szépen ! Legyen nagyon szép napod !!:inlove::)

8. hercsi71

hercsi71 Utánpótlás-írogató

szép napot az lenne a kérdésem miért nem kapok hagymát hogy lilavirágot tudjak vetni hercsi71 17122711 valamit elnéztem nem tudom előre is köszönöm a segítséget icu

9. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

sziasztok!
    Egyszerűen csak úgy jellemezném a játékot,hogy agyvérzést kapok tőle. tízszer hússzor belépek,csak a 15 jön,de semmit nem tudok végezni.Érdekes,ha ilyenkor indítom a farmunkás kupont,mire be tudok mászni,már fél óra lement.Nem hiszek már benne,hogy élvezhető játékot tudnak biztosítani,de még egyszer megpróbálok segítséget kérni.Id:19987092 Köszönöm, hogy elolvastad.

seszkrisz1969 kedveli ezt.
  10. mamarygen

Szia!

Kaptál virághagymát ma, 2021-11-05-én 07:33:26 órakor.

A malomba behelyezted zöld összetevővel: 2021-11-05-én 08:36:25 órakor.

Vedd ki ezt a keverést, így a virághagyma átmenthető a lila összetevővel a teliholdas növényre. (hisz azért volt a malomban, hogy kaphass a rendszertől több virághagymát - de csak a meglévő adott színű összetevővel rejtegethető, ami így, mikor már szükséges az új színű növény, kiemelhető a bekeverés megtörténte előtt)

Ha a hátsó keverési ablakból kiveszed a zöld növényhez tárolt virághagymát, az a menübe kerül - virághagymaként.
    Onnan, már most a lila összetevővel a teliholdas növényt is elkészítheted a malomban.

Indulhat a termelés a teliholdas farmrészen az új eventnövénnyel.

11. mamarygen

Szia!

Webes felületen ellenőriztem a farmodra jutás idejét. 8 másodpercen belül bejutottam.

Tudom, hogy tudod, ez az én gépemről történik, a saját net-előfizetésem használatával.

Kérlek, nézz utána, vezetékes formájú-e a router és a géped összekötése.
    Ha csak wifi-s, akkor történhet nehézség alkalmanként a kapcsolat létrejöttében, időtartamában, használatában.

Nem érdemes idegeskedni a fellépő gondok miatt. Amiről nem tehetünk, az nem rajtunk múlik.
    Mondom, írom ezt úgy, hogy nálam esténként oly nagy a leterheltség, hogy a munkámat akadályozza az állapot.
    Időnként hagyom a szituációt. Más feladatot keresek megoldásnak. Nem vagyok tőle boldog, de ... túllépek a helyzeten.

12. mamika0256

mamika0256 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! mamika0256 gazda vagyok 2021.11.05-én 7 óra körül a Renzó felületén 200 zsetonért 60 szupertápot akartam vásárolni. A zseton eltűnt, de tápot nem kaptam! Szeretném tudni, hogyan lehetne ezt orvosolni!
    Köszönöm

13. hercsi71

hercsi71 Utánpótlás-írogató

kedves modik nem találok választ a kérdésemre megkaptam a kucsot a lila virághoz de nem tudok a malomba keverni mert hagy mát nem kaptam ehhez kértem segítséget de nem találtam segítséget id számom hercsi 71 17122711 már fissitettem kiléptem semmi mégegyszer megköszönöm ha valaki segítene icu.

14. mamarygen

Szia!

Kaptál választ már, mert ugyanilyen írást jeleztél itt:

https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.19474/page-102#post-1228821

Érdemes a profil oldalon bejelölni az értesítési beállításokban a válasz érkezésének lehetőségét.
    Akkor azonnal ott olvashatsz, ahol a jelzéssel éltél.

15. mamarygen

Szia!

A farmod azonosító adatainak hiánya miatt nem tudunk ellenőrzést végezni.

Nézz vissza a bazárba.
    Látni fogod, mit váltottál ki, mert annak a tárgynak a helye üres lesz.

Itt a teljes kínálat, ehhez hasonlítsd, ami nálad látszik:

Gyakori hiba akkor áll elő, ha a bazárban a keretet a polcon látható tárgyra kattintottad már, de újra a tárgyat jelölöd. Ilyenkor a keret elmozdul! A vásárlás más tárgyat érintve zárul!
    Ez a probléma alapja.
    Ha a kiválasztás - a keret, a vágyott tárgy körül látszik - már megtörtént, akkor a zöld alsó vásárlás kapcsolót kell kattintani.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Közben észlelték a hibát és már úgy működik, mint régen.

Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  17. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!Egy kérdésem lenne hogyan lehet szert tenni a hátizsákra??Köszi!

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A Szafari parki kaland event leírásában egyértelműen szerepel:
    K’Kong-hátizsák

Beszerezhető: minden tenyésztés alkalmával kapunk egy darabot.
    • Varázsfa nem adja, ajándékba nem küldhető.
    • Gazdaboltban megvásárolható
    Ajánlom figyelmedbe a hétvégi akciókat eventeket, amelyekről közleményeket adtak ki a kollégák.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A lila tinktúrát keverd össze a malomban a virághagymával, amit a rendszer öt óránként ad.
    Abból lesz a lila lóhere mag, amit el tudsz ültetni.
    Ha előtte eldugtad a malomban a kapott virághagymát, amíg az előző színű lóherét ültetted, akkor azt most töröld ott, és keverd be lila lóherének.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.